- Konu Sahibi tatlikedicikcik
Yapacağınız şey belli mesajlarla birlikte dekanlığa basvurmak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar tek başına gitmesinler odasına bence. Bu itler çok sinsidir karda yürür izlerini belli etmezler40dan büyüktür sanırım. Ama evli bir hocanın sürekli kızları (tek başına) kafelere gezmelere odasına çağırması normal mi ki? Bilemşyorum bana değişik geldi ben mi abartıyorum diye düşündüm
Bu kadar dert edindiginize göre olayı arkadaş adı altında anlatiyorsunuz gibi.
Yapacak şey var tabi ki . Olabildiğince muhattap olmayın. Mesajlara donmeyin. Soğuk davranın. Yani kisacasi tavrinizi koyun. Çok zor olmasa gerek.
Arkadaşlara katılıyorum. O arkadaşlara söyleyin gitmesinler odasına Sonucta üniv e bir şekilde hoca olmuş birinin aklı yetiyordur zorla çağırırsa bir şeyler patlak vereceğinden. Vazgeçer bu işten.Bu kadar dert etmeniz çok tuhaf bende üstteki arkdsa katiliyorum bence sizide çağırdı
Hanımlar merhaba
Üniversitemde evli bir hoca bir arkadaşımı sürekli odasına çağırıyor, sohbet etmek içinmiş... Whatsaptan mesaj atıp kafeye falan davet ediyormuş. Ben bunları duyunca çok şaşırdım ama belki yanlış anlamışızdır diye düşündüm. Aradan zaman geçti başka bir kızdan daha duydum. Sizce benim yapacağım şey ne olmalı bu durumda?