Üniversite sayısal puandan kazanan arkadaşlar bakar mısınız ?

MARMARA Üniversitesi 502,619
İSTANBUL Üniversitesi 500,356

çok ama puanlar

hemde o kadar çokki bu puan için 460 küsür yapıp bide okulunun eklemesi lazım anca öylee :) ben bu yıl son sınıfa geçtim yazın çalışmaya başladık ygs için dershaneye ve tıkır tıkır gidiyor çok şükür bende sayısalım sakarya anadolu da okuyorumm hedefim MF-3 ağırlıklı bi yer ve eczacılığı bir kaç kez daha düşn derim zira geleceği eskisi kadar parlak değil bunu profesörlerde söylüyor maalesef ben çok araştırdım devlet kısıtlamaları geldi adım başı eczane var zaten.Çok sağlam bişey istiyorsan benim gibi TIP düşünmelisin arkadaşım kolay gelsin başarılaaar

Gerçekten sağolun kafam karıştı iyice en iyisi okumıyım ben lise bitince Şaka bir yana ilk aşkım ilk hayalim ingilizce okumaktı tercümanlıktı ondan da vazgeçtim çünkü yeni diller çıkıyormuş bilmem ne zormuş fln her yoruma kulak astım . Şimdide eczacılık. off bilmiyorum ya

ayy dur durr bi yanlışın var naptın kız sen 2006 taban puanlarına falanmı baktın

Yeditepe Üni. Eczacılık Fakültesi (Tam Burslu) 472,53914 477,36502

İstanbul Üni. Eczacılık Fakültesi 463,93567 503,79882

Marmara Üni. Eczacılık Fakültesi 466,15818 495,94821

istanbuldaki en iyi fakülte puanları bunlar canıımm 2013 taban puanları ve aslında panın HİÇ önemi yok tamamen sıralamaya bağlı o yüzden sıralamalara bakınız seneye sınav çok kolay olabilir 460 yaparsın ama millet 500 leri geçmiştir ilk 20 bine giremezsin tabi böyle bi ihtimal yok tam tersi daha mantıklı : Sınav her geçen sene zorlaşıyor zor yaparlar 450 yi geçen azdır 450 li birisi ilk 10 bine bire girer atıyorumm :18:

Matematik için sana gerekli olan şeyleri söyleyeceğim başka şeylere ihtiyacın yok

1- Doğan Ulu'nun dvd si ( hiç bilmeyenler için temelden anlatıyor)
2- Ardından konu anlatımlı Yediiklim Keyifli Matematik
3- İhtiyaç duyarsan Antremanlarla matematik
4- Alabilirsen veya nette bulabilirsen ilk arke uzaktan eğitimin hocası Seyit Kaya'nın ders videoları

Hala yapamazsan bende bir şey bilmiyorum :) Ekol hoca, ofis okul, konu anla bu tür internet sitelerinden de çalışabilirsin...
Edit: Mutlaka çözümlü soru bankası edin soruları kendin çözmeye başlamadan önce güzelce hatmet çözümlüleri anlamazsan tekrar tekrar çöz. Sonra kendin çözmeye başla. Yararını göreceksin.
dersane veya özel ders imkanında olursa pekiştirirsin.
Tek yol bol bol soru çözmek

Son düzenleme:
Merhaba öncelikle.6.sınıf konularından başlaman bence de abartı.Benim de sayısaldan eczacılık kazanan tanıdıklarım var.Hangi okul istedigine bağlı ama puanlar çok düştü iyi bir gayretle başarabilirsin.
Eczacılık daha çok biyoloji ağırlıklı biyoloji affetmeyen bir ders ne kadar çalışırsan çalış tekrar etmeyince unutuluyor.
Matematik karakök sıfır çok faydalı.Farklı örnekler görebileceğin bir kitap.
Antremanlarla matematik diye kitap serisi var 4 tane mat1 ve mat2 için.Pratik kazanmak için ideal bence.Özellikle ilk kitap çerez gibi geliyor aşırı basit sorular ama işlem hakimiyeti açısından faydalı.Ben kimya okuyorum ygs lys de çok iyiydi kimyam.Femset kitapları var onlar çok iyi.Fizik için de önce konu anlatımlı sonra basitten zora doğru kitaplar deneyebilirsin.Biraz yayın adı verdim yasak değildir umarım.
Daha zamanın var gerçi.hayırlısı olsun senin için.

Teşekkurler güzel abla ve akranlarım Eylülde bir okul açılsında ondan sonra bir programa uyacağım hem şuan kitap alıp çalışma gibi bir imkanımda yok. Biyoloji öyle çok unutuluyor haklısınız 9. sınıfta iyi alırdım ve severek o derse çalışıyordum umarım ygs lys içinde öyle olr :)

Herkes kendi bildiğince setler hazırlamış alıp çalışmam için yardımcı olmaya hevesli kk üyeleri seviyorum sizi

Meslek oldugunu yeni gördüm.Ben de meslek çıkışlıydım eczacılık gibi bir puanım yoktu ilk senemde lisansa girdim iü deyim ben de.
Umutsuz olma sakın.Ben biraz geç adapte oldum olaya sınava çalışmaya.Dersaneye gideceksen önerim meslek sınıfına gitmemen yönünde.Meslek sınıfları yanlış anlama seviyeyi aşağı çekenler oluyor ister istemez.Ben lys ye tek hazırlandım çünkü ygsden sonra dersler bitmişti tek ygs kapsıyordu.hala da bu hatayı düşünüyorum üniversitede oldugum halde.
düz ve anadolu liselerin gittigi normal sınıflara git mutlaka.

Bende merak ediyordum dershanelerin sayısal sözel sınıflarımı var mıdır diye, varsa sayısal giderim amacım o zaten dimi ama

Bende merak ediyordum dershanelerin sayısal sözel sınıflarımı var mıdır diye, varsa sayısal giderim amacım o zaten dimi ama

Evet var.Sözel Sayısal Eşit Ağırlık Meslek sınıfları.
Branşına göre ağırlık veriyorlar derslere mesleklere daha temelden anlatıyorlar ama lys anlatılmıyor pek.

Evet var.Sözel Sayısal Eşit Ağırlık Meslek sınıfları.
Branşına göre ağırlık veriyorlar derslere mesleklere daha temelden anlatıyorlar ama lys anlatılmıyor pek.

Bu yıl meslek derslerim 10 saat ve zor olacak gibi ve 10. sınıfta 1 di ( bilişim bölümündeyim ) :26: ben temeline matematiğin bu yıl alıp çalışacağım kaynaklarla inerim umarım iyi bir dershane olur seçeceğim yerde eczacılığı kazanırım inşallah. Herkes istediği yeri kazanır inşallah. Siz okudunuz peki veya okuyorsunuz ?

benim de hayatımı kurtarıp meslek sahibi yapan kitap. yaşasın Karekök matematik sıfır :))

İnşallah istediğin olur canım. ben Dilciydim. Şimdi de üniversitede çalışıyorum. arkadaşın dediği karekök mat. 0 kitabına mutlaka ulaş, ben en son lise 1 de mat. gördüm okulda ve çok kötüydüm ve KPSSye de ALES'e de o kitapla çalıştım, benim gibi bir matematik özürlü bile öğrenebildiyse sen de illaki yaparsın çalışırsan.

bence de karekök matematik 0 oldukça yararlı olacaktır bu kitabı mutlaka al hatta hemen edinip başla kalın bir kitap okullar açılmadan adım adım bitir hepsini bak nasıl temelin oluşuyor

matematik çalışayım derken geometriyi unutma derim benim matematik hocam yaz boyunca üçgen çöz diye diye başımın etini yemişti çok da iyi yapmış :) çünkü bu senenin matematik ve geometrisi oldukça zordu :) geometri de arıkanı tavsiye ederim incecik bir kitap ama sadece sorular var ben onu çözmüştüm. Matematikte ben karekök 0 dan başlamamıştım direk karekök ygs kitabı almıştım ama bu senin için daha erken olabilir bi de çok iyi değil demişssin matematiğim. karekök zordur çünkü.

bence de karekök matematik 0 oldukça yararlı olacaktır bu kitabı mutlaka al hatta hemen edinip başla kalın bir kitap okullar açılmadan adım adım bitir hepsini bak nasıl temelin oluşuyor

Alacağım tamamdır okuyunca ve örnekleriyle anlayabilceğim bi kitap mıdır nasıl bilirsiniz, mucize beklemiyim sonra

kafam karışıkken geometriyi nereye sıkıştırıyım yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…