• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

universite okurken evlenmek yardimm lutfeennnn :(

Arastiriyolar biletimi arastirmislar onun sehrine gitmistim olay orda patladi zaten cok baskici bi ailem var sevgili olayina karsilar

O zaman sevgilin sadece senin sehirine gelsin, yada beraber baska sehire gidin. Yada sevgilin baskasin adi ile bilet alsin senin için.. Yani yaratici olursaniz çok seçenek oluyor.

Valla lise yillarimdada çok baskici ailesi olan kizlar vardi, binbir takla atarak nasil bulusuyorlardi sevgilileri ile. Ailelerin ruhu bile duymazdi. Hani yaptiklari iyi için demiyorum, ama yapanlar var ve gayette yapiliyor için diyorum. Bu seçenek gerçekten evlenmekten çok daha iyidir.

Bi senedir sevgilisiniz ayda bi kere bulusuyosunuz ve iyi taniyorsun oyle mi? Biz 3 senedir beraber yasiyoruz bazen agzim acik kaliyo aa benim adam bunu mu seviyomuş diyorum. Günaha girmemek icin evlenmeyin asiksaniz, gormeden yapamıyorsaniz, sürekli aklınızda o varsa, hayatinizi onsuz geciremeyecegini dusunuyorsaniz evlenin sevistiginiz icin degil.

Bi senedir sevgilisiniz ayda bi kere bulusuyosunuz ve iyi taniyorsun oyle mi? Biz 3 senedir beraber yasiyoruz bazen agzim acik kaliyo aa benim adam bunu mu seviyomuş diyorum. Günaha girmemek icin evlenmeyin asiksaniz, gormeden yapamıyorsaniz, sürekli aklınızda o varsa, hayatinizi onsuz geciremeyecegini dusunuyorsaniz evlenin sevistiginiz icin degil.

Kusura bakmayin bana sevistim diye evlenicek degilim sevmeden zaten insan sevmefen sevismez degil mi ben ilk defa onunla yasadim bunlari zaten onu cok seviyorum sabah aksam aklimda o da benim icin boyle dusunuyo biz zaten evliligi hep dusunuyoruz sadece bi iki sene erkene alincak o kadar lutfen laflariniza dikkat edin sevmedigim kisiyle el ele bile tutusmam ben birak evlenmeyi

21 yaşında kendinizi evliliğe nasıl bu kadar hazır hissediyorsunuz üstelik de üniversitede okurken, ilerideki kariyerinizi filan hiç düşünmüyor musunuz?
ben de sizinle yaşıtım ve üniversitedeyim büyük konuşmak istemem ama işimi elime almadan evlenmeyi kesinlikle düşünmüyorum. benim de sevgilim istiyor bir iki yıla ama ben yok diyorum sevgiliniz istiyor olabilir ama siz biraz da kendi hayatınızı düşünmelisiniz erkek bu da sonuçta sıkıldım der giderse siz üzülürsünüz ona bir şey olmaz.
ailenizin yaptığı da saçma ya ayrıl ya evlen ne demek anlayamadım. evlenmeyi seçseniz siz okurken evlendirecekler yani sadece ayrıl deseler anlayacağım da

21 yaşında kendinizi evliliğe nasıl bu kadar hazır hissediyorsunuz üstelik de üniversitede okurken, ilerideki kariyerinizi filan hiç düşünmüyor musunuz?
ben de sizinle yaşıtım ve üniversitedeyim büyük konuşmak istemem ama işimi elime almadan evlenmeyi kesinlikle düşünmüyorum. benim de sevgilim istiyor bir iki yıla ama ben yok diyorum sevgiliniz istiyor olabilir ama siz biraz da kendi hayatınızı düşünmelisiniz erkek bu da sonuçta sıkıldım der giderse siz üzülürsünüz ona bir şey olmaz.
ailenizin yaptığı da saçma ya ayrıl ya evlen ne demek anlayamadım. evlenmeyi seçseniz siz okurken evlendirecekler yani sadece ayrıl deseler anlayacağım da
Pdr atamasi kesin gibj bisey is imkani cok bu yaz dershanede egitim danismani olarak calistim hani dedigim o ki ben mezun olunca is bulmam zor olmaz

22 yaşındayım, senden bir yaş buyugum. Benim de "aa evlencegim adam bu, boyle yaparız bir seneye nisanlaniriz" diye konustugum bir ilişkim oldu. Hersey iyi gidiyordu ne oldu bitti. Yarının ne olacağını bilemeyiz, he bu anlattigimi da yanlış anlama, boyle de bir seçenek var diye söyledim.

Hem tek birşey söyleyeceğim. Evlilik büyük sorumluluk; bu sorumluluğu kaldirabilcek misin? Kaldirabilceksen amenna. Ama şunu da bil davulun sesi uzaktan hoş gelir. He bir de sen böylesine sorumluluk gerektiren bir kurumu şuan sahip olduğun daha büyük bir eğitim sorumluluğuyla yuruteceksin.

Hadi bunu da geç, evlenmeden gerçekleştirmek istediğin hiç hayalin, planın yok mu? Kendini yeterince geliştirdiğine inanıyor musun? Ben herşeyi esimle yapacam dersen onu da anlarim.

Ama düşün, bir değil on düşün.

ben de tıp fakültesindeyim benim de üni çıkışında işim hazır olacak çok şükür ancak insanlık hali bu hayatta hangi planımız tıkır tıkır işledi ki, bilemiyorum ya sizin hayatınız tabi ki çok katı yorumlar yapmak bize düşmez ancak ben korkardım bu durumdan sizi o kadar seven bir sevgiliniz varsa zaten sizi bekler de bence bir kere daha düşünün. yukarıda daha bilgili ablalar ailenize söylemeyin demişler bakın bence onları dinleyin bizden daha deneyimliler sonuçta

ben erkeğin bi anda sıkılıp gitmesinden korkarım hep bir kere yaşadım çünkü onun için adımlarımı asla sevgilime bağlı atmam ona bağlı olmamak için bu da benim takıntım oldu sanırım :110:

Ben kendine başka bi çıkar yol bulman kanaatindeyim. Oğlan hukuktan ve mezun oldu olacak kendini kurtarmış ister tabi. Hamilelik derdi olmaz geçim derdi olmaz bitti bitmedi derdi olmaz. Kolay onun için.

Sen kesinlikle mezun olmaya bak.

Pdr atamasi kesin gibj bisey is imkani cok bu yaz dershanede egitim danismani olarak calistim hani dedigim o ki ben mezun olunca is bulmam zor olmaz

Atama kesin gibi değil aslında, en azından bu yıl atama puanları çok da düşük degildi. Siz mezun olana dek biraz daha yükselecek. Özeli pek bilemiyorum.

Bizim durum da aynı Sadece seninle benim bölümümüz farklı Benimki de hukukçu Benim de ailem çok karşı Annemler bana eziyet etmesin diye ayrıldım deidm gizli görüşüyoruzOkulun bitmesini beklemeye karar verdik

Ben
Bizim durum da aynı Sadece seninle benim bölümümüz farklı Benimki de hukukçu Benim de ailem çok karşı Annemler bana eziyet etmesin diye ayrıldım deidm gizli görüşüyoruzOkulun bitmesini beklemeye karar verdik[/QUOTBenim ailem ajan gibi babam vefat etti abim ustume geliyo cok bana kusucek bi daha gorusmiycek diye korkuyorum cok sevmesem ayrilurim cok seviyorum onu ve cok da iyi biri

Bende üniversite son sınıfa geçerken evlendim canım ama eşim atanmisti aksi takdirde çok zor olurdu. İlk sene çocuk yapmadık okulda bitti çok şükür. Ama iyiki evlenmisim keşke daha erken olsaydı :) üç yıl oldu bu arada

Kizlaarr ben psikolojik danismanlik ve rehberlik bolumunde okuyorum ikinci sinifim dersler zor degil bu sene calismadim dogru duzgun ona ragmen onur belgesi aldim 3.3 ortalama yaptim sorum su ailem sevgilimi ogrendi ve cok kizdi evlenmeden gezip tozmaya cok karsilar erkek arkadasim bu sene son sinifa gecti hukuk okuyo bi bucuk sene icinde kamuya avukat olarak atanir diye dusunuyorum ben ikonci sinifa gectim erkek arkadasim okulunu bitirip ise girdikten sonra evlensek ama ben yine yurtta kalicam ayri sehirlerde olucaz buyuk ihtimal sadece gunaha girmemus olucaz ve ben de mezun olduktan sonra birlikte yasamaya baslasak olmaz mi cok mu sorun cikar su an ailem ayril ya da evlen diye baski yapiyo

Acele etmek gibi geliyor bana söylediklerin, aileler sıkıntı yapıyorsa aileler arasında tanışma söz gibi bişey olsa? en azından bir süre kafaları rahat olur.

Back
X