• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite Okuyan Şehirli Kadın, İlkokul Mezunu Köylü Erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adeta bir Türk filmi 🤦‍♀️🤦‍♀️ Zaten öyle çok bir sohbetiniz olmamış sanırım. Hoşlantıdır o geçer. Bu kadar bağlanacak kopamayacak bir ilişki görmedim ortada. Zaten ortak noktanızın da çok olduğunu filan sanmıyorum.

Biz ilk başta konuştuk kendini çok övüyor ben şu kadar kazanıyorum bu kadar kazanıyorum vs.Kuzenim de bizi görmüş konuşurken beni uyardı ama ne yazık ki sevdim galiba en iyisi bırakmak.
Sorun köy çocuğu olması değil çoğumuzun kökleri köyden geliyor, sorun alkolik ve kumarbaz olması, şu kadar kazanıyorum bu kadar kazanıyorum diye böbürlenip kendini çok öven biriyse zaten karakteri yaramaz, çok sevdim aşık oldum ne yapayım der evlenirseniz delikanlıyı köy kahvesinden toplayamazsınız, köyde yapamazsın diyenler de haklı, kökenim köyden geliyor ama babam İstanbul doğumlu ben de öyle, arada dedemin köyüne giderdik, şalvar da giyerdim, lastik ayakkabı da, kaldığımız müddetçe akrabaların bazı işlerine yardım edip tarlalarda dolanmak hoşuma giderdi ama sürekli köyde kalıp onca ağır işi yapamam, siz de yapamazsınız çünkü bildiğiniz gibi köydeki işler kolay değil ve çoğu köyde tarla dahil birçok iş kadının sırtına yüklenir, erkekler köy kahvesinde oturup gıybetten başka pek bir şey yapmaz.

ayy aklını başına topla diyecem
sonra sen ilkokul mezunu birini nasıl aşağlarsın deyip beni şikayet edecekler 3 gün banlanacam , :KK48::olamaz:

bu sitede ne diyeceğim şaşırdım artık ,

ama olmuyor arkadasım davul bile dengi dengine demiş atalar ve boşa dememişler
İlerde
Sorun köy çocuğu olması değil çoğumuzun kökleri köyden geliyor, sorun alkolik ve kumarbaz olması, şu kadar kazanıyorum bu kadar kazanıyorum diye böbürlenip kendini çok öven biriyse zaten karakteri yaramaz, çok sevdim aşık oldum ne yapayım der evlenirseniz delikanlıyı köy kahvesinden toplayamazsınız, köyde yapamazsın diyenler de haklı, kökenim köyden geliyor ama babam İstanbul doğumlu ben de öyle, arada dedemin köyüne giderdik, şalvar da giyerdim, lastik ayakkabı da, kaldığımız müddetçe akrabaların bazı işlerine yardım edip tarlalarda dolanmak hoşuma giderdi ama sürekli köyde kalıp onca ağır işi yapamam, siz de yapamazsınız çünkü bildiğiniz gibi köydeki işler kolay değil ve çoğu köyde tarla dahil birçok iş kadının sırtına yüklenir, erkekler köy kahvesinde oturup gıybetten başka pek bir şey yapmaz.
Sen oturursun evde durursun dedi ama inanmadım babam da köylü ordan biliyorum bende.Bir de kuzenimin o alkolik kumarbaz demesi beni şok etti.

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba hanımlar.Öncelikle kimseyi aşağılama niyetim yok çünkü bende köylü bir aileden gelmiş kadınım.Ben üniversite okuyorum ve ailem köylü olsa da yıllar önce şehire gelmiş ve burdaki hayata alışmışız.Köyde akrabamın orda kalırken bir çocukla tanıştım çocuk ilkokul mezunu ve köyde yaşıyor.Onu gerçekten çok sevdim ama etrafta laf söz olur, anlaşamazsınız diyorlar sende köyde yapamazsın onca sene ailen seni boşuna mı okuttu diyorlar.İşin kötüsü bizim konuştuğumuzu öğrenen kuzenim bana o çocuk iyi biri değil alkolik ve kumar oynuyor deyince şok oldum.Yaşı 29 bu arada benimki 24.İlk duyduğumda inanmak istemedim ama aynı köyde yaşıyorlar.Nasihatlerinize ihtiyacım var burdaki konu sahiplerini kınadım aynısı başıma geldi.
Siz bu ise hic bulasmayin. Yasin genc daha karsina cok kisi çıkar. Alkol kumar ve köy hayati hepsine katlanmak senin icin zor olabilir. Hem okumussun bir meslek sahibi olmaya bak. Kimle evlenirsen evlen evliliginin bitmeyeceği garantisi yok. Bu yuzden once kendi ayaklarinin uzerinde durmasini bil.

İlk okul mezunu olması asagilanacak bir durum değil, zamanında okuyamamistir, meslek sahibi olmuştur , kendini gelistirmistir ancak öyle bir zamandayiz ki istese dışarıdan mis gibi okur , okuması gerekir.

Evet köy hayatına alismamis bir insan köye gelin gidemez. Zor olur.

Ayrıca düşünmeye ne gerek var ; hakkında alkolik ve kumarbaz deniyor.

En son olarak neden kiniyorsunuz , herkesin hayatı kendine.

İstediği kadar kazansın isterse Türkiye vergi rekortmeni olsun önemli olan karakter. O konuda da kuzenin uyarmış bence. Burda köylü olmasina değil kuzeninin söylediklerine takıl derim.

Evlenince vergi rekormeninin karakterine bakan kaç insan vardır ? Para bazı insanları gözü kulağı işlemez hale getirir.

İlerde

Sen oturursun evde durursun dedi ama inanmadım babam da köylü ordan biliyorum bende.Bir de kuzenimin o alkolik kumarbaz demesi beni şok etti.
Valla sen oturursun lafını dikkat almayın, orası köy yeri tarlası bağı bahçesi bir sürü iş dururken ne eş sizi evde oturtur ne kayınvalide, herkes tarlaya giderken bizim gelin şehirli ojesi bozulmasın kuzumuzun, evde otursun demezler:)
Hem zaten bilindik laf vardır köprüyü geçene kadar der büyükler, şimdi oturursun diyen evlenince kalk işleri yap sen otururken anam mı yapsın der, köy gezmeye gidince çok cazip geliyor da sürekli yaşam mümkün değil.

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba hanımlar.Öncelikle kimseyi aşağılama niyetim yok çünkü bende köylü bir aileden gelmiş kadınım.Ben üniversite okuyorum ve ailem köylü olsa da yıllar önce şehire gelmiş ve burdaki hayata alışmışız.Köyde akrabamın orda kalırken bir çocukla tanıştım çocuk ilkokul mezunu ve köyde yaşıyor.Onu gerçekten çok sevdim ama etrafta laf söz olur, anlaşamazsınız diyorlar sende köyde yapamazsın onca sene ailen seni boşuna mı okuttu diyorlar.İşin kötüsü bizim konuştuğumuzu öğrenen kuzenim bana o çocuk iyi biri değil alkolik ve kumar oynuyor deyince şok oldum.Yaşı 29 bu arada benimki 24.İlk duyduğumda inanmak istemedim ama aynı köyde yaşıyorlar.Nasihatlerinize ihtiyacım var burdaki konu sahiplerini kınadım aynısı başıma geldi.
Alın size çözüm: Kınadığınız konu sahiplerine yazdığınız yorumları okuyun . Bu konulardaki gerçek fikrinizi görmüş olursunuz.

kusura bakmayin da ileride sen evde oturursun diyen adam icin kafasi karisan, evlilik dusunen universite mezunu normal degildir. agri cemisgezek universitesinde isletme bitiren de nolur kendine sehirli universiteli demesin ya basbaya ayni kafadasiniz adamla iste. cok sasirdim bu soruyu sormaniza.

Valla sen oturursun lafını dikkat almayın, orası köy yeri tarlası bağı bahçesi bir sürü iş dururken ne eş sizi evde oturtur ne kayınvalide, herkes tarlaya giderken bizim gelin şehirli ojesi bozulmasın kuzumuzun, evde otursun demezler:)
Hem zaten bilindik laf vardır köprüyü geçene kadar der büyükler, şimdi oturursun diyen evlenince kalk işleri yap sen otururken anam mı yapsın der, köy gezmeye gidince çok cazip geliyor da sürekli yaşam mümkün değil.
Evet haklısınız sürekli yaşayan için sorun yok ama bizim için büyük sorun.

Kendini övüp şu kadar kazaniyorum diyen adam ordinaryus olsa kusma efekti yapıp uzaklaşırdım ... alkol ve kumar kısmına yorum yapma gereği duymuyorum "ben onu sevgimle o bataktan çıkarırım" kafasında olmadığınızı düşünerek
Yok asla öyle düşünmedim öyle bir güvence veriyor ki beni şuna sor beni buna sor diye.Kuzenim de o alkolik ve kumarbaz deyince şok oldum.

Bir dön bak Allah aşkına sence olur mu yani bu ilişki. Buraya sormana bile gerek yok olmayacağının sen de gayet farkındasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X