arkadaşlar 28 yaşındayım evliyim 1.5 yaşında kızım var harita teknikeriyim devlette çalışıyorum yaptığım işte mutlu değilim hayalimde hep hukuk okumak vardı ama yanlış yönlendirilmeler sınav sistemleri şansızlık derken bu hayalimi gerçekleştiremedim bu sene sınava girip hukuk kazanım hakim olmak istiyorum.size çok mu geç kaldım kazanmış olsam hem çocuk hem okul hem iş nasıl olur bilmiyorum ama şansımı deneyip hayalimi gerçekleştirmek istiyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim litfennn
Aile huzuru vs'ye de takılmayın, buralarda pek denmiyor ama her kadının aile dışında da bir alanı olmalı...
cevap veren zaman ayırıp okuyan herkese teşekkürler. evet belki çok zor ama denemekten bir şey kaybetmem heralde zaten çalışıyorum derslerime. şu an bir devlet kurumunda memurum çocuğuma da bakıcımı bakıyor gündüz iş yerinde çalışamıyorum eve gidince de çocukla ilgileniyorum yemesi uykusu akşam 9010 gibi uyuyor o saatten sonra çok verimli çalışamıyorum eşim sonsuz destek veriyor keşke yapa bilsen diyor.zaten kazanırsam mecburen ikinci öğretim yazıcam çalıştığım için. ben zaten kararlıyım çok istiyorum sadece acaba bu şartlarda boşuna mı çabalamış olurum çünkü hakimli için yaş sınırı 35. ben de 28 yaşındayım ne bileyim herke için herşeyin hayırlısı olur umarım. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim fikirleriniz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?