Üniversite konusu

zelall

Kafam SéninLé GüzéL Pa$am
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
250
0
26
Diğer
selam kızlar 20 yaşındayım 2 yıldır düzenli bir ilişkim var ciddiyete giden. sevgilimle 2 yıldır hiç ayrılmadık hep beraberiz bir birimizin en yakın arkadaşı dert ortağı olduk hiç bir sorunumuz olmadı 2 yıl boyunca herşey çok güzel gitti...
tabi buraya kadar hiç birşey yok .
asıl sorun bu sene üniversiteye il dışına gidecek olmam sevgilim çok garip davranıyor çok üzülüyor gitmemi istemiyor hiç ama gitmede demiyor gitmen okuman gerek diyor fakat çok mutsuz hem ofluyor pufluyor çok kafasına takıyor saçları çok kötü şekilde dökülmeye başladı düşünün hem kıskançlıktan hemde beni kaybetmekten çok korkuyor. benim içinde çok zor bir durum bu onsuz bir günüm geçmedi daha ama okumam gerek gitmem gerek son 1 aydır tartışıyoruz üniversite konusu açılınca yüzü düşüyor konuşmuyor .. bu durumu nasıl çözebilirm çok konuştum tamam diyor o gün iyi oluyor ertesi gün aynı bu ayrılma nedenimiz bile olabilirrr :( :( :( :(

Dinleme,git :)

Önce senin geleceğin.Sonra hayırlısıysa erkek arkadaşın,geleceğinin bir parçası olabilir.

İkna etmene gerek yok bence.Rahatlatmak için,nasılsa sürekli geleceğim,arada sen de gelirsin diyebilirsin.
Saçları yaş icabı dökülüyor olabilir :) İrsi dökülmeler 18 yaşında başlıyor.Babası saçsızsa normaldir.

Hiç kimse ama hiç kimse için geleceğinden vazgeçme!!!Benden sana abla tavsiyesi olsun! Erkek arkadaşın çok dert ediyorsa o da seninle aynı üni.ye gelsin.O da senin okulunda bölüm tercih etsin.Olmaz mı?
Ama kesinlikle okuluna git,derim.

Dinleme,git :)

Önce senin geleceğin.Sonra hayırlısıysa erkek arkadaşın,geleceğinin bir parçası olabilir.

İkna etmene gerek yok bence.Rahatlatmak için,nasılsa sürekli geleceğim,arada sen de gelirsin diyebilirsin.
Saçları yaş icabı dökülüyor olabilir :) İrsi dökülmeler 18 yaşında başlıyor.Babası saçsızsa normaldir.

söylüyorum herşeyi ama yok işte anlamıyor . zaten gitmekten başka şansım yok ama o üzülsünde istemiyorum bir orta yolunu bulabilsem inan hevesim kaçtı onu böyle görmeye de dayanamıyorum ...

Hiç kimse ama hiç kimse için geleceğinden vazgeçme!!!Benden sana abla tavsiyesi olsun! Erkek arkadaşın çok dert ediyorsa o da seninle aynı üni.ye gelsin.O da senin okulunda bölüm tercih etsin.Olmaz mı?
Ama kesinlikle okuluna git,derim.

keşke gelebilse keşkee ... ama imkansız sorumsuz bir babası hasta bir annesi var kardeşi var burda kalmak zorunda bana da çok ihtiyacı var gidecem ama sonumuz ne olacak bilmiyorummm :(

eger sana guvenıyorsa sorun cııkartmaması gerekıyordu.. ustelık bu senın gelecegın..
bunu guzel yonden gormesı lazm.. bence otur bununla acık acık konus..

gozun arkada kalmasın.. zaten gorusucez senle.. sen gelırsın bende gelırım... gibi bı konusma ıyı olabılır...

pekı bıde bole dusun..
tamam kaldın gıtmedın unıversıteye

yıllar sonra pısman olabılme ıhtımalım var!!
keske gıtseydım gıbı pısmanlık duyarsın..
kımse ıcın gelecegını rıske atma bence

keşke gelebilse keşkee ... ama imkansız sorumsuz bir babası hasta bir annesi var kardeşi var burda kalmak zorunda bana da çok ihtiyacı var gidecem ama sonumuz ne olacak bilmiyorummm :(

Son düzenleme:
SAKINNN geleceginizden odun vermeyin ve kazanabildiginiz en iyi yere gidin sonra coook pisman olursunuz..

bu soyledigimi simdi belki onemsemeyeceksiniz ama kimsee sizin geleceginizden onemli degil. insanin hayat kalitesini ve gelecegini belirleyen en onemli etken kariyeri ve okudugu universite ve bolum (kucuk yasta edindigi erkek arkadas degil) bunu sakin ama sakin aklinizdan cikarmayin

eger sana guvenıyorsa sorun cııkartmaması gerekıyordu.. ustelık bu senın gelecegın..
bunu guzel yonden gormesı lazm.. bence otur bununla acık acık konus..

gozun arkada kalmasın.. zaten gorusucez senle.. sen gelırsın bende gelırım... gibi bı konusma ıyı olabılır...

güvenden değil canım da işte ihtiyacı var bana yalnız kalacak dedim ya en yakın arkadaşı olduk birbirimizin çok büyük sorun olacak normal şartlarda olsa diyecem sende gel orda oku ama işte şartlar el vermiyor ..
herkes ona üniversiteye gidince ayrılır falan diyormuş arkadaşları falan ordaki ortam farklı falan iyice kafasını karıştırıyorlar...

SAKINNN geleceginizden odun vermeyin ve kazanabildiginiz en iyi yere gidin sonra coook pisman olursunuz..

bu soyledigimi simdi belki onemsemeyeceksiniz ama kimsee sizin geleceginizden onemli degil. insanin hayat kalitesini ve gelecegini belirleyen en onemli etken kariyeri ve okudugu universite ve bolum (kucuk yasta edindigi erkek arkadas degil) bunu sakin ama sakin aklinizdan cikarmayin

elbetteki öyle ama oda benim hayatımın önemli bir parçası sonuçta .. kafam çok karışık

pekı bıde bole dusun..
tamam kaldın gıtmedın unıversıteye

yıllar sonra pısman olabılme ıhtımalım var!!
keske gıtseydım gıbı pısmanlık duyarsın..
kımse ıcın gelecegını rıske atma bence

canım yok zaten gidecem o kesin ama gidince onu kaybetmek istemyorum bu konuda bir çözüm bulmam gerek..

hatta yüzük takmak istiyor söz takalım öyle git diyor ama benim kafama yatmıyor hazır his etmiyorum kendimi bir gideyim bir kendimizi deniyelim diyorum sevgimizden emin olalım yan yana yürütmek çok kolay .. ailem herkes biliyor zaten söz içinde erken diyorlar haklı olarak olmadı sırf onun rahat olması için gittiğimde yüzük takacağım .

:21: bence çook iyi niyetli bir sevgilin var , ne güzel git diyor sende yakın bir yer tercih edersin ayda 1 kere gider gelirsin ben sakaryalıyım kütahyada okudum sevgilim sakaryadaydı 4 buçuk saatlik yolu yeri geldi 2 haftada bir gittim geldim günü birlik bile gidip geldiğim oldu:52: oda gidip gelmişti ahh ahh gençlik işte ona sürekli gidip gelecegini hiç ayrı kalmayacagınızı felan söyle içi rahatlar...

Hayırlısı güzelim her şeyin hayırlısı...Sen okuluna git.Eğitimini tamamla..Telefonu var int.i var.Gerisi kısmet artık...

:21: bence çook iyi niyetli bir sevgilin var , ne güzel git diyor sende yakın bir yer tercih edersin ayda 1 kere gider gelirsin ben sakaryalıyım kütahyada okudum sevgilim sakaryadaydı 4 buçuk saatlik yolu yeri geldi 2 haftada bir gittim geldim günü birlik bile gidip geldiğim oldu:52: oda gidip gelmişti ahh ahh gençlik işte ona sürekli gidip gelecegini hiç ayrı kalmayacagınızı felan söyle içi rahatlar...

söylüyorum hepsini zor olacak elbet ama tabi görüşecez şimdi burda sürekli beraberiz her gün çok alıştık tabi yalnız kalacak diye üzülüyor... birde başkalarında saçma sapan şeyler duyunca işin içinden çıkamıyorumm :/ ne kadar konuşsamda onun kafasına yerleşmiş bir kez

Back
X