Ah canım açıkcası ben lise 3 te hiç üniversiteyi falan düşünmüyodum ne diyim.. Çok takmıyodum. Lise sona bi gectim bana bi haller geldi acayip calisir oldum cok sükür emeklerimin karsılıgını da aldım cok güzel bir üniversitedeyim..
Sana diyeceğim şu, derste işlediğin şeyleri eve git bir tekrar et üstüne 1-2 test çöz. Mesela kuru kuruya test çözme, konuyu çalış,oku, anla örnek sorulara bak ondan sonra test çöz. cok faydasını gorursun. Bunun dışında sana şeyi öneririm, ygs sözeli en azından bu sene bi kolaylamaya çalış ki seneye sayısala ağırlık verebilirsin, şahsen ben böyle yapmadığım için pişmanım ama olsun yine de emeklerimin karşılığını aldım.
Onun dışında, kilo vermek istiyorsan öyle şok diyetlere falan başlamamanı tavsiye ederim. Ekmeği ve abur cuburu kesmelisin. Şahsen ben 2 haftadır ekmeği abur cuburu kestim special k diyeti yapıyorum, öğlen veya aksam zeytinyaglı veya ızgara hafif yemekler yiyorum.Sen de bunu bir alışkanlık haline getirebilirsin.Mesela ben önceden haftada en az 3 kere burgerking de yiyen bir tiptim. Şimdi dısarı cıktıgımda salata falan yiyorum veya işte burgerking tarzı yerlere ayda 1 falan gidilebilir..Öyle yani.. Bakalım kaç kilo verdim yarın ögrenicem eve gidince şimdi yurttayım:))
Başarılar dlerim..