İnanın hiç öyle olmuyor. 9 ay öncesine kadar elime soğuk su değmemişti, evde asla iş yapmazdım, yemek yapmazdım. Annem dedi ki bizi rezil edeceksin bari biraz yemek öğren diye

Ben de uff banane ya diyordum. Ama evlendiğim ilk günden beri sanki elime sihirli bir değnek dokunmuş, eim yemeklerimin tadını alınca artık hiçbir yerde yemek yiyemez oldu, her bir yemeği ilk denememde müthiş yapıyorum, insanlar bana şaşıyor. Bi gün görümcem kaynanama demiş ki ya bu nasıl öğrenci? Öğrenciler pek bi şey bilmez bu nasıl böyle sofralar kurmuş valla helal olsun demiş her yerde bahsediyomuş
Ev temizliği zaten nedir ki dün ve bugün bitti işte bayram temizliği, her şeyi zamanında yapmak çok öenmli. Mesela her gün makine at, sil, banyo tuvaleti temizle ve evi dağıtma, dağıldığı an topla ve asla tezgahta bulaşık bırrakma

Çamaşır konusuna gelince de eşim her gün kıyafet değiştirir ve kirli sepetinden kıyafet eksik olmaz bi de ütüleri var tabi onların. Yani her şey istedikten sonra oluyor.
Derslerime de çalışırdım, iyi bir dereceyle de geçtim. Çok şükür sorun olmuyor yani