- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- Konu Sahibi Deadlockless
-
ben arkadaş ortamımın olmadığı her yerde sessiz sakin insanımdır kimse bana bulaşmasın ben kimseye bulaşmayım modundayım bunlar insan değil ya bu öğretmen mi şimdi kutsal mı bunun mesleği yemişim kutsallığını sadece giderken rencide etmenize gerek yoktu dedim o kadar çemkirememki ben. kesin haksız ben olurum baksana adam nası ad soyad alıyor yolda haraç kesen herifler gibi içim o kadar huzursuzki 3 sa yazdığımı baştan yazacam ama kafam dolu yazamıyom ağlayıp rahatlayamadım da mal gibiyim aynıSana kimse öyle bağıramaz. Üniversitede böyle bir şikayet olmaz. Bizm de lablarda ders varken otururduk takılırdık kimse bir şey sormazdı. Orası lise mi ayol. Kim istiyosa girer dersine. Bilgisayarda da istedğini yapar. Keşke biraz sert çıksaydın ve panikle kapatmaya çalışmasaydın pcyi. Beklesin ne var.
Yüksek lisans öğrencileriyle veya bitirme tezi öğrencileriyle çalışması vardır. Adını soyadını sorarak gözdağı vermek istemiş.YAV O kadar mutsuzumki şuan ve 3 saat yazdığım ödevin hepsi çöpe gitti kaydedemedim bile tekrardan baştan yapacam SALAK bilgisayarlar o kadar yavaşki kapat diyince kapanmıyo en az 30 saniye filan bekliyosun + NEDEN labın ders programına yazmıyorlar başka dersler yazıyor o yazmıyor milletin içinde bana nasıl konuştu ...... evladı
İçim o kadar huzursuzki hocaya bakdım prof muş neden adımı aldıki niye soyadıma kadar sordu ben de maaaaaal gibi söyledim çunku DERS VAR SEN ANLAMIYOSUN GALİBA diyince öyle HAYVANİ bir tepki beklemiyodum karşımda insan var sanıyodum
Biseycik olmaz, hatta ondan once gidip siz kendi lab hocanizla konusabilirsiniz. ... evladi lafi olmamis o yoruma soylemeden gecemeyecegim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?