Üniversite konusu

Evet canım hakkınızda hayırlısı olur inşallah, üstesinden gelemeyeceğiniz sorunlar yaşamazsınız inşallah

inşallah canım çok kokruyorum :( herkes ona diyor seni bırakır falan üniversite oratmı farklıymışta öyleymişte ben kendimi bildikten sonra kaç yazar dimi

Elbette ama onun korkusunuda çok iyi anlıyorum , hak ver onada :(

veriyorum canım işte yüzük tak diyor öyle rahat ederim diyor ama kararsızım babama söyledik babam erken dedi seneye dedi onunda okulu var burda o bitsin dedi . diyor aramızda takarız benimde en karşı oldğum şeydir babamda öyle olmaz diyor bu konuda ne yapayim sence ?

Bizde öyleyiz aynı okuldaydık zaten her gün yan yanaydık şimdide öyle 2 güne bir görüşürüz hep yani ayrı kalmak ikimiz içinde çok zor olucak eminim ama elimizden gelen bişey yok maalesef.
İnş her şey çok güzel olur senin için...

inşallah canım senin içinde öyle olur umarım allah büyüktür geliriz elbet üstesinden bir nevi bir sınav bu verebilirsek herşeyden emin oluruz kendimizden güvenimizden sevgimizden sadakatimizden...

söyle bir kabataslak okudum mesajları tuncelideymişsin hangi sehirde okumaya gideceksin b ilmiyorum ilk sene notlarını yüksek tutup yakınlara bi yere geciş yapabilirsin ama mezun oldugun ünide önemli...:44:

belkide gercekten sevip sevmediginizi ögrenmek için bir sınav olabilir bu...

üni ortamı cok ta farklı degil tabi karısanım yok görüsenim yok deyip fink fink gezerse insan cok farklı olur...:20::1:

veriyorum canım işte yüzük tak diyor öyle rahat ederim diyor ama kararsızım babama söyledik babam erken dedi seneye dedi onunda okulu var burda o bitsin dedi . diyor aramızda takarız benimde en karşı oldğum şeydir babamda öyle olmaz diyor bu konuda ne yapayim sence ?

Canım valla biz kendi aramzda taktık sadece dışarı çıkarken veya sadece okulda takıyorum sonucta sınıftaki erkekler fln başka gözle bakmasın diye, gerçekten de işe yarıyor ama tabi ailen izin vermiyorsa bilemicem ama sonucta sadece dışarı cıkarken takıcan ve akrabn fln da olmayacak ( başka şehir sonuçta ) bi zararı olmaz diye düşünüyorum biz takıyoruz yani . . Annem biliyor sadece okula giderken taktığım için de bişey demiyor..

söyle bir kabataslak okudum mesajları tuncelideymişsin hangi sehirde okumaya gideceksin b ilmiyorum ilk sene notlarını yüksek tutup yakınlara bi yere geciş yapabilirsin ama mezun oldugun ünide önemli...:44:

belkide gercekten sevip sevmediginizi ögrenmek için bir sınav olabilir bu...

üni ortamı cok ta farklı degil tabi karısanım yok görüsenim yok deyip fink fink gezerse insan cok farklı olur...:20::1:

hangi şehir olacağı tam belli değil ama burdan uzak olacağı kesin. bende öyle düşünüyorum canım yan yanayken herşey çok basit mühim olan uzaktayken üstesinden gelmek dertlerin . çoğu kişi öyle yaptığı için bir genelleme var ortada :)

Canım valla biz kendi aramzda taktık sadece dışarı çıkarken veya sadece okulda takıyorum sonucta sınıftaki erkekler fln başka gözle bakmasın diye, gerçekten de işe yarıyor ama tabi ailen izin vermiyorsa bilemicem ama sonucta sadece dışarı cıkarken takıcan ve akrabn fln da olmayacak ( başka şehir sonuçta ) bi zararı olmaz diye düşünüyorum biz takıyoruz yani . . Annem biliyor sadece okula giderken taktığım için de bişey demiyor..

takayımmı diyorsun ?
babam ailem herkes biliyor zaten seneye söz takacaz z allah nasip ederse... ama sanada dedim ya kıskanç insan kıskançtır ben yüzüğü takacam o yine kıskanır bişeleri :)) ben takarsam ailemdende gizlmem hep takarımda şimdi tartışacaz o yüzük parmakatan çıkacak girecek çıkacak girecek bir anlamı kalmyacak biliyormusun.. aile arasında olunca bir sorumluluğu oluyor rahat olmuyorsun ama takacam öyle gözüküyor o üzülmesinde takarım ne yapayım :(

takayımmı diyorsun ?
babam ailem herkes biliyor zaten seneye söz takacaz z allah nasip ederse... ama sanada dedim ya kıskanç insan kıskançtır ben yüzüğü takacam o yine kıskanır bişeleri :)) ben takarsam ailemdende gizlmem hep takarımda şimdi tartışacaz o yüzük parmakatan çıkacak girecek çıkacak girecek bir anlamı kalmyacak biliyormusun.. aile arasında olunca bir sorumluluğu oluyor rahat olmuyorsun ama takacam öyle gözüküyor o üzülmesinde takarım ne yapayım :(

Şahsen bizim sınıfta çok erkek olduğu için bu yüzük gerçktn işe yarıo kafan rahat oluo asılan olmuo ha iki üç tane yüzsüz insan çıkabilio oncacık ta olur yani senin ve sevgilinin kafasınınn rahat etmesi için iyi olur ama neden bu yaz söz yapmadınız madem herşey hazır ?

Bence yüzüğü takmalısınız size kaybettırcegı bısey yok.
onuda anlayın şuan ne kadar korkuodur. içini rahtlamanız onunda hakkı.

O üniversite okuyacak mı?
aradaki mesafe nekadar?
ne olursa olsun git oku sen.yakınsanız gidip gelirsiniz görüşürsünüz ama bu senin geleceğin bir başkası için ertelenemez..

Şahsen bizim sınıfta çok erkek olduğu için bu yüzük gerçktn işe yarıo kafan rahat oluo asılan olmuo ha iki üç tane yüzsüz insan çıkabilio oncacık ta olur yani senin ve sevgilinin kafasınınn rahat etmesi için iyi olur ama neden bu yaz söz yapmadınız madem herşey hazır ?

canım babam erken dedi ailesini tanımıyoruz falan seneye dedi işte ondan . takarız artık ne yapalım bakalım işe yarar umarım canım

canım babam erken dedi ailesini tanımıyoruz falan seneye dedi işte ondan . takarız artık ne yapalım bakalım işe yarar umarım canım

O üniversite okuyacak mı?
aradaki mesafe nekadar?
ne olursa olsun git oku sen.yakınsanız gidip gelirsiniz görüşürsünüz ama bu senin geleceğin bir başkası için ertelenemez..

o okuyor burda zaten büyük benden 2 yaş .aradaki mesafe belli değil hangi il olacağı ne olursa olsun gidecem de oda üzülmesin kıyamıyorumm canımın bir parçasına :((

Bence yüzüğü takmalısınız size kaybettırcegı bısey yok.
onuda anlayın şuan ne kadar korkuodur. içini rahtlamanız onunda hakkı.

onu çok iyi anlıyorum aynı şeyi bende yaşıyacağım oda burda olacak sonuçta takacam başka çare yok çünkü takmak birşey kaybetirmez takmamak onu kaybettirebilir...

bunu sorman bile hata tabiki üniye gideceksn
hayatını yakma saçma sapan sebeplerle merak etme seviyorsa dünyanın öbür ucunada gitsen ben senleyim desen vazgeçmezz

Back
X