• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite Okuyan Şehirli Kadın, İlkokul Mezunu Köylü Erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.262
1.932
133
29
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba hanımlar.Öncelikle kimseyi aşağılama niyetim yok çünkü bende köylü bir aileden gelmiş kadınım.Ben üniversite okuyorum ve ailem köylü olsa da yıllar önce şehire gelmiş ve burdaki hayata alışmışız.Köyde akrabamın orda kalırken bir çocukla tanıştım çocuk ilkokul mezunu ve köyde yaşıyor.Onu gerçekten çok sevdim ama etrafta laf söz olur, anlaşamazsınız diyorlar sende köyde yapamazsın onca sene ailen seni boşuna mı okuttu diyorlar.İşin kötüsü bizim konuştuğumuzu öğrenen kuzenim bana o çocuk iyi biri değil alkolik ve kumar oynuyor deyince şok oldum.Yaşı 29 bu arada benimki 24.İlk duyduğumda inanmak istemedim ama aynı köyde yaşıyorlar.Nasihatlerinize ihtiyacım var burdaki konu sahiplerini kınadım aynısı başıma geldi.

Kuzeniniz alkolik ve kumar oynuyor diyor, ikisi de evliliği tek başına yokeden problemler.
Düzeltirim falan diye sakın düşünmeyin.

Evet ilk etapta görünce çekici gelmiş olabilir, fiziksel çekicilik diye birşey var. Bunun bir ilişkiye dönüşmesi için çok ama çok daha fazlası gerekiyor.

Erkekler ekonomik ve statü olarak geri hissederse özgüvenini kaybedip ilişkiyi sabotaj edebiliyorlar.

Çok ama çok iyi düşünün.

Kuzeniniz alkolik ve kumar oynuyor diyor, ikisi de evliliği tek başına yokeden problemler.
Düzeltirim falan diye sakın düşünmeyin.

Evet ilk etapta görünce çekici gelmiş olabilir, fiziksel çekicilik diye birşey var. Bunun bir ilişkiye dönüşmesi için çok ama çok daha fazlası gerekiyor.

Erkekler ekonomik ve statü olarak geri hissederse özgüvenini kaybedip ilişkiyi sabotaj edebiliyorlar.

Çok ama çok iyi düşünün.
Biz ilk başta konuştuk kendini çok övüyor ben şu kadar kazanıyorum bu kadar kazanıyorum vs.Kuzenim de bizi görmüş konuşurken beni uyardı ama ne yazık ki sevdim galiba en iyisi bırakmak.

Biz ilk başta konuştuk kendini çok övüyor ben şu kadar kazanıyorum bu kadar kazanıyorum vs.Kuzenim de bizi görmüş konuşurken beni uyardı ama ne yazık ki sevdim galiba en iyisi bırakmak.
Ben şu kadar kazanıyorum diye kendini övmesinin meali:
Ben senin yanında ezik hİssediyorum, başka ovunecek bir meziyetim olmadığından param çokmus gibi salliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X