O yaşlarda gitmemiş miydiniz peki siz?23 yaş geç falan değil. Bana da o yaşlardayken artık olmaz gibi gelmişti. 40 ımdayken geri dönüp bakıyorum da bal gibi olurmuş...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yaşlarda gitmemiş miydiniz peki siz?23 yaş geç falan değil. Bana da o yaşlardayken artık olmaz gibi gelmişti. 40 ımdayken geri dönüp bakıyorum da bal gibi olurmuş...
O yaşlarda gitmemiş miydiniz peki siz?
aile çok hassas bi nokta, anlıyorum yani sizi. Umarım fırsatınız olur hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz2 senelik muhasebe mezunuydum. 22 yaşında memurluğa atandım. Sonra açıköğrrtimden 4 seneyi tamamladım. Ama hayalim bu değildi. Aile zoruyla diyelim birazda. Ama hep içimde uhdedir. Şimdi bile iki çocuğumdan ders çalışmaya fırsatım olsa girer istediğim bölümü okurdum ...
sen yaparsin.:)Evet öyleymiş ama biraz dil gerektiriyor. İngilizce okumak gerekiyor yani:) İngilizceye olan merakımıda sayınca güzel işler çıkarabilirim gibi geliyor ve sözelden alması da benim için çok iyi avantaj. Sayısal anlamda çok iyi değilim, zamanım az o kadar üstüne düşeme. Yani sayısalın
Ne öğretmenliği dusunuyosun hedef koyman çok guzel. Universitesini de dusun benceAslında hep gastronomi bölümüydü. Ama şu an öğretmenliği düşünüyorum. Hedefim o yönde yani.
Herkese merhaba.
Bazen hiçbir şey için geç değildir diyorlar ama yine de geç kalmışlık hissediyorum.
23 yaşındayım, aile içinde yaşanan bi hastalıktan dolayı maddi durumumuz yetersizdi, ödemeler falan yetişilemediği için çalışmaya başladım ve kendimizi anca toparlayabildik. Bu süreçte üniversiteye gidemedim tabii ki. Ama hep hayalimdi. Giden arkadaşlardan falan dinledikçe, duydukça o hayali hatırlıyorum yine.çalışmak için be zaman masaya otursam, bu yaştan sonra ne yapacaksın, diyorum. Sizce geç mi? Normal üniversiten vaz geçip, aöf mi tercih etmeliyim?
Aslında istediğim bölüm hep gastronomi bölümüydü ama şu an, öğretmenliğe yöneldim biraz.![]()
Aldığım bu gazla vaz geçmem zaten artık. Başaracağım inşallahgeç gelen okuma isteğim ,
29 yaşında başladım 2 yıllıktı 30 yaşında bitirdim , iyiki okumuşum diyorum ,
sakın vazgeçme sakın bölüm ne olursa olsun
Sınıf öğretmenliği. Üniversite hedefi koymadjm ama İstanbul’u çok sevdiğim için oradan bi üniversite dedim hep :)Ne öğretmenliği dusunuyosun hedef koyman çok guzel. Universitesini de dusun bence
Size de kolay gelsin :) umarım kazanırsınız istediğiniz bölümüBen de ingilizce öğretmenliği istiyorum bu sene gireceğim sınava:) Gastronomi okuyan bi arkadaşım var çok memnun önü de açık bi meslek, sözel olsam düşünebilirdim ben.
Kolay gelsin şimdiden:)
Güzel sonuçlar alırsınız umarım sizde :)ben 30uma geldim dgs için hazırlanıyorum. Sonra yükseklisans vs vs vss... Sen düşün..
Ben de onu yapacağım inşallah :)Hayır hiçbir şey için geç değil.Ben olsam okur,hayatın çarkını kendim için döndürürdüm.
Sonuç olarak öğrenmişsiniz, oda bir şey :) Aslında hayatta hiçbir şey için geç değilde biz kendimizi kısıtlayıp hayatın bize sunduklarını kabulleniyoruzÇok çok gençsin balım. Tabiki geç değil. Gerçekten istediğin bir şey için asla geç değil, hele bu eğitime. 23 yaşında gitar çalmaya başlamak için çok geç, bu yaştan sonra başlanır mı demiştim. Salak kafam32 yaşındayım, artan zamanlarda kendi kendime çalışıp çalıyorum ufak tefek. O zaman başlasaydım 9 yıldır çalıyor olacaktım. Saçma değil mi :)
ay ne olduğunu çok merak ettim :)31 yaşımdayım. Geçen sene açtığım konular var. Sınava hazırlandım geçen sene. Elli bininci oldum. Ama ilk on bin istediğim için tekrar hazırlanıyorum23 ve geç kalmak mı
![]()
26 yaşında üniversiteye yazışmıştımHerkese merhaba.
Bazen hiçbir şey için geç değildir diyorlar ama yine de geç kalmışlık hissediyorum.
23 yaşındayım, aile içinde yaşanan bi hastalıktan dolayı maddi durumumuz yetersizdi, ödemeler falan yetişilemediği için çalışmaya başladım ve kendimizi anca toparlayabildik. Bu süreçte üniversiteye gidemedim tabii ki. Ama hep hayalimdi. Giden arkadaşlardan falan dinledikçe, duydukça o hayali hatırlıyorum yine.çalışmak için be zaman masaya otursam, bu yaştan sonra ne yapacaksın, diyorum. Sizce geç mi? Normal üniversiten vaz geçip, aöf mi tercih etmeliyim?