Üni mezunu olup, iş bulamadığı için ev hanımı olan kimler var???

secos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
58
1
48
İstanbul
7 yıl bankacılık yaptım ama ayrılmam gerekti. Şimdide yaşadığım il çok küçük olduğundsn iyi bir iş bulamıyorum. Aynı dertten muzdarip başka kimse var mı?

evde sıkılıyorsun sanırım? bende 5 yıla yakın çalışıyordum benimde ayrılmam gerekti banka değil ama. başka sektör şuan evdeyim ev hanımı oldum iş başvurusu yapmak istiyorum artık henüz başlamadım bende.

Atanamadigim icin evdeyim. Evlendim, ev kadini oldum. ama ticaret yapmayi dusunuyorum.

Ben banka dışında başvuruyorum bide yaş 30 olunca kimse dönmüyo (

Ben banka dışında başvuruyorum bide yaş 30 olunca kimse dönmüyo (
hayırlısı olsun araştırmalara devam et belki olur bi yerlerden belli olmaz. çalışmak isteme sebebin evde canın sıkılması mı maddi sıkıntı mı? benim maddi imkanım olsaydı kendime dükkan açardım

Bende arada ufak bi dükkan açayım diyorum ama onada cesaret edemiyorum. Siz ne yapmayı planlıyorsunuz?
Ben internet uzerinden bir seyler yapmayi dusunuyorum. Bilgisayarim bozuldu, yenisini aldigim gibi baslayacagim insallah. Birikimim olsa ben de kitap kafe gibi bir yer acmayi dusunuyorum aslinda, sahane de fikirlerim var ama bunun icin bana yuklu bir para lazim. O sonraki is. Sizin imkaniniz varsa piyasa arastirmasi yaparak acin bence. Is, meslek guzel sey.

Bende varim isletme mezunuyum sosyoloji okuyorum evliyim iki cocuk annesiyim hicbir is yapmiyorum daha oncede ticaretle ugrasiyordum bebekler olunca biraktim yeniden donmeyi dusunuyorum..

Bende varim isletme mezunuyum sosyoloji okuyorum evliyim iki cocuk annesiyim hicbir is yapmiyorum daha oncede ticaretle ugrasiyordum bebekler olunca biraktim yeniden donmeyi dusunuyorum..

Bende 2. Üni kapsamında sosyoloji ya da felsefe falan okuyayım diyorum. En azından bişiler yapmış olurum.

bende işeltme mezunuyum yaş 31 1 senelik evliyim
uzun yıllar iş hayatında bulundum işimden çok menundum fakat evlenince uzaklık sebebil ile bırakmak zorunda kaldım
ypksa orada emekli olana kadar çalışırdım diye düşünoyrum
zaten bir dahada öyle bir iş bulamadım
burada çok iş başvurusu yaptım fakat ya onlar istemedi ya ben beğpenmedim ya yolu çok ters geldi yada maaşı düşük geldi vs vs vs...derken 1 senedir evdeyim
hem sıkıldım hemde maddi olarak tabiki daha rahat ederiz malüm hayat şartları ama nasip artık

ben varım :) atanamadığım için evdeyim.. yüksek lisans yapmak istiyorum.. ayrıca internettende satış yapıyorum.. bu şin rahatlığına alıştım sanırım.. hem kendimi geliştirmek hemde ileride daha iyi bir iş kurmak istiyorum.. şimdilik küçük adımlar attım... ev hanımıda olsak boş oturmamak lazım sanırım:)

bende internet üzerinden satış yapıyorum..şimdilik gayet memnunum.. siz ne düşünüyorsunuz :)

İnternet üzerinden ne yapmayı düşünüyorsunuz?Banada fikir olur diye sordum.

Bende küçük yerde iş bulamayıp evde oturanlardanım tekrar uzaktan eğitim ile kendimi alanımda geliştirip ya home ofis yada küçük bir ofis açarak tasarım işleri yapmayı düşünüyorum.(Bunla iligili konu da açtım)

Yok ben gerçekten anlayamıyorum bu durumu.
BDV'de açılıpta ilşki,duygu ve hayatın içinden olmayan konu mu var ki?
Neden onlar değilde bu konu taşınıyor.
Neyse benim kafam basmıyor diyelim.
Amacım anlamak gerçekten ama tartışmak değil fakat şu ana kadar bana mantıklı gelen bir açıklamada olmadı.Neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…