Üniversite hastanesinde ayrıntılı ultrason ücretli mi?

Üniv. Hastanelerinde ücretsiz ben doktoruma sordum o da zamanı gelince biz sizi detaylı ultrason için yonlendiricez dedi . Eğer muayene olacağınız kişi öğretim görevlisi ise o zaman ücrete tabi . bunlar benim bildiklerim şuan 8+4 haftalığız o vakit gelince yazarım yine buraya tabi sizin kaçıncı haftada olduğunuzu bilmiyodum eğer siz daha erken öğrenirsiniz paylaşın lütfen
Gerçi öyle olsa idi doktorum üniversite hastanesinede gidebilirsin, vaktin gelmis git demezdi? yani insaAllah sabah sıra alabilirim. Yani herhangi bir yönlendirmede bulunmadı git dedi

Canım o şekilde nasıl olur bilmiyorum Doktorum yönlendirdi gittim 2 ya da 3 hafta sonrasına gün vermişti bana...
Benim doktorumda herhangi bir yönlendirmede bulunmaksızın gidebileceğim özel hastanelerden bahsetti. Bende üniversite hastanesinde de aynı işlemi yaptırıp yaptıramayacağımı sordum. Evet evet üniversitede yapıyor git dedi. Gün falan vermedi yani git dedi. Sıra alabilirim umarım.

Yoldayım gidiyorum şimdi üniversiteye. Gelişmeleri aktarırım faydalanmak isteyen faydalanır. :)

Ben bekliyorum:) paylaşımınızı.hayirli güzel haberler alırsınız inşallah
prof doktor yapıyormuş sadece. oda ücretliymiş 206 tl istedi bende kalsın dedim. Bu nasıl iş arkadaş.. Kocaeli'nin gözünü seveyim nerden düştüm buraya ben :')))))

Bende merak ediyorum devlette var mı?
Ozelde ucretler ne kadar?
Universite hastanelerinde ucretli mi degil
merhaba hangi sehirdesin bilmiyorum ama istanbul cerrahpasada prof.Ali Benian var o 150 tl gibi bir rakam benBir de medipol megada 370 tl gibi bir rakamla detayli yapiliyor.benim bilgim bu kadar :)

Canım ben Kocaeli ndeyim ve üniv. Hastanesi'ne gidicem siz nerdeki üniv. Hastanesi'ne gittiniz
Bende Kocaeli'deydim canim. Şimdi Düzce'deyim kıyaslama yapmadan duramıyorum fark fersah fersah. Bi işim hal olmuyo. Görsen canım devlet hastanesinde 2 doktor var kadın doğumda.
Haberdar olursan oranında ücretli olup olmadığına dair, bana da bildir canım. Olmadı annemlere gidince Kocaeli üniversite hastanesine giderim.

Bende Kocaeli'deydim canim. Şimdi Düzce'deyim kıyaslama yapmadan duramıyorum fark fersah fersah. Bi işim hal olmuyo. Görsen canım devlet hastanesinde 2 doktor var kadın doğumda.
Haberdar olursan oranında ücretli olup olmadığına dair, bana da bildir canım. Olmadı annemlere gidince Kocaeli üniversite hastanesine giderim.
Nisan gibi gidebilirim sanırım çünkü eşim ancak o zaman gelicek. Şuan sadece devlet hastanesi gidiyodum miyomdan dolayı aşırı sancim var otobüs minibüs çekecek gücüm yok açıkçası . Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Nisan gibi gidebilirim sanırım çünkü eşim ancak o zaman gelicek. Şuan sadece devlet hastanesi gidiyodum miyomdan dolayı aşırı sancim var otobüs minibüs çekecek gücüm yok açıkçası . Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Amin canım. Rabbim cemi cümlemize daimi şifa versin

Back
X