- 1 Temmuz 2013
- 345
- 23
- 318
- Konu Sahibi pembekurkum
-
MARMARA Üniversitesi 502,619
İSTANBUL Üniversitesi 500,356
çok ama puanlar
hemde o kadar çokki bu puan için 460 küsür yapıp bide okulunun eklemesi lazım anca öylee :) ben bu yıl son sınıfa geçtim yazın çalışmaya başladık ygs için dershaneye ve tıkır tıkır gidiyor çok şükür bende sayısalım sakarya anadolu da okuyorumm hedefim MF-3 ağırlıklı bi yer ve eczacılığı bir kaç kez daha düşn derim zira geleceği eskisi kadar parlak değil bunu profesörlerde söylüyor maalesef ben çok araştırdım devlet kısıtlamaları geldi adım başı eczane var zaten.Çok sağlam bişey istiyorsan benim gibi TIP düşünmelisin arkadaşım kolay gelsin başarılaaar
ayy dur durr bi yanlışın var naptın kız sen 2006 taban puanlarına falanmı baktınArkadaşlar ben eczacılık istiyorum şuan 11. sınıfa geçtim. matematiğim iyi değil şimdiden çalışıp düzeltmeye başlamaya karar verdim. İlk nerden başlamalıym. ilköğretim 6. sınıf konularından başlasam abartı mı olur akıl verin lütfen
Meslek oldugunu yeni gördüm.Ben de meslek çıkışlıydım eczacılık gibi bir puanım yoktu ilk senemde lisansa girdim iü deyim ben de.
Umutsuz olma sakın.Ben biraz geç adapte oldum olaya sınava çalışmaya.Dersaneye gideceksen önerim meslek sınıfına gitmemen yönünde.Meslek sınıfları yanlış anlama seviyeyi aşağı çekenler oluyor ister istemez.Ben lys ye tek hazırlandım çünkü ygsden sonra dersler bitmişti tek ygs kapsıyordu.hala da bu hatayı düşünüyorum üniversitede oldugum halde.
düz ve anadolu liselerin gittigi normal sınıflara git mutlaka.
Bende merak ediyordum dershanelerin sayısal sözel sınıflarımı var mıdır diye, varsa sayısal giderim amacım o zaten dimi ama
Evet var.Sözel Sayısal Eşit Ağırlık Meslek sınıfları.
Branşına göre ağırlık veriyorlar derslere mesleklere daha temelden anlatıyorlar ama lys anlatılmıyor pek.
karekök matematik 0 kitabından başla bitir o kitabı sonrada daha zor bi yayının mat 1 kitabını çöz sınav dergisi olabilir ya da fem. bu şekilde güzel bi temel atmış olursun. ben böyle yapmıştım.
Bu yıl meslek derslerim 10 saat ve zor olacak gibi ve 10. sınıfta 1 di ( bilişim bölümündeyim ) :26: ben temeline matematiğin bu yıl alıp çalışacağım kaynaklarla inerim umarım iyi bir dershane olur seçeceğim yerde eczacılığı kazanırım inşallah. Herkes istediği yeri kazanır inşallah. Siz okudunuz peki veya okuyorsunuz ?
benim de hayatımı kurtarıp meslek sahibi yapan kitap. yaşasın Karekök matematik sıfır :))
bence de karekök matematik 0 oldukça yararlı olacaktır bu kitabı mutlaka al hatta hemen edinip başla kalın bir kitap okullar açılmadan adım adım bitir hepsini bak nasıl temelin oluşuyor
matematik çalışayım derken geometriyi unutma derim benim matematik hocam yaz boyunca üçgen çöz diye diye başımın etini yemişti çok da iyi yapmış :) çünkü bu senenin matematik ve geometrisi oldukça zordu :) geometri de arıkanı tavsiye ederim incecik bir kitap ama sadece sorular var ben onu çözmüştüm. Matematikte ben karekök 0 dan başlamamıştım direk karekök ygs kitabı almıştım ama bu senin için daha erken olabilir bi de çok iyi değil demişssin matematiğim. karekök zordur çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?