- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Maalesef ki siz gibi gençler var. Bölümünüz ve şehriniz nedir. Bence kendinizi geliştirmenin yeni bir şeyler öğrenmenin sosyalleşmenin yeteneklerinizin tadına varın ve iyi değerlendirin bu yıllarınızı .Bir akademisyen olarak söylüyorum bunu. Kendinizi geliştirin kurslara gidin yabancı dil öğrenin farklı insanlarla tanışın, yurt dışına çıkın, ersamus la gidin bir yerlere...ünivertsite hayatı harikadır, vizyon katar insana. Ahhh tekrar üni. yıllarıma dönsem neler yapardım neler...
Açıkçası ben biliyordum böyle olacağını.
Yalnız geçirmeyi baştan istemiştim.
Giderayak yine bir-iki kazık yedim, öyle yalnızlığıma kavuştum ama psikolojim iflah olmaz halde.
Kafama göre bir tane insan bulamadım bu yaşıma kadar.
Sinemeya yalnız da gidilir ama aileden uzak olunca çok da katlanamıyorsun olanlara.
Bu böyle gidecek herhalde, elimi nereye atsam elimde kalıyor.
Psikolojim eksilerde, vallahi döneceğim bırakacağım bu lanet bölümü sonunda.
Siz gelin mezun olmus ama is bulamamis bi ev kizi olun ben sizin yerinize okurum
Ah bir bilseniz şimdiki ortamı.Siz gelin mezun olmus ama is bulamamis bi ev kizi olun ben sizin yerinize okurum
zmnla alışırsın cnm bnde ilk günler arkdşsızdım şuan 3.senem ve 4 kişilik süper br grubumuz var arada 1-2 çıkıntımzda var
neden rahatsız oldun bunu her konunda dile getiren sensin bilen bilir bilmeyen açsın eski konularına baksın"Erkek acligi" ? Cok rahatsiz oldum bu sozunuzden
Unvde okusaydim ve tanismis olsaydik hayalerinin bicogunu yapardik konusmandan biraz benim gibi oldugunu dusundum sayet bende fazla fazla arkadas edinemem kafama uyupta birtane vardi okuldayken bicok kisiden daha hareketletli zamanlarimiz oldu hep monotona baglayinca kopartmasini bilirdik ama zanan bizi ayri yerlere surukledi ve degisimler oldu arkadasim acisindan simdi gorusmuyoruz umarim bulursun sende bir dost ama kopmayacak bol sansHep biran once üniversiteli olsam, sabah aksam arkadaslarla kop kop yapsam, dersleri kirsam, hocalarin abidik gubidik sorularina antin kuntin cevaplar versem diye hayal etmistim. Hayaldi hayal kaldi
Kizlar nefret ediyorum okuldan, okuldakilerden, derslerden yaaaaaaa sırf sıkıntidan pakistanli amerikali ne bulursam yürüyorum
Dersler cok agir, devamsizlik yapamiyorum, surekli bol ugrasli ödevler veriyolar, KOCA OKULDA HIC YAKISIKLI/ILGIMI CEKEN BIRI YOK!! (Amerikaliyla pakistanli yoklukta gidecek tipler)
Okadar mutsuzumki okulda hocalarin bile dikkatini cekmiski bi hocama dert oldu hatta bi arkadasima sormus neyi var falan diye. Kendime yakin buldugum bende ayni kafadan fingirdoş biseyde bulamadimhem sapim hem kankisizim
Cok bunaldiiiiiim agliycam artık o derece
Paylasmak istedim sizle, ben herseyimi paylasirim boyle cikolatami bile
Var mi benden baska üniversite hayati igrenc gecen, yok mu bi çözümü
Ay bide ailemle ayni sehirde ayni evde yasiyorum , okulum sehir merkezine de uzak ev-okul memur hayati ustune de ailesel sıkıntılarimizida kattik mi oooooh super tadindan yenmez, resmen kendimi kapatilan avmnin tuvaletine kitlenmis gibi hissediyorum
Tekrar o derslere girip o ortamlarda olmak isterdim yer degiselim mi
Unvde okusaydim ve tanismis olsaydik hayalerinin bicogunu yapardik konusmandan biraz benim gibi oldugunu dusundum sayet bende fazla fazla arkadas edinemem kafama uyupta birtane vardi okuldayken bicok kisiden daha hareketletli zamanlarimiz oldu hep monotona baglayinca kopartmasini bilirdik ama zanan bizi ayri yerlere surukledi ve degisimler oldu arkadasim acisindan simdi gorusmuyoruz umarim bulursun sende bir dost ama kopmayacak bol sans
Yeni mezun biri olarak, lise sona dönmeyi nasıl isterdim. Daha çok çalışırdım, yüksek ortalamayla bitirirdim üniversiteyi, yurt dışına giderdim, neler neler. Fırsatın varken değerlendir şikayet etmeyi bırak..
Yeni mezun biri olarak, lise sona dönmeyi nasıl isterdim. Daha çok çalışırdım, yüksek ortalamayla bitirirdim üniversiteyi, yurt dışına giderdim, neler neler. Fırsatın varken değerlendir şikayet etmeyi bırak..
Senin istediğin gibi bi üniversite hayatı yaşadım. Fingirdoş arkadaş yüzünden derslere gitmedim, 17 yaşındaydım çabuk etkilendim. Danışmanım defalarca uyardı beni, dinlemedim. Sonra maddi problemler yüzünden ara vermek zorunda kaldım.
Uzak kaldığım birkaç senenin sonunda bu sene tekrar başladım. Herkes benden küçük, benim dönemimdekiler avukat oldu, hatta birkaç tanesi okulda araştırma görevlisi, akademisyen oldu :)
Anlayacağın şu an seninkinden çok daha renksiz bir üniversite hayatım var, ama geçireceğim zaman ne kadar ki? Geleceğimi kurmak için okula gitmem gerekiyor, senin de gitmen gerekiyor
Merak etme, zamanla arkadaş çevren genişler, değişir. Derslerine iyi çalış, ama eğlenmeyi de ihmal etme
Benim sorunumda fazla derslerle hasir nesir olmak, okul cok sıkıyo surekli odevler projeler sinavlar cok bunaliyorum butun aktivitem buraya girmek oluyo ders aralarinda aksam yatmadan once filan.. azicik bos bos isler yapmak istiyorum
arkadasın butun konuları boyle hep bir erkek arkadasının olmamasından şikayetçi universiteyi bile kop kop yasamayı isteyen biriuniveristeyi kop kop yapmak,erkek tavlamak olarak goren oldugunu bilmiyordum
okuduugn bolum erkek nasil tavlanir falanmi yoksa ?
universite deidgin bi okul meslege, hayata geçis için onemli bi adam deilmi, benmi yanlis biliyorum hiç gitmedigim için
kaçıncı senen ?
ilk senense normal , genelde ilk seneler böyle olur
diğer senelerde ise bir bakmışsın ki fakülte fakülte geziyorsun
atıyorum bölümün kimyadır , edebiyattan , mühendislikten , besyodan felan bir sürü kankilerin olur
ilk sene benim de yoktu hiç arkadaşım üçüncü sınıfta başka fakülteden arkadaşlar edindim vur patlasın çal oynasın yapıyorduk her gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?