üniversite:(

Üzülmekte haklısın canım ama çok da hırpalama kendini, kısmetinde ne ise o olacaktır elbet, sakın vaz geçme ama sonuçta artık her şekilde üniversiteye girlebiliniyor, olmadı açıkktan denersin

kader kısmet diyoruz hep ama tek isteğim bu insan ister istemez üzüyo kendini bakalım son çare açıköğretim

üzülmekte haklısın ama dünyanın sonu değil unutma

nerede hata yapmış olabilirsin ölç tart.

tercihlerin sırf üniversiteye girmek içinmiydi ?

olanda hayır vardır.

benm için dünyann sonu gibi bişey çok istiyodum gerçekten ama gttikçe umudum azaldı bukadar zormuydu diyorum sırf ünv grmek için değil kendi bölümümü okuyup sevdiğim işi yapabilmek içindi

olmadığındada vardır bı hayır

seneye daha ıyı çalışırsın artık tecrubeli sayılırsın tercıhınıde ona göre yaparsın üzülmenın bı faydası yok
2 sene olmayınca heves kalmıyor insanda keske olcagını bilsem 1 sene daha hazırlansam ama yıne olmazsa ..bu sene çok zorlandım tekrar hazırlanıyorum derken çevremdeki insanlara ne derim bilmiyorum

evet artık olmazsa oyle yapıcam sosyoloji düşünüyorum güzel bi bölüm yani neden olmasın

umarım öyledir :/ yani geç kalmamışımdır aynı heves ve kararlılıkla devam edebilsem keşke

evet nerdeyse aynı yani geleceğimi gördüm birden :/ 94 doğumluyum aöf yazmayı düşünüyodum bende ..evet 1 sene daha hazırlanmak kolay değil ister istemez ailenlede problemler yaşıyosun . çalışmadan duramazsın keşke boyle olmasaydı

evet hayırlısı demekten başka yapıcak bişey yok kaderime isyan etmekte istemiyorum ama biraz mutluluk istiyorum artık

evet çok kötü yani o yazıyı görmek aşk acısındann daha beterr maalesef ve bunu 2 . sefer yaşıyorum 3. ye yaşamaya hiç cesaretimm yook

daha ek kontenjan var umudunu kaybetme

puan ve sıralamalarını yazarsan ek kontenjanlar acıklandıktan sonra yardımcı olmaya calısırım sana

2 sene olmayınca heves kalmıyor insanda keske olcagını bilsem 1 sene daha hazırlansam ama yıne olmazsa ..bu sene çok zorlandım tekrar hazırlanıyorum derken çevremdeki insanlara ne derim bilmiyorum

Eleştiri yapacak olanlar kazandığın. Yeri. Beğenmez. Gene. Laf ederlerdi. Bu senin hayatın. Elinde imkan vaarken sonuna kadar. Değerlendir

puanıım yeterli değildi ama yazdığım yerlerde ona göreydi tercihlerdemi bi hata yapıyorum bilmiyorum bu 2. senem ve yine olmadı
kızım tercihlerini bir egitmenle beraber yapın hem daha gecmedi ek yerlestirmeler var bir daha tercih yap bakalım benim kizimda ek yerlestirmelere gidicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…