- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Kiyamet bekari ne ola kiAlkolik,kumar bagimlisi ve su devirde ilkokul mezunu bir adami secmemek icin universite mezunu sehirli kadin olmaniz sart degildi aslinda. Aklinizi basiniza toplayin,nesi var begenecek? Kiyamet bekari olun daha iyi
Biz ilk başta konuştuk kendini çok övüyor ben şu kadar kazanıyorum bu kadar kazanıyorum vs.Kuzenim de bizi görmüş konuşurken beni uyardı ama ne yazık ki sevdim galiba en iyisi bırakmak.Kuzeniniz alkolik ve kumar oynuyor diyor, ikisi de evliliği tek başına yokeden problemler.
Düzeltirim falan diye sakın düşünmeyin.
Evet ilk etapta görünce çekici gelmiş olabilir, fiziksel çekicilik diye birşey var. Bunun bir ilişkiye dönüşmesi için çok ama çok daha fazlası gerekiyor.
Erkekler ekonomik ve statü olarak geri hissederse özgüvenini kaybedip ilişkiyi sabotaj edebiliyorlar.
Çok ama çok iyi düşünün.
Sevgili değil de flört.Sevgili misiniz değil misiniz anlamadım?
Kiyamete kadar bekarKiyamet bekari ne ola ki
Biz ilk başta konuştuk kendini çok övüyor ben şu kadar kazanıyorum bu kadar kazanıyorum vs.Kuzenim de bizi görmüş konuşurken beni uyardı ama ne yazık ki sevdim galiba en iyisi bırakmak.
Ben şu kadar kazanıyorum diye kendini övmesinin meali:Biz ilk başta konuştuk kendini çok övüyor ben şu kadar kazanıyorum bu kadar kazanıyorum vs.Kuzenim de bizi görmüş konuşurken beni uyardı ama ne yazık ki sevdim galiba en iyisi bırakmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?