- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.281
- 448
- Konu Sahibi vargasabreu
Merhabalar. Ben turizm bolumu 4.sinif ogrencisiyim. Bu sene mezun oluyorum. Ancak son zamanlarda fikrim tamamen degisti ve karambole sectigim turizm bolumunden tumden nefret ettim. Turizm sektorunde calismak istemiyorum. Zaten okulum da turizm egitimi konusunda yetersiz oldugu icin ne yabanci dil ne de mesleki egitim acisindan yeterli donanima sahip degilim. Her neyse. Bu durumda hayalim olan baska bir iki yillik bolumu okumak istedigime karar verdim. Bu okulu bitirip sinava girip onlisans programina orgun bir sekilde devam edecektim. Ancak...
Okulumuz turizm bolumunden formasyon acmis. Atamalari elbette dusuk. Ancak umut fakirin ekmegi iste. Ben de bir umut alsam mi acaba??? dedim.
Formasyon almam demek, hayalim olan o ikinci universite bolumunden vazgecmem demek. Cunku formasyonumuz iki donem. Mezuniyetimden sonra da devam edecek.
Kisaca siz olsaniz ne yapardiniz boyle bir durumda? Yardimlarinizi bekliyorum.
Okulumuz turizm bolumunden formasyon acmis. Atamalari elbette dusuk. Ancak umut fakirin ekmegi iste. Ben de bir umut alsam mi acaba??? dedim.
Formasyon almam demek, hayalim olan o ikinci universite bolumunden vazgecmem demek. Cunku formasyonumuz iki donem. Mezuniyetimden sonra da devam edecek.
Kisaca siz olsaniz ne yapardiniz boyle bir durumda? Yardimlarinizi bekliyorum.