- Konu Sahibi sessizliiik
-
Arkadaşlar bugünlerde hazırlık yapmaya başladım.Yeni kıyafetler de alacam. Ne tarz kıyafetler önerirsiniz?Boyum uzun olmadığı için ne tür ayakkabı tercih etmeliyim?
Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler :)
Çok fazla şey alma, 1 ay sonra kot tişört gideceksin çünkü:)
kısa boylu olduğun icin dolgu topuklular tercih edebilirsin yapamıyorum giyemiyorum diyorsan convers spor ayakkabıların yüksek tabanlılarından cıktı ya da diğer spor ayakkabılarda da böyle modellerden tercih edebilirsin ve bol seyler almamaya calıs tayt gibi seyler bacak boyunu daha uzun gösterir canım :)
tam olarak ne sorduğunuzu anlamadım.. üniversiteyi kazandınız gitmeye hazırlanıyorsunz kıyafet önerisi mi istiyorsunuz ?
Kıyafet hakkında öneri istiyorum :)
gittiğin yere göre giyeceğin kıyafetler değişir bence nereye gittiğinibelirtmelisin :)
Aynen katılıyorum nereye gideceksn ve fiziğin nasıl anlat bakalım.
Ay çok severim böyle heyecanları
Öncelikle yurtta kalacaksan temel ihtiyaçların:
Kesinlike rahat terlikler.
Odada ve tuvalette giyeceğin
misal
Eki Görüntüle 778807 Eki Görüntüle 778808
Havlular.
Banyo için bornoz almıştım ben ama o kadar külfetli geldi ki 1 ay sonunda eve geri getirdim ve yerine plaj havlusu götürdüm en rahaı oydu ve rengarenk çok güzel seçenekleri de var
Sonra yine rengarenk lifler almıştım
Ha bir de hayati öneme sahip dolap kangurusu, hayat kurtarıcıdır. Koçtaştan almıştım çok da ucuzdu.
Ünideki top10 kızlardan olmak gb bır derdın yok ise bu senenin modası salaş ya da cıceklı gömlekler,dar paça pantolon ve dolgu topuk tercıh edebılırsın cnm
misal ;
Eki Görüntüle 778814
Eki Görüntüle 778813
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?