- Konu Sahibi hocahanimm
Aradigin kan bulundu canım :) 22 yasindayim ağustosta 1 yıllık evli olacam 2 aylık kızım var ve bu yıl mezun oldum sınıf og. Den. Biraz sabreder ve başkalarının lafına bakmazsan hiç zorlanmazsin emin ol. Sabredeceksin çünkü arkadaş ortamın onlarin davranislari birazcik değişecek ve eski yasantin olmayacak. Başkalarının lafı da bitmeyecek epey gündemde olacaksın yok ne acelen vardı bsyleri tutamadiniz mi lar Ayy canım benim yazık sanaaa nasıl yapıyorsun okulla evliliği gb acinasi bakışlar... Bunlar baya bi sürer ama sonra alisirsin onlarda zaten zamanla susar. Benimde eşimle 3 yıllık beraberligim vardı anneleri bi tanistiralim dedik baktık evleniyoruz:) evlendikten hemen sonra istemeden hamile de kaldım çok üzüldüm aldirmaya kalktım ama yapamadım çok şükür o hataya dusmedim şimdi iyiki de olmuş diyorum
hafta ici okul haftasonu dersane evlilik ve hamilelik ve kpss :) ama bende esim kayinvalidem annem sagolsunlar destekcilerimdi. Evde sayılı yemek yapmisimdir ya cagiriyolardi ya Benim evimde yemek yapıyorlardı ya eşim hazirliyordu yada dışarıda yiyorduk. Evler yakın olduğu için gelip temizligimide yapiyolardi gayet rahattim yani. Ins seninki de böyle olur eşinin tayini yanına çıkar çok daha rahat edersin olmazsa da hamile kalmadigin sürece zorlanmazsin ev islerinde 2 kişinin işi çok olmuyor çünkü. bölümün de zor değil nasılsa beraberliginizin doyasıya tadını çıkarın 
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.