- Konu Sahibi pembekurkum
-
Alacağım tamamdırokuyunca ve örnekleriyle anlayabilceğim bi kitap mıdır nasıl bilirsiniz, mucize beklemiyim sonra
evet örnekleriyle kavratan bi kitaptır ayrıca konu anlatımı güzel bence olması gerektiği gibi :)
evet örnekleriyle kavratan bi kitaptır ayrıca konu anlatımı güzel bence olması gerektiği gibi :)
seher vakti uyumayın.... biraz erken yatın gece irlerde ikilerde değilde en geç on ikide sınav zamanıda sabahlamanıza gerek kalmaz.. alışmak zaman alıyo ama ben o vakitte uyandıktan yarım saat kadar sonr kahvaltı yapıp derse başlıyordum ki ders çalışabişmek için nerdeyse hergün arkadaşımın masasını topluyordum bazen yatağını da:)) dağınık olunca ders çalışılmıyo çünki
evet tavsiyem budur size okuldn gelince tekrar yapıp klan vakitte ve sabah erken bakın derslerinize yani öğrenci milleti uyumayı sever ya inanın erken çalışırsanz derslerinizi günün çoğunun size kaldığını görürsünz...
nerede bulabilrim peki ?
test kitaplarını da satan büyük kitapçılarda ( NT ve D&R gibi) ayrıca anlaşmalı kırtasiyelerde bulabilirsin..
Olumsuzluklar üzerinde çok yoğunlaşıyorsun.
Bi kere puanlarına bakma. Zaten tıp eczacılık en yüksek yerlerdir. Sen çalışma düzenini oturt sonra moralini bozarsın.:)
Okulda gördüğün derslerle sınava yönelik dersler ortak değil.
İlk sene olmazsa diye kendini asla yıpratma. Bir sene dışardan adam akıllı hazırlanırsın.
Mesleğini seçerken en yükseği olsun, çok parası olsun şeklinde odaklama kendini.
Net bi hedefin yok. Hatta istikrar da yok anladığım kadarıyla sende.:)
Tercumanlık nerde tıp nerde. Sen bence sağlıklı düşün ve tatili matematik çalışmadan asla geçirme.
test kitaplarını da satan büyük kitapçılarda ( NT ve D&R gibi) ayrıca anlaşmalı kırtasiyelerde bulabilirsin..
Eczacılık kesin canım inşallahBen yüksek puanlar için nasıl çalışacağıma dair 1 şey bilmiyorum yazık bana :26: gülsem mi ağlasam mı ? :s
Evet bir cok kitapcida rahatlikla bulabilirsin.sormussun istanbul uni kimyadaym ben de.2.sinifim. lisede de kimya okumustum onun avantaji vardi biraz da.dun aklima gelmedi geometri icin kartezyen yayinlarinin ygs lys soru bankasi var yeşil renk konu anlatimi yok konu calistiktan sonra tekrar amacli.sorular kolaydan zora dogru seviyeli bir kitap.bunlarin hepsini birden alip calisman zor olabilir once temel olustur ardindan yukseltirsin seviyeyi.ve ekolhocayi kesinlikle tavsiye ederim cok iyi konu anlatimi videolari var ygs lys icin.
ilkokul 4. sınıf matematikten başlamayı düşünen ticaret meslek lisesi okuyan ama eczacılık kesin diyen bi kız. Ben fen lisesi okur halimle tıp ecza diş fakültesi ya gelmezse diye delirdim psikolojik tedavi aldım sınav sürecinde. Sen bu özgüvenle çalışmasanda kazanırsın.
yok be canım o kesin demem ben çok meslek değiştirip karar veremiyorum onun için kesin eczacılık istiyorum değiştirmem diyorumSen niye sıkıyorsun kendini ne güzel bir okuldasın senin endişe yapman ve kendini hasta etmen çok anlamasız sakin ol , belki bende zaman yaklaştıkça kaygılarım artacak ama sen üzme derim kendini
canım kızkardeşim eczacılık kazandı bu sene . biyo ve kimya alanları cok iyiydi bu alanlara agırlık vermelisin . fiziği o kadar iyi olmamasına ragmen kapattı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?