- 25 Eylül 2021
- 22
- 4
- 1
- 22
- Konu Sahibi lunaamiiaa
-
Arkamda oturan bi kıza sorular sordum geçen dönem neler yaptınız vesaire ama kız kısa kısa cevaplar veriyor pek bir şey işlemedik diyip susuyor karşımdaki insan hep susarsa ben daha ne yapabilirim ki?insanların anaokulu gibi gelip hadi arkadaş olalımcılık oynamasını bekleme. sınıfa girdin mi git günaydın de bişey de konu aç dersle ilgili okulla ilgili vs, konu konuyu açar. ders aralarında yanlarına yanaş selam de git. lisede değilsiniz artık
Evet az miktarda çekingenlik var, ben yanlarına gitsem bu neden yanımıza geldi çok boş boş konuşuyor diye benim hakkımda bu şekilde düşünürler diye çekiniyorum. Ama bana neden bölümünü değiştirdin tarzında sorularda sorabilirlerdi ama sormadılar pek ilgilenmediler.Bana fazla çekimser geldiniz. Ben de geçiş yapmıştım, kısa süre zarfında alt sınıflardan tutun üst sınıflara kadar arkadaş edindim. Kimse yanıma gelip iletişim kurmaya çalışmadı. Ben yanlarına gittim. Dersle ilgili sohbet edenlerin arasına katıldım mesela. Derse erken gitmişsem ders başlayana kadar yakınımda kim varsa onunla konuştum. Siz de biraz atılgan olun, insanlarla konuşmaya çalışın.
Fazla kasıyorsunuz. Siz yanlarına gidin eğer negatif enerji alırsanız bir daha gitmezsiniz.Evet az miktarda çekingenlik var, ben yanlarına gitsem bu neden yanımıza geldi çok boş boş konuşuyor diye benim hakkımda bu şekilde düşünürler diye çekiniyorum. Ama bana neden bölümünü değiştirdin tarzında sorularda sorabilirlerdi ama sormadılar pek ilgilenmediler.
Okulun ilk haftası olduğu için pek kimse gelmiyor normalde sınıf 65-70 kisi falanmıs ama bugun 30 kisi falan gelmisti tek takılan bi kızla konuşmaya calıstım ama işte kısa kısa cevaplar verip sadece yüzüme baktı pek sarmadı, belki diğer haftalar fırsatım olur birileriyle tanışmaya :/başlarda kendin gibi sessiz kişilerle tanışmaya çalış, zamanla çevre edinirsin. gruplara almak istemeyebilirler. ben olsam genelde tek takılam yalnız ya da 2-3 kişi takılan kişilere odaklanırdım. bi kişi soguk konusursa onla bi daha arkadas olmaya calısma başkalarına yönel. zamanla kaynasırsın merak etme rahat ol
Haklısın, üniversiteden arkadaşlarım var sevgilimde var sadece kendi bölümümden yok derslerde tek başıma olmak biraz canımı sıktı ve tek başımayım diye, diğerleri benim adıma üzülür mü acaba diye düşündüm yoksa yalnız kalmayı bende seviyorumüniversitede yalnız takılmak absürt değil illa bi dönem yalnız kalan oluyor. senin durumunda zaten yalnız olman cok normal sınıfa yeni gelmişsin
Absürt değil evet ama bu benim başıma geldiği için sanki bana absürtmüş gibi geliyorüniversitede yalnız takılmak absürt değil illa bi dönem yalnız kalan oluyor. senin durumunda zaten yalnız olman cok normal sınıfa yeni gelmişsin
anlıyorum canım üniversitede yalnız kaldığım dönemler bana da öyle geliyordu. sonra arkadaş çevresi edindim bi şekilde. endişe ettikçe olmuyor sanki, aaman diye sallayınca bi bakmıssın grubun olmuşAbsürt değil evet ama bu benim başıma geldiği için sanki bana absürtmüş gibi geliyor
Arkadaş edinmeyi çok önemli bir şey olarak görüyorum ama çokta bi önemi yok sanki yani benim arkadaslarım var evet ama yeni insanlar tanımakta güzel ama kafamda olmayacağını hissediyorsam ne gerek varanlıyorum canım üniversitede yalnız kaldığım dönemler bana da öyle geliyordu. sonra arkadaş çevresi edindim bi şekilde. endişe ettikçe olmuyor sanki, aaman diye sallayınca bi bakmıssın grubun olmuş
Zaten ben bu bölümden kimseyle görüşeceğimi zannetmiyorum 1,5 yılım kaldı sonra mezunumünide sınıfta 85 kişi falandık. toplasan 10 15 kişiyle muhabbetim vardı. yoklama alınmazdı. öyle group work filan da olmadığı için herkes küçük gruplar halinde veya yalnız takılırdı. o yüzden üni arkadaşlığı denen kavram yok bende. mezun ol geçip gitsin amaaan kaçıyla görüşeceksin sanki okuldan sonra
dostum diyebileceğim bir kaç kişi var hepsi lise arkadaşlarım. sadece biri üniden. ha eşim üniden sınıf arkadaşım bir de o varZaten ben bu bölümden kimseyle görüşeceğimi zannetmiyorum 1,5 yılım kaldı sonra mezunum
Hayatının aşkını bulmuşsun zaten gerisinin önemi mi vardostum diyebileceğim bir kaç kişi var hepsi lise arkadaşlarım. sadece biri üniden. ha eşim üniden sınıf arkadaşım bir de o varüniden arkadaş edinemeyip koca bulan nadir kişilerden olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?