Universite Hayati Oleeey!!!

Okulda kluplere uyeyim, bolumun zaten ingilizce, konferanslara da katiliyorum. Aslinda her yönden kendimi gelistiriyorum ama ben zaten bunlardan sıkıldım sanirim, bukadar mesgul olmaktan yoruldum biraz bende bos bos takilmak istiyorum gerçekten.... ama derslerim cok yogun okulumun bulundugu yerde insan yok..

Bende ailemle olmaktan sikayetciyim kiz, degerini bil diycem ama ortam olmadiktan sonra aileden uzak olmak iskence oluyor
Hep diyolardi zaten universitede kimseye guvenmeyin diye, bende kazik yedim daha ilk aylardan

Siz gelin mezun olmus ama is bulamamis bi ev kizi olun ben sizin yerinize okurum
Ah bir bilseniz şimdiki ortamı.
Ne anlatmaya çalıştığımı bir anlasanız.
İnsan üniversiteye kadar yorgun gelince, bir hevesi olmuyor, kahrını da çekemiyor kimsenin.

univeristeyi kop kop yapmak,erkek tavlamak olarak goren oldugunu bilmiyordum
okuduugn bolum erkek nasil tavlanir falanmi yoksa ?

universite deidgin bi okul meslege, hayata geçis için onemli bi adam deilmi, benmi yanlis biliyorum hiç gitmedigim için

Unvde okusaydim ve tanismis olsaydik hayalerinin bicogunu yapardik konusmandan biraz benim gibi oldugunu dusundum sayet bende fazla fazla arkadas edinemem kafama uyupta birtane vardi okuldayken bicok kisiden daha hareketletli zamanlarimiz oldu hep monotona baglayinca kopartmasini bilirdik ama zanan bizi ayri yerlere surukledi ve degisimler oldu arkadasim acisindan simdi gorusmuyoruz umarim bulursun sende bir dost ama kopmayacak bol sans

Senin istediğin gibi bi üniversite hayatı yaşadım. Fingirdoş arkadaş yüzünden derslere gitmedim, 17 yaşındaydım çabuk etkilendim. Danışmanım defalarca uyardı beni, dinlemedim. Sonra maddi problemler yüzünden ara vermek zorunda kaldım.

Uzak kaldığım birkaç senenin sonunda bu sene tekrar başladım. Herkes benden küçük, benim dönemimdekiler avukat oldu, hatta birkaç tanesi okulda araştırma görevlisi, akademisyen oldu :)

Anlayacağın şu an seninkinden çok daha renksiz bir üniversite hayatım var, ama geçireceğim zaman ne kadar ki? Geleceğimi kurmak için okula gitmem gerekiyor, senin de gitmen gerekiyor

Merak etme, zamanla arkadaş çevren genişler, değişir. Derslerine iyi çalış, ama eğlenmeyi de ihmal etme

Evet ben istiyorumki zevzek zevzek hareketler yapalim, cocuklasalim, dedikodu yapalim azicik icim disim kariyer oldu cok bunaldim

Benim sorunumda fazla derslerle hasir nesir olmak, okul cok sıkıyo surekli odevler projeler sinavlar cok bunaliyorum butun aktivitem buraya girmek oluyo ders aralarinda aksam yatmadan once filan.. azicik bos bos isler yapmak istiyorum

Benim sorunumda fazla derslerle hasir nesir olmak, okul cok sıkıyo surekli odevler projeler sinavlar cok bunaliyorum butun aktivitem buraya girmek oluyo ders aralarinda aksam yatmadan once filan.. azicik bos bos isler yapmak istiyorum

Oyle de çok kötü, herkes minik minik size gore filan çok fena
Ben degerlendiriyorum fazlasiyla, gelistiriyorum kendimi ama eglenecek vakit ve arkadaş olmuyo

Mezun olduğunda iş ararken, en önemli şeylerden biri staj deneyimin ve yabancı dil.
İkincisi, okulda katıldığın aktiviteler.
Üçüncüsü, okul başarın.

Sen bunlara odaklan. Bırak yakışıklı erkekleri, fingirdoşları, kop kopları. :) Yeni mezun, iş peşinde koşan biri olarak diyorum. Bölümün ne bilmiyorum ama gir bi işe çalış, part time. Alanınla ilgili olsun.

Üniversite hayatı kop kop değildir, sakın öyle görme.

arkadasın butun konuları boyle hep bir erkek arkadasının olmamasından şikayetçi universiteyi bile kop kop yasamayı isteyen biri

Ay nasil edindinki, selam arkadas olup vur patlasin cal oynasin yapalim mi mi dedin ne dedin ne dedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…