Universite Şikayet Acil

Deadlockless

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
1.540
2.029
133
labda ödevimi yapıyordum her labın ustune o laba ait haftalık ders programı yazar laba girmeden önce baktım ogun labda ders görünmüyordu girdim ödevimi yapmaya başlatım aradan bi iki saat geçti arkadamı döndüm uc beş kişi gelmiş o sırada da içeri hoca girdi ben de bilgisayara dönüp yaptığım ödevi kaydedip kapatmaya başlarken hoca bana sen bu sınıftan mısın dedi hayır hocam dedim ders var burda dedi bilmiyordum hocam ödev vardı da onu yapıyordum şimdi de kapatıyorum bilgisayarı demeye kalmadan ===hocam ödev vardı da dediğim anda sözümü kesip SEN ANLAMIYORSUN GALİBE DERS VAR dedi hocam bilgisayarı kapatıyodum dedim (bilgisayarlar o kadar b.ktanki donuyor google ı bile açmaz bi açışta 10 tane açar ) ben bilgisayarı kapatırken bana bölümün ne senin dedi adın ne dedi soyadımı sordu söyledim sizce ne yapabilir çok üzüldüm Ben de biliyorum sıcacık evimde oturup ödev yapmayı buz gibi soğuk labda kendine hayrı olmayan bilgisayarda ödev yapmaya meraklı değilim öğretmen olmak demek insanları rencide edebilme hakkına sahip olmak değil vitesi boşa alıp helele rörö konuşmak değil İNSAN OLMAYANLARDAN NEFRET EDİYORUM

Dediğim gibi hoca bölümümü adımı soyadımı filan sordu sizce bir şey yapar mı ?

Sacmalama lütfen tabi ki hiç bir şey yapamaz. Tam tersi siz onu şikayet edebilirsiniz size ters davrandığı icin siz orada ödev yapiyordunuz. Lutfen genç arkadaslarim biraz cesaretli olun tabi ki asla saygısızlık yapmayin ama haklı oldugunuzda hakkınızı savunun. Böyle bir şey icin de sakın canınızı sıkmayın.

YAV O kadar mutsuzumki şuan ve 3 saat yazdığım ödevin hepsi çöpe gitti kaydedemedim bile tekrardan baştan yapacam SALAK bilgisayarlar o kadar yavaşki kapat diyince kapanmıyo en az 30 saniye filan bekliyosun + NEDEN labın ders programına yazmıyorlar başka dersler yazıyor o yazmıyor milletin içinde bana nasıl konuştu ...... evladı

İçim o kadar huzursuzki hocaya bakdım prof muş neden adımı aldıki niye soyadıma kadar sordu ben de maaaaaal gibi söyledim çunku DERS VAR SEN ANLAMIYOSUN GALİBA diyince öyle HAYVANİ bir tepki beklemiyodum karşımda insan var sanıyodum

Biseycik olmaz, hatta ondan once gidip siz kendi lab hocanizla konusabilirsiniz. ... evladi lafi olmamis o yoruma soylemeden gecemeyecegim...

Sana kimse öyle bağıramaz. Üniversitede böyle bir şikayet olmaz. Bizm de lablarda ders varken otururduk takılırdık kimse bir şey sormazdı. Orası lise mi ayol. Kim istiyosa girer dersine. Bilgisayarda da istedğini yapar. Keşke biraz sert çıksaydın ve panikle kapatmaya çalışmasaydın pcyi. Beklesin ne var.

ben arkadaş ortamımın olmadığı her yerde sessiz sakin insanımdır kimse bana bulaşmasın ben kimseye bulaşmayım modundayım bunlar insan değil ya bu öğretmen mi şimdi kutsal mı bunun mesleği yemişim kutsallığını sadece giderken rencide etmenize gerek yoktu dedim o kadar çemkirememki ben. kesin haksız ben olurum baksana adam nası ad soyad alıyor yolda haraç kesen herifler gibi içim o kadar huzursuzki 3 sa yazdığımı baştan yazacam ama kafam dolu yazamıyom ağlayıp rahatlayamadım da mal gibiyim aynı

egosu şişmiş bi hoca örneği daha
o ne saçma şey be
hiç bi hakkı yok sana bişey yaptırmaya ksra bakmasın
sende biraz rahat ol

Anca isim alırlar zaten. Birşey yapamazlar merak etme. Basıma geldi benimde, sınıfta eğitim videosu izliyorduk hoca gelmemişti. Bir anda alakasız bir bölümün hocası gelip bunu keyfi olarak kullanamazsınız, sizin hocanız kim, isimleriniz ne diye sordu ama bir halt yapamadı. Sanki lisede okuyoruz da azarlanıyoruz ne saçma

hiçbir şey yapamaz. senin de şikayet etmen abes olur. böyle hödükler her yerde var, hasbel kader prof olanı sana denk gelmiş. takma, olan olmuş. ama bir daha da haksızlık karşısında kendini ezdirme.

Canim hocan saçmalamıs korkma hic bisey yapamaz.
Bizimde ödev oluyordu lablara gidoyorduk,hoca gelse dahi bisey demezdi bizde cikardik hic boylesine denk gelmedim ama korkma inan ismini dakkasinda unutmustur aklinca korkutmak istemis seni

Yüksek lisans öğrencileriyle veya bitirme tezi öğrencileriyle çalışması vardır. Adını soyadını sorarak gözdağı vermek istemiş.

neden o kadar panik yaptın ki
tamam hocam ödevimi kaydedip çıkıyorum
kapı programında ders görünmüyordu yine de kusura bakmayın diyecektin
ödeve yazık olmuş

Hiç birşey olmaz yani gidip seni şikayet edemez, hçbir haltta yapamaz en kötü ihtimal şu olur ilerde dersine girerse sana takmış olur ama bu bile çok düşük bir ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…