portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
Once ne istedigine karar ver benc.cok kararsiz oldugun yazdiklarindan belli.
Universite okumadin diyelm.olabilir yani herkes uni mezunu olucak diye bisey yok ama bi b planin varmi.evde bosbos durmak icinmi birakicaksin okulu
Son sozum ileride pisman olma olasiliginin pisman olmama olasiligndan yuksek oldugu...
Sabretmek istiyorum, istiyorum ama şu an hiç enerjim kalmadı okulumdan memnun değilim, insanlarıyla zaten işim olmaz. Tabi bu yüzden yüksek not benim için hayal oluyor. Teşekkür ederim cevabınız için..insanların bile degisik yonlerini kesfettikce seviyoruz,
bazılarını da cok severken rahatsız eden yonlerini gorup hayatımızdan cıkarıyoruz.
bir sure sabret, okudugun alanın farklı yonlerini kesfetmeye calıs,
derslere ilgili degilsen, cok yuksek not aldıgın halde bile mutlu olmuyorsan bunu daha sonra tekrar dusunursun.
Sabretmek istiyorum, istiyorum ama şu an hiç enerjim kalmadı okulumdan memnun değilim, insanlarıyla zaten işim olmaz. Tabi bu yüzden yüksek not benim için hayal oluyor. Teşekkür ederim cevabınız için..
Canim suan stres yuzunden fevri kararlar vermeni istemem ilerde pisman olmaman icin okulunu dondurmani tavsiye ediyorum dusuncelerin netlesmis olur bu zaman da iyi bi universite kazanmak kolay degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?