Universite Şikayet Acil

Adama bak ya s....madin ya bilgisayarlarina.. Malesef bazi üniversite hocalarının egolari fazlaca şişkin oluyor öğrenciyi insan yerine koymuyorlar kibirliler.. adam bugün seni hatirlamiyodur bile bence sıkıntı yapma kendine :)

Babasının lab. ı değilse bi cacık yapamaz. Birşey diyen olursa buraya kullanmak benim hakkım kimseyi rahatsız etmedim kendisi bana saldırdı dersin

ders programını şikayet edip 3 saatlik emeğinini çöpe gitmesinden dem vurup hocanın sana tavrını da araya sıkıştırabilirsin

Bir halt yapamaz.
Göz korkutuyor aklınca.
Ne yaptınız sanki kamu malına zarar mı verdiniz. Oturmuş ders çalışıyorsunuz.
Var öyle andavallar.

benim yerimde fakir biri de olabilirdi herkesin evinde bilgisayarı olmak zorunda değil bilgisayarı olsa interneti olmak zorunda değil her şeyi geçtim bunu da mı düşünmez nası insanlık bilemedim
asistan hocama mesaj attım bi şey olmaz en fazla bölüm başkanının yanına çağırttırır onu da hiç sanmıyorum için rahat olsun dedi
bi kez daha insan ırkından iğrendim

Prof olmus insan olamamis... Yazik ...
Bizim unidede 1000 tane var ondan :)
Hatta bir prof yanimdan gecti günaydin xy hocam dedim onun cevabida buydu: günaydin desen yeterdi ismimi bende biliyorum. Sok oldum o an...ha bide birtanesi var türk erkegi önde durup projesini tanitirken her zaman 100 soru sorar ve aptal yerine koyar. Almanlara ayni muamele yapmiyor ama ...
Aslinda elden gelen birsey yok ama yanlis birseyde yapmamisin, kafana takma :) icin gayet huzurlu olsun :)

Tabıkı hayır.

Ağzını burnunu kırıyorum şuan o hocanın .Hayal de olsa rahatladım canım.

Canım üniversite öğrencisisin taktığın olaya bak. İş dünyasına gir de daha nelerle karsilacaksin. Adını alsa ne en fazla ne yapabilir neyi sorguluyorsun??

Hiçbirşey yapamaz canım..Ne diye şikayet edicek ödev yapıyordun diye mi? Komik :) için rahat olsun adamın egosunu parlatası gelmiş

ben arkadaş ortamımın olmadığı her yerde sessiz sakin insanımdır kimse bana bulaşmasın ben kimseye bulaşmayım modundayım

Hic bisey yapmaz, yapsa bile bişey olmaz korkma en fazla biraz ugrasir kendini gelistirisin. Şu yukaridaki alıntıdan da anlaşılacağı üzere bu tarz sıkıntılarla TEK BAŞINA mücadele edebilmeyi öğrenmen için fırsat olur :) arkadaşların yanında yokken de sesini cikarmaktan korkma. Evet sen insanlara bulaşma ama sana bulasirlarsa kendini savunmaktan geri durma.

Adam sana adıni sorunca niye cevap verdin ki. Sen bul bakalım deseydin ya da uydur saydin bir isim ayşe çelik vs diye
Üniversite öğrencisin artık lise değil. Biraz rahatla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…