Ben banka dışında başvuruyorum bide yaş 30 olunca kimse dönmüyoevde sıkılıyorsun sanırım? bende 5 yıla yakın çalışıyordum benimde ayrılmam gerekti banka değil ama. başka sektör şuan evdeyim ev hanımı oldumiş başvurusu yapmak istiyorum artık henüz başlamadım bende.
Bende arada ufak bi dükkan açayım diyorum ama onada cesaret edemiyorum. Siz ne yapmayı planlıyorsunuz?Atanamadigim icin evdeyim. Evlendim, ev kadini oldum.ama ticaret yapmayi dusunuyorum.
hayırlısı olsun araştırmalara devam et belki olur bi yerlerden belli olmaz. çalışmak isteme sebebin evde canın sıkılması mı maddi sıkıntı mı? benim maddi imkanım olsaydı kendime dükkan açardımBen banka dışında başvuruyorum bide yaş 30 olunca kimse dönmüyo(
Ben internet uzerinden bir seyler yapmayi dusunuyorum. Bilgisayarim bozuldu, yenisini aldigim gibi baslayacagim insallah. Birikimim olsa ben de kitap kafe gibi bir yer acmayi dusunuyorum aslinda, sahane de fikirlerim var ama bunun icin bana yuklu bir para lazim. O sonraki is. Sizin imkaniniz varsa piyasa arastirmasi yaparak acin bence. Is, meslek guzel sey.Bende arada ufak bi dükkan açayım diyorum ama onada cesaret edemiyorum. Siz ne yapmayı planlıyorsunuz?
Bende varim isletme mezunuyum sosyoloji okuyorum evliyim iki cocuk annesiyim hicbir is yapmiyorum daha oncede ticaretle ugrasiyordum bebekler olunca biraktim yeniden donmeyi dusunuyorum..
Ben internet uzerinden bir seyler yapmayi dusunuyorum. Bilgisayarim bozuldu, yenisini aldigim gibi baslayacagim insallah. Birikimim olsa ben de kitap kafe gibi bir yer acmayi dusunuyorum aslinda, sahane de fikirlerim var ama bunun icin bana yuklu bir para lazim. O sonraki is. Sizin imkaniniz varsa piyasa arastirmasi yaparak acin bence. Is, meslek guzel sey.
İnternet üzerinden ne yapmayı düşünüyorsunuz?Banada fikir olur diye sordum.Ben internet uzerinden bir seyler yapmayi dusunuyorum. Bilgisayarim bozuldu, yenisini aldigim gibi baslayacagim insallah. Birikimim olsa ben de kitap kafe gibi bir yer acmayi dusunuyorum aslinda, sahane de fikirlerim var ama bunun icin bana yuklu bir para lazim. O sonraki is. Sizin imkaniniz varsa piyasa arastirmasi yaparak acin bence. Is, meslek guzel sey.
Ne satıyorsunuz diye sorsam ? :))bende internet üzerinden satış yapıyorum..şimdilik gayet memnunum.. siz ne düşünüyorsunuz :)
Konu nereye taşındı ve niye?Ben anlayamadım?????konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize
Yok ben gerçekten anlayamıyorum bu durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?