• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite mezunu hanımlar size ihtiyacım var !

anket üzerinde son çalışmalarımı yapıyorum akşama kadar hazır olacak
ben bu kadar çabuk cevap geleceğini düşünmemiştim kusura bakmayın lütfen
bide forumda yeniyim inşallah kısa sürede nasıl kullanacağımı çözeceğim :)

konu : üniversite mezunu kadınların iş bölümü ve gündelik hayata ilişkin rolleri.
cevap verdiğiniz için çok teşekkürler :)

çalışan bi bayan olduğum için eşim tam destek hep destek, temizlikten yemeğe alışverişe kadar her şeyi birlikte yapıyoruz böylece işler daha çabuk bitiyo ve daha çok zaman kalıyo başka işlerle uğraşmak için, şu an hamile olduğum için temizlik ve alışveriş konusu eşime kalmış durumda yemek konusunda hala tam iş bölümü var haftada 2 günde dışarıdan söylüyoruz

konu : üniversite mezunu kadınların iş bölümü ve gündelik hayata ilişkin rolleri.
cevap verdiğiniz için çok teşekkürler :)

ben bir süredir işsizim ama buna rağmen çalışırken oturttuğumuz düzen zaman zaman devam ediyor ve ben bu durumdan çok memnunum:)
çalışırken sabah birlikte kalkardık. o benden daha süslü olduğu için işi daha uzun sürerdi tıraş saçlar kol düğmeleri vs. ben hemen meyve suyu sıkıp kahvaltı hazırlardım. sonra hızlıca kahvaltımızı yapardık. ben evi mutfağı toparlayınca birlikte çıkardık. beni işe o bırakırdı ve akşam almaya gelirdi. eve gelince soyunup dökünürdük ve eşim hemen mutfağa girerdi. iyi bir aşçıdır kendisi. bana birçok yemeği o öğretti. ama ilk zamanlar hep o yaptı. yemek hazır olunca sofrayı hazırlardım oturup yemeğimizi yerdik ve toparlama işlerini ben üstlenirdim. haftasonları ise en büyük zevki kahvaltı hazırlamaktı.hala öyle. o kahvaltı hazrlarken ben evi toparlardım. sonra yine ben bulaşıkları toparlarken o kenarda kahve yapardı. birlikte kahvemizi içip gezmeye dolaşmaya çıkardık. sonra birlikte alışveriş yapıp eve gelip birlikte yerleştirirdik onları. temizlik yaparken tuvalet banyo ve pc odası ona ait olurdu. ışıl ışıl yapardı:)
şu an çalışmadığım için yemek yapmayı öğrendim iyice. artık temizlik ve yemek bana ait bunun için bolca zamanım oluyo. ama yine de dikkatini çeken bi düzensizlik olduğunda kollarını sıvayıp işe girişebiliyo. bazen de arayıp bugün sen yemek yapma ben şunu deniycem bunu deniycem diye haber veriyo.
kısacası birçok şeyi birlikte yapıyoruz.

yardımcı olmaya çalışırım..
soru cevap mı anket mi biz direk yazacakmıyız bilgilendirirsen seviniriz

İnternette bunun için hazirlanmis ucretsiz anket siteleri var. Surmonkey vs gibi. Soruları oraya atarsanız daha kolay olur size ve yanitlayan insanlara. Spss le istatikle de ugrasmazsiniz. Link atin yeter gerisini KK hatunlari halleder ;)

Merhabalar hazırladığım anket hazır cevaplardan oluşmamaktadır. hazırlağım sorulara cevapları siz yazacaksınız . anketim şuanda hazır ama ben özelden mesaj nasıl atılır bilmiyorum şuanda, mail adresi aracılığıyla iletişim kursak olur mu acaba yani ben buraya mail adresi yazsam ordan bana ulaşma imkanınız var mı ?

Back
X