Universite Hayati Oleeey!!!

Yurtdışına nasıl gidiyorsunuz merak ediyorum.
Desteğiniz var sanırım.
Erasmus falan tamam da bir maddiyat, aile desteği olmadan ben çekip gidiyorum diyerek nereye gidilir.
Ütopik planlar bunlar bazı kişiler için, herkes bu faaliyetleri gerçekleştiremez.
Şu an iş sahibi olmuş, okulu bitirmiş, özgür bayanlar yorum yapıyor diye düşünüyorum.
Ben bir hayalim için onca zaman para biriktirdim, yine okuluma yatırım yaptım ama elde var sıfır.
Herkesin imkanları aynı değil.

çokbsıkıldım senin konularından okumayım diyorum ama yine ne saçmalamiş acaba diyede okumadan geçemiyorum

Yok yav iyiyim böyle

Beterin beteri varmis:))

Ah bir bilseniz şimdiki ortamı.
Ne anlatmaya çalıştığımı bir anlasanız.
İnsan üniversiteye kadar yorgun gelince, bir hevesi olmuyor, kahrını da çekemiyor kimsenin.
Tabi bilmiyorum su an ki ortaminizi ama yine de kiymetini bilmek lazim cunku o zamanlar bir daha geri gelmiyor size en kisa zamanda mutlu bir okul hayati diliyorum:)

Hahahah, güzel moral verdin gerçekten :)

Şaka bir yana, daha iyi oldu benim için. Sonuçta önemli olan erkekler, fingirdoş arkadaşlar değil geleceği kurmak.

Onlar daha sonra illa ki gelecek zaten sen derslerine bak, akademik olarak kendini geliştir. Asıl önemli olan şey bu.

Canım benim de hayallerim aynıydı , dediğin gibi hayal kaldı
Seni çoook iyi anlıyorum o nedenle .

Biz de de yakışıklı yok .

Arkadaşlarım var dı ama arkadaş işi boş söyliym . bilirsin az çok kazık attılar. Herkesle konuş kimseyle yakın olma bunun sırrı bu . .

Ama şanslısın inan ki . En azından ailenin yanındasın ..Dışarda olsan bir de yurt ve insanlar gibi bi problemin olacaktı . Para problemin olacaktı :/

Tabiki oyle gormuyorum, isin esprisi onlar.. okulun her nimetinden fazlasiyla yararlaniyorum, sadece cok sıkıldığımi belirtmek istedim :)

Bende hemen ilk aylardan yedim o kazigi, universitenin kurali bu heralde

Ay benim ilk senemden bahsediyosun sandım bian . Ama ne oldu?? Şuan üniversitede 3.yilim veee hayatımda bir buçuk senedir biri var veeee çok çooook mutluyummm

bide benim o zaman bi yere çıkma etme iznim bile yoktu.her saniye kardeşimin gözetimi altındaydım. Kabus gibi günlerdi ama geçti. Hepsiiii geçtiiiiii

Insanlar ne garip, yok erkek acligiymis yok sacmalikmis... Sanki hayat tek yonlu, illa gelecege odaklanmak lazim. Tabii ki gelecegimizi kuracagiz ama en guzel yillarimizdayiz, bugunleri de elimizden geldigince yasayacagiz en guzel sekilde. Biraz eglenceli disa donuk bir kadın görünce erkak meraklısı aklı baska yerde falan diye yaftalayanları takma ilk once, gencligimizi emerler. Ama zaten takmıyorsun gordugum kadarıyla. Benim de ilk senem, ustelik ailemden uzaktayım. Daha yeni baslıyoruz her sey guzel olacak merak etme, benim icin Pakistanlıdan bir makas al

neden rahatsız oldun bunu her konunda dile getiren sensin bilen bilir bilmeyen açsın eski konularına baksın

Polemige girip sinirimi bozmak istemiyorum zaten sarjim bitiyo oyuzden tatli tatli yazicam
Pinar45cim onlarin hepsi isin esprisi muhabbet olsun bizim olsun diye actim konuştum , yoksa su kadinla alakam yok

kitap okuyan, farklı filmlerden haberi olan biri yok diye yakınırdık biz.
devir değişmiş hakkaten, yakışıklı olup olmamasına bağlanmış olay.
yeni nesil bizlere göre çok çok iyi bakıyor kendine halbuki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…