Üniversite okumak istemiyorum.

Ben okumaya tamamen karşı değilim tabi ki okuyacağım ama açık ama örgün..

İyi bir okuldaymışsınız galiba, yataydan bölüm değiştirmeyi denemediniz mi? Hayır kaçıncı senedesiniz ki? İlk sene hep dersler ortak olmuyor mu?

Herkes okumalı diye bir durum yok elbet, ama ne istediğini bilmek önemli şu hayatta. Meslek odaklı değil de, ilgi duyduğunuz bir alan var mı diye düşünün bence.

.

Ben okumaya tamamen karşı değilim tabi ki okuyacağım ama açık ama örgün..

ben ytü de okuyordm harıta ve kadastro annemın zorlamasıyla gıttım ve fınallere gırmeden bıraktm üniyi bölümümü sevmedıgım ıcın şimdi pişmanım desem yalan olur hiiiiç sevmıyordm bölümümü snradan tam burslu mimari restorasyon kazandm ama ytü dekı kayıt sıldırme problemım yuzunden gıdemedm cnku ek kontenjanla kazanmıstm kayıt surem azdı ytuden kaydımı sıldırmem problem olmustu bence çalış ve ıstedıgın meslek neyse onu oku ınsanın yapmak ıstedııgı bır hedefı yoksa azim sıfır kalıyor smdı yenıden gırdm sınava tercıh zamanımı beklıyorm meslek araştırması yapmanı ve hangı meslegın senın ruhuna hıtap edıyorsa onu okumanı tavsıye ederım canım

Keske tercih yapmadan 1 sene daha deneseydin. Suan hem kendi hayatindan 1 sene caldin hemde sen tercih yapmasaydin senin yerine girebilecek 1 kisinin hakkini yemis oldun. Neyse umarim sabit bir fikir edinirsiniz.

Sekerim, baska bir bolum olabilir ya da okuluna donmek olabilir ama mutlaka universite okumalisin. Ben istemiyorum diyemezsin, ne is yapacaksin, hayatta ne olacaksin universite okumadan? Aklini basina al lutfen, hayat sartlari universite mezunlari icin bile cok zor, lutfen gelecegini karartacak kararlar verme.

Annen , baban ne diyor bu ise?

Tabiki düşündüm ancak ilk dönem GANO 0.77 idi gelecek seneye 6 tane ders bıraktım yatay geçiş hayal oldu benim için. Yavaş yavaş araştırıyorum galiba büro yönetimi ve sekreterlik okuyacağım Allah izin verirse. :)

canım inşallah pişman olmazsın ama keşke bırakmasaydın yazık etmişsin. kimse bitirdiği bölümün işini yapmıyo sonuçta. mezuniyetten sonra istediğin sektöre yönelmeye çalışırdın. üniversite eğitimi iş hayatına önde başlatır. en basitinden üni mezununun girişte alacağı maaşı atıyorum sen üç dört yıllık tecrübeden sonra alırsın ki yükselme konusunda da onların önü açık olur. neyse olmuş artık hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…