üniversite ilişkiyi bitirir mi? kafa karıştırmaya yeterli bi sebep mi?

Çok doğru düşünüyorsun... Tercihi ona birakmalisin ne sen istiyorsun diye izmiri yazsin ne sen istemiyorsun diye başka bir şehri...kendi ne istiyorsa onu yapsin..

Sonuçta unide daha rahat olacaksiniz gorusursunuz tatile cikarsiniz sirf ilişki yurusun diye Uni tercih edilmez..

Ornegin Ben ayni unide olduğum sevgilimden ayrildim arkadasimin sevgilisi 3 yildir başka şehirde sindu evlenmeye hazirlaniyorlar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Zaten istediği bölüme puanı İzmir'de tutuyormuş. Neden bencillik olsun ki yazsın orayı işte :44:

Evet yeterli bir sebep. Bir kere ayrı şehirlerde bambaşka arkadaş ortamlarında olacaksınız. Aynı şehirdeyken bile lisede başlayan ilişkilerin üniversitede sıkıntıya girdiğine şahit oldum. Her şeyden önce kafa yapısı değişiyor, büyüyorsunuz, lisede aşık olduğunuz çocuk üniversitedeki beklenti ve beğenilerinize uymayabiliyor.

Kesin kararimi verdim zaten artık teşekkür ederim. Mantikli olan da bu.

Ne istiyorsa onu tercih etsin.gidip geliriz hic sorun degil :)

Zaten istediği bölüme puanı İzmir'de tutuyormuş. Neden bencillik olsun ki yazsın orayı işte :44:

Yok istedigi bölüm tutmuyor da alternatif olarak düşündüğü başka bir bolum tutuyor.

Bakalim bizimki hangisinden olacak.bitenlerden mi devam edenlerden mi? Kararina karisamayacagim sonuclarini zamanla gorucez :)

İstediği bölüme nerde tutuyor peki puanı? Orayı düşünüyor mu?

önemli olan aynı şehirde okumanız değl. okunan bölüm çok önemli istedigi bolüme puanı yetecekse boyle bi şansını kacırmasın. üniversitede aynı şehirde olsanız da ayrı sehirde olsanızda ister isteemz biçok sorunlar oluyor. ilk başta yasam şekilleriniz değişecek fkirleriniz degişecek ortamınız arkadaslarınız degişecek dersler okul baskısı üzerinizde olacak. ama birbirinize karsı herzaman tahammülünüz olsun sorunlari büyütmeyin asırı kıskançlık anlayışsızlık yapmayın sık sık görüşmeye calişin boyle yaparsanız gayet güzel devam edebilirsiniz

Kıskançlık yoktur aramızda bu iyi bir şey.
Umarım dediğiniz gibi olur guzel bir sekildr ilerleriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…