Üniversite Öğrencisi

Kotondaki pantolonları bende çok seviyorum.Sağol :)

Ben de geçen sene boyle hevesliydim aah aah:) canım benim bence ilk gunlerden cok suslenmr sacini duzlestir güzel rahst bir kot pantolon bacaklarindan memnunsan tayt. Topuklu okulda zor oluyor biraz. Kullanisli terletmeyen t-shirtler al. Dizden aşagsi yirtmacli bir etek ustune v yaka salaş bir bluz altinada babet mesela sacini at kuyrugu yaparsin mesela:) makyajida cok abartms sicakta akiyor gidiyor zaten:)

Kızlar peki özel üniversite için giyim konusunda önerileriniz ne ? :)
Bu konu baya düşündürmeye başladı beni de
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]
İnann hiç düşündüğün gibi, dizilerdeki gibi degil canim. Kimse kimsenin ne bursuna ne giydigine bakiyor. Oyle topukluyla hergun Gelen kizlar yok degil nadir hazirlikta goremezsin ama ozel univlerde cok gosterisli tiplerle dala geciliyor bizim okulda öyle:) Sen ayakkabina, saatine, cantani uydur kendine marka olmasi sart bile degil o yeter:) zaten bu dediklerimi ilk haftada anlarsn:) merak ettigni ozelden alabilrm:)[/FONT]

İçim biraz olsun rahatladı :) Çoook teşekkür ederim :)

merhaba canım, hayırlı olsun öncelikle, çok güzel bir üniversite yaşamı diliyorum sana :)

basenlerinin biraz geniş olduğundan bahsetmişsin, o zaman altına skinny şeyler giyip, üstünü bol tutmalısın bence, ben de aynı sorundan muzdaripim ve böyle giyinince iyi oluyor bence. kapatmış oluyorsun. mesela tayt üstüne bol bir tişört,altına converse ya da spor başka bir ayakkabı benim okul üniformam gibiydi, hem çok rahat ederdim hem tarz dururdu, hem de fazlalıklarımı kapatırdı. eğer spor giyinmeyi seviyorsan kendine güzel bir sırt çantası edinmeni tavsiye ederim, bazı zamanlarda inanılmaz kurtarıcı oluyor. atıyorsun içine pılını pırtını misler gibi gidiyorsun. ha yok ben süslü bir insanım takmam öyle sırt çantası filan diyorsan bilmem orasını

arkadaşlar da bahsetmiş çok uçlarda bir giyim tarzını tavsiye etmem ben açıkçası, bizim okulda tek tük yüksek ve ince topuklu ayakkabı giyenler olurdu,çok manasız gelirdi hepimize, herkesin kendi tercihi tabii ki ama okul ortamında biraz saçma durabiliyor frapan giyim. kendi adıma konuşursam ben makyajımı gayet de yapardım, hiç makyajsız gittiğimi bilmem okula, ama kıyafetlerim çok sade ve spor olurdu. elbiseyi filan dördüncü senemde giydim , keşke baharda filan giyseymişim neden hiç tercih etmedim bilmiyorum. bir iki tane de elbisen eteğin olsun bence, düz renklerde seçmeni tavsiye ederim, çünkü diğerlerini bir gün alıyorsun ertesi gün demode oluyor :)

hangi bölümde okucaksın canım bilmiyorum ama çok kızların olduğu bir bölüm değilse ki bence her türlü aslında daha birinci sınıftan ilk gün dolgu topuk ayakkabı falan giyme.

babet giy. sonra sınıftakilerin giyimine göre giyer ya da giymezsin. mesela bu resimde eklediğim gibi gömlekler dar paça pantolonlarla spor şık olabilirsin. farklı aksesuarlar kullanabilirsin.

tabi dolgu topuklu ayakkabı da al arada giyersin.

Eğer gideceğin bir devlet üniversitesi ise çoğu kimse şık giyinmiyor. Daha çok spor. Ama alan da önemli tabi bu konuda. Mesela sözel alanlarda daha süslü kızlar oluyor. Bence google'a sokak modası yazıp o stilde şeyler bulabilirsin. Ayakkabı için ise, zaten kış geliyor. Çizmeyi tavsiye ederim. Ama boyunu kısa gösterecek kaba çizmeler (ugg vb.) seçme

umuttepe'de okumuş biri olarak hırka tarzı şeyler götürmeni öneririm. orası öyle bir eser ki... biz yağmurda şemsiye bile açamazdık ters dönerdi. yağmurlu havalarda yollarda kırılmış şemsiyeler görürdük :)

Tatlım ben ne süslüydüm lisede iken anlatamam ama üniversite hayatım kotla sweetle falan geçti :)

ünide daha rahat oluyorsun kıyafet konusunda kasma rahat olabilceğin şeyler zaten tarzın çok değişecek. Klasik kot, sweet tarzı şeyler götür. Gözünde abartacağın bir ortam yok sadece okulun adı üni o kadar. Dziler bize yıllarca yanlış öğretti

sakın benim gibi hata yapıp 4 bavulla gitme :) geri getirmesi çok zor oluyor ki çoğunu giymeyeceksin.hazırlık okuycaksan çok süslü giyinmemeni tercih ederim çok dalga geçenini gördüm..ah bu erkekler iste.. zaten herkesin dediği gibi bir süre sonra dolaptan ilk eline geleni giyip gitmeye baslıycaksın :)

Hayirli olsun hosgeldin diyeyim guzel sehrimize :) Eger Umuttepe kampusundeysen kış için dayanıklı bi kar botu al derim.Tarzin neyse öyle giyin bi süre sonra sikilacaksin ve kendin olmaya devam edeceksin hic kasma bence.

Okul başlasa bu heyecan azalacak sanırım :) Önerilerin için de çok sağol :)

Çok teşekkürler iyi temenni ve önerilerin için :)

Bunları çok sevdim :) Teşekkür ederim :)

Sağol önerin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…