- 14 Nisan 2013
- 1.698
- 1.923
- 408
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Yok yav iyiyim böyle
Tabi bilmiyorum su an ki ortaminizi ama yine de kiymetini bilmek lazim cunku o zamanlar bir daha geri gelmiyor size en kisa zamanda mutlu bir okul hayati diliyorum:)Ah bir bilseniz şimdiki ortamı.
Ne anlatmaya çalıştığımı bir anlasanız.
İnsan üniversiteye kadar yorgun gelince, bir hevesi olmuyor, kahrını da çekemiyor kimsenin.
Ama sen üniversiteyi çok yanlış anlamışsın.
Haftasonu kop kop yaparızÜni de her sabah kop kop mu ?? Uyanamayip sinava geç kalmak mi kop kop
Benim sorunumda fazla derslerle hasir nesir olmak, okul cok sıkıyo surekli odevler projeler sinavlar cok bunaliyorum butun aktivitem buraya girmek oluyo ders aralarinda aksam yatmadan once filan.. azicik bos bos isler yapmak istiyorum
Oyle de çok kötü, herkes minik minik size gore filan çok fena
Ben degerlendiriyorum fazlasiyla, gelistiriyorum kendimi ama eglenecek vakit ve arkadaş olmuyo
Yapalimm havalar da sogudu evde parti yapalimmmchorichori .!.:Haftasonu kop kop yaparız
Ooyy canim benimçokbsıkıldım senin konularından okumayım diyorum ama yine ne saçmalamiş acaba diyede okumadan geçemiyorum
Hep biran once üniversiteli olsam, sabah aksam arkadaslarla kop kop yapsam, dersleri kirsam, hocalarin abidik gubidik sorularina antin kuntin cevaplar versem diye hayal etmistim. Hayaldi hayal kaldi
Kizlar nefret ediyorum okuldan, okuldakilerden, derslerden yaaaaaaa sırf sıkıntidan pakistanli amerikali ne bulursam yürüyorum
Dersler cok agir, devamsizlik yapamiyorum, surekli bol ugrasli ödevler veriyolar, KOCA OKULDA HIC YAKISIKLI/ILGIMI CEKEN BIRI YOK!! (Amerikaliyla pakistanli yoklukta gidecek tipler)
Okadar mutsuzumki okulda hocalarin bile dikkatini cekmiski bi hocama dert oldu hatta bi arkadasima sormus neyi var falan diye. Kendime yakin buldugum bende ayni kafadan fingirdoş biseyde bulamadimhem sapim hem kankisizim
Cok bunaldiiiiiim agliycam artık o derece
Paylasmak istedim sizle, ben herseyimi paylasirim boyle cikolatami bile
Var mi benden baska üniversite hayati igrenc gecen, yok mu bi çözümü
Ay bide ailemle ayni sehirde ayni evde yasiyorum , okulum sehir merkezine de uzak ev-okul memur hayati ustune de ailesel sıkıntılarimizida kattik mi oooooh super tadindan yenmez, resmen kendimi kapatilan avmnin tuvaletine kitlenmis gibi hissediyorum
univeristeyi kop kop yapmak,erkek tavlamak olarak goren oldugunu bilmiyordum
okuduugn bolum erkek nasil tavlanir falanmi yoksa ?
universite deidgin bi okul meslege, hayata geçis için onemli bi adam deilmi, benmi yanlis biliyorum hiç gitmedigim için
Canım benim de hayallerim aynıydı , dediğin gibi hayal kaldı
Seni çoook iyi anlıyorum o nedenle .
Biz de de yakışıklı yok.
Arkadaşlarım var dı ama arkadaş işi boş söyliym . bilirsin az çok kazık attılar. Herkesle konuş kimseyle yakın olma bunun sırrı bu ..
Ama şanslısın inan ki . En azından ailenin yanındasın ..Dışarda olsan bir de yurt ve insanlar gibi bi problemin olacaktı . Para problemin olacaktı :/
Havalar soğudu partisiYapalimm havalar da sogudu evde parti yapalimmm
oyy sen ciddisin : ))Ay nasil edindinki, selam arkadas olup vur patlasin cal oynasin yapalim mi mi dedin ne dedin ne dedin
neden rahatsız oldun bunu her konunda dile getiren sensin bilen bilir bilmeyen açsın eski konularına baksın
kitap okuyan, farklı filmlerden haberi olan biri yok diye yakınırdık biz.Canım benim de hayallerim aynıydı , dediğin gibi hayal kaldı
Seni çoook iyi anlıyorum o nedenle .
Biz de de yakışıklı yok.
Arkadaşlarım var dı ama arkadaş işi boş söyliym . bilirsin az çok kazık attılar. Herkesle konuş kimseyle yakın olma bunun sırrı bu ..
Ama şanslısın inan ki . En azından ailenin yanındasın ..Dışarda olsan bir de yurt ve insanlar gibi bi problemin olacaktı . Para problemin olacaktı :/
Keske hep üniversiteli kalsam, ben istiyorumki memur gibi yasamiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?