Finaller daha önemli. Vizelerin kötü geçmiş bile olsa finalde yüksek alırsan yine geçersin merak etme. İlk senen olduğu için böyle hissediyorsun zaten. Ben son sınıfa geçtim bu sene, ilk senemde ben de çok hırslıydım. Alttan tek bir dersim olsun istemezdim. Zamanla üniversitenin lise gibi olmadığını,başarılı bir kariyerin ya da çabuk iş bulmanın derslere asılmakla başarılamayacağını,notlarımız iyi ya da alttan dersimiz yok diye kimsenin bize madalya takmadığını anladım ve şimdi çok rahat geçiyor benim için vizeler

Finallerde asılıyorum geçebildiklerimden geçiyorum. Tek tük kalan olursa da seneye kalıyor. Öyle böyle bir şekilde bitiyor işte. Sana bir arkadaş tavsiyesinde bulunmak istedim şimdi birinci sınıf olduğunu görünce. İleride yapacağın iş görüşmelerinde üniversitede öğrendiklerin yeterli olmayacak. Ben dört senemi de çalışarak geçirdiğim halde yetersiz kalıyor tecrübelerim. Burası Türkiye ve kariyer yapmak için üniversite bitirmenin yeterli olmadığı bir ülke. Bu dört seneyi iyi değerlendir. İngilizceni ileri seviyeye getirmeye çalış,alanın için gerekli bilgisayar programlarını öğren... Sonra son senende benim gibi kurslarla uğraşmak zorunda kalma

Ben hazırlık dahil beşinci senemdeyim ve üniversiteden öğrendiğim en temel şey;üniversitelerin eğitiminin iyi bir kariyer yapmak için yeterli olmadığı... Sana sınavlarında başarılar ve hayatta bol şanslar dilerim...