- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Ben beeen diye bağırmak istedim şu an.Hep biran once üniversiteli olsam, sabah aksam arkadaslarla kop kop yapsam, dersleri kirsam, hocalarin abidik gubidik sorularina antin kuntin cevaplar versem diye hayal etmistim. Hayaldi hayal kaldi
Kizlar nefret ediyorum okuldan, okuldakilerden, derslerden yaaaaaaa sırf sıkıntidan pakistanli amerikali ne bulursam yürüyorum
Dersler cok agir, devamsizlik yapamiyorum, surekli bol ugrasli ödevler veriyolar, KOCA OKULDA HIC YAKISIKLI/ILGIMI CEKEN BIRI YOK!! (Amerikaliyla pakistanli yoklukta gidecek tipler)
Okadar mutsuzumki okulda hocalarin bile dikkatini cekmiski bi hocama dert oldu hatta bi arkadasima sormus neyi var falan diye. Kendime yakin buldugum bende ayni kafadan fingirdoş biseyde bulamadimhem sapim hem kankisizim
Cok bunaldiiiiiim agliycam artık o derece
Paylasmak istedim sizle, ben herseyimi paylasirim boyle cikolatami bile
Var mi benden baska üniversite hayati igrenc gecen, yok mu bi çözümü
Ay bide ailemle ayni sehirde ayni evde yasiyorum , okulum sehir merkezine de uzak ev-okul memur hayati ustune de ailesel sıkıntılarimizida kattik mi oooooh super tadindan yenmez, resmen kendimi kapatilan avmnin tuvaletine kitlenmis gibi hissediyorum
Sizin yıllardaki üniversite ortamıyla, şu zamanın üniversite ortamı bir değil sanıyorum.Gel yer değişelim... Üniversite yillarima dönmek için neler vermezdim ya....
Ben beeen diye bağırmak istedim şu an.
Gel yer değişelim... Üniversite yillarima dönmek için neler vermezdim ya....
sana bir çözüm şart
konu aça aça kuruyup gitcen :)
hele şikayeti bırak,olduğun durumu kabullen
bi nefes al bak nasıl açılır şansın..
Sizin yıllardaki üniversite ortamıyla, şu zamanın üniversite ortamı bir değil sanıyorum.
Gerçekten berbat.
Açıkçası ben biliyordum böyle olacağını.Oysa oysa neler hayal etmistim, koca universite hayatimizi boyle mi geçiricez biz salvia
Ay korkunç göründü gözüme durumun diyerekten o avmnin kilitlenmiş tuvaletinin kapısına tıklayıp dolumu diye soran kişi olup sizi biraz daha sıkıntıya sokayım
Yediğim kazıklardan artık yol, köprü istenilen her şey yapılabilir.Sen kafana göre arkadaş bulamamissin bence. Yoksa mezun olduktan bir iki yil sonra acip tekrar oku bunu:)
Çevrene renk katmak için çabala her yere katıl her muhabbete atla güzel geçirmek gerek çünkü okul bitince başa gelenler fena
açtıgın konularda hep erkek açlıgını yazıyosun bu kadar onemlimi bu senin için derslerine adapte ol bırak bu işleri dertsz başina dertmi almk istysn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?