• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversite okurken sınav koçluğu yapmak ?

Babam tek calisiyor . Suan annem issiz ve kardesimde liseye gecti . Okulun yari zamanli islerine basvurmayi planliyorum . ama cikar mi bilmiyorum
Çıkar bence siz ilk günden bu işin peşini bırakmayın orada bu işlere bakan memura da sürekli sorup kendinizi hatırlatın. Bizim okul büyük bir okuldu ama bu işler isteyen çoğu kişiye çıkmıştı. Bol şans.

Yerinde olsam üniversitenin part time çalışan öğrenciler arayışı oluyor onları takip ederdim.
Bir tanıdığım üniversitesinin havuzunda cankurtaranlık yapıyormuş mesela kadın seanslarında..
Bir diğeri de kütüphanede çalışıyor..
Derslerini olumsuz etkilemeyecek şekilde bir program olacaktır.

Sevgiler kısmına apayrı mutlu oldum :** İlçenin itiraf sayfasi var genellikle coluk cocuk paylasim yapiyor .Oraya reklam vermeyi dusunuyorum bakalim bayirlisi. Bencede sansimi denemekte fayda var .
Yolun açık olsun inşallah. Tutarsa süper olur. Tutmazsa bu arada farklı şeyler düşünürsün.
Sevgi güzel şey. :KK200:

Yerinde olsam üniversitenin part time çalışan öğrenciler arayışı oluyor onları takip ederdim.
Bir tanıdığım üniversitesinin havuzunda cankurtaranlık yapıyormuş mesela kadın seanslarında..
Bir diğeri de kütüphanede çalışıyor..
Derslerini olumsuz etkilemeyecek şekilde bir program olacaktır.

Onlarada basvuracagim . insallah o cikar .

Soru çözümü değil danışmanlık yapmak istiyorum . Aslinda bölümlelede alakalı gibi . Sosyal hizmet okuyorum .

Yanlış anlamayın ama çok iyi bi ünide çok iyi bi bölüm kazanmış olmalısınız ki tecrübeleriniz gerçekten faydalı olsun ya da psikoloji 3-4. Sınıf olacaksınız yine iyi bi üniversitede. Öbür türlü ben pek ciddiye alamazdım herhalde

Yanlış anlamayın ama çok iyi bi ünide çok iyi bi bölüm kazanmış olmalısınız ki tecrübeleriniz gerçekten faydalı olsun ya da psikoloji 3-4. Sınıf olacaksınız yine iyi bi üniversitede. Öbür türlü ben pek ciddiye alamazdım herhalde
Neden yanlis anlayayim canim . Ben yinede sansimi deneyecegim. Olursa olur , olmazsa Allah kerim . Benim güvendiğim şey ilcedeki en iyi bölüm bizim .Belki olur ...

lise öğrencilerine mi danismanlik yapacaksiniz?

ben ygs ogrencisi olsam koçluk için sizi tercih etmem sakin yanlis anlamayin.

kendi alaniniza yönelin bence.hem mezun oldugunuzda is tecrübeniz olur.bir yere yerlesmeniz kolay olur

lise öğrencilerine mi danismanlik yapacaksiniz?

ben ygs ogrencisi olsam koçluk için sizi tercih etmem sakin yanlis anlamayin.

kendi alaniniza yönelin bence.hem mezun oldugunuzda is tecrübeniz olur.bir yere yerlesmeniz kolay olur

Daha 1. Sınıfım kim bana nasıl iş verir bilmiyorum

Daha 1. Sınıfım kim bana nasıl iş verir bilmiyorum

ilceniz neresi ve imkanları ne sekilde bilmiyorum ama ust siniftakilerle irtibata gecip ogrenebilirsiniz aslinda

bir de arkadaslar yazmis okuldaki ilanlara da bakabilirsiniZ

umarim gönlünüzce bir is bulabilirsiniz

Neden yanlis anlayayim canim . Ben yinede sansimi deneyecegim. Olursa olur , olmazsa Allah kerim . Benim güvendiğim şey ilcedeki en iyi bölüm bizim .Belki olur ...

Yani kendine inanıyosan yapılır bi youtube kanalı açabilirsen kendini tanıtırsan başarılı olduğunu kanıtlarsan, mezun olunca bile yapabilirsin bence

Back
X