Universite Hayati Oleeey!!!

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Samimi şakayla karisik cumlelerim lastik olmus isteyen istedigi yere cekmis boyle bi konuda bile oyuzden düzenleme yapip ciddi bisekilde yazmaya karar verdim derdimi

Degerli KK üyeleri, okul hayatim neyazik ki hayal ettigim gibi gitmiyor. Sadece ders, kariyer odakli bir universite hayati bana gore degil (size göre öyleyse harikasiniz ne mutlu size). Kendi şahsima yakin bir yar,bir dost bulamadim,gün aksam oldu, gün aksam oldu.

Son düzenleme:
Ben beeen diye bağırmak istedim şu an.

açtıgın konularda hep erkek açlıgını yazıyosun bu kadar onemlimi bu senin için derslerine adapte ol bırak bu işleri dertsz başina dertmi almk istysn

sana bir çözüm şart
konu aça aça kuruyup gitcen :)
hele şikayeti bırak,olduğun durumu kabullen
bi nefes al bak nasıl açılır şansın..

Maalesef ki siz gibi gençler var. Bölümünüz ve şehriniz nedir. Bence kendinizi geliştirmenin yeni bir şeyler öğrenmenin sosyalleşmenin yeteneklerinizin tadına varın ve iyi değerlendirin bu yıllarınızı .Bir akademisyen olarak söylüyorum bunu. Kendinizi geliştirin kurslara gidin yabancı dil öğrenin farklı insanlarla tanışın, yurt dışına çıkın, ersamus la gidin bir yerlere...ünivertsite hayatı harikadır, vizyon katar insana. Ahhh tekrar üni. yıllarıma dönsem neler yapardım neler...

Ay korkunç göründü gözüme durumun diyerekten o avmnin kilitlenmiş tuvaletinin kapısına tıklayıp dolumu diye soran kişi olup sizi biraz daha sıkıntıya sokayım

sana bir çözüm şart
konu aça aça kuruyup gitcen :)
hele şikayeti bırak,olduğun durumu kabullen
bi nefes al bak nasıl açılır şansın..

Hihihi konu acma bağımlısı oldum

Yok ben anca car car konusur sikayet ederim, oyle atmaya calisiyorum stresimi

Sizin yıllardaki üniversite ortamıyla, şu zamanın üniversite ortamı bir değil sanıyorum.
Gerçekten berbat.

Sen kafana göre arkadaş bulamamissin bence. Yoksa mezun olduktan bir iki yil sonra acip tekrar oku bunu:)

Çevrene renk katmak için çabala her yere katıl her muhabbete atla güzel geçirmek gerek çünkü okul bitince başa gelenler fena

Oysa oysa neler hayal etmistim, koca universite hayatimizi boyle mi geçiricez biz salvia
Açıkçası ben biliyordum böyle olacağını.
Yalnız geçirmeyi baştan istemiştim.
Giderayak yine bir-iki kazık yedim, öyle yalnızlığıma kavuştum ama psikolojim iflah olmaz halde.
Kafama göre bir tane insan bulamadım bu yaşıma kadar.
Sinemeya yalnız da gidilir ama aileden uzak olunca çok da katlanamıyorsun olanlara.
Bu böyle gidecek herhalde, elimi nereye atsam elimde kalıyor.
Psikolojim eksilerde, vallahi döneceğim bırakacağım bu lanet bölümü sonunda.

Ay korkunç göründü gözüme durumun diyerekten o avmnin kilitlenmiş tuvaletinin kapısına tıklayıp dolumu diye soran kişi olup sizi biraz daha sıkıntıya sokayım

Hatta kapi acik olsun, bir yandan isimi gorup bir yandan kapiyi tutmaya calisiyimde iyice lanet bir hal alsin

kaçıncı senen ?
ilk senense normal , genelde ilk seneler böyle olur
diğer senelerde ise bir bakmışsın ki fakülte fakülte geziyorsun
atıyorum bölümün kimyadır , edebiyattan , mühendislikten , besyodan felan bir sürü kankilerin olur
ilk sene benim de yoktu hiç arkadaşım üçüncü sınıfta başka fakülteden arkadaşlar edindim vur patlasın çal oynasın yapıyorduk her gece

zmnla alışırsın cnm bnde ilk günler arkdşsızdım şuan 3.senem ve 4 kişilik süper br grubumuz var arada 1-2 çıkıntımzda var

Yediğim kazıklardan artık yol, köprü istenilen her şey yapılabilir.
Yeni bir arkadaş, yeni bir kazık ifade ediyor bana.
Saf bir insan da değilim ya da ben mi öyle sanıyorum.
Neden böyle oluyor anlamıyorum.
Gönüldeki keder, günahların kefareti derler ama bu kadar büyük bir günah işlemiş olamam.
Kafama göre biri yok kesinlikle ve olmayacak da sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…