• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversite

buzmavisi00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
118
18
68
35
İzmir
Kızlar ilk tercihim geldi adü ekonomi ve finans ailemin zoruyla yazdım açıkçası ama şüphe var aklımda acaba nasıl bi bölüm önü açık mi bilgisi olan var mı cidden içimde kuşku var

Bu ülkede 4 sene hatta 1 sene sonra ne olacağı belli değil .. İlk bölümümü yazdığımda bir sürü hakkımız vardı mezun olana kadar yolunmuş tavuk gibi haklarımız kalmadı..

Bölümün bankacılık alanında fena değil.. Yabancı dile ile kendini geliştirirsen mesleğini seversen olur bu iş

Önü açık bir meslek yok artık.. Bir doktor bir avukat bitmek tükenmek bilmeyen ..

Sağlık sektörü dışında bu ülkede garanti diye bir şey yok. Yani ne okursan oku çabalayacaksın. Tebrik ederim bölümün güzel ancak ben kazandım olay bitti dersen olmaz sürekli kendini geliştirecek kurslara git. Yabancı dil öğren mutlaka. Artık üniversite mezunu olmakta yetmiyor. Donanımlı bir cv istiyorlar.

Sağlık sektörü dışında bu ülkede garanti diye bir şey yok. Yani ne okursan oku çabalayacaksın. Tebrik ederim bölümün güzel ancak ben kazandım olay bitti dersen olmaz sürekli kendini geliştirecek kurslara git. Yabancı dil öğren mutlaka. Artık üniversite mezunu olmakta yetmiyor. Donanımlı bir cv istiyorlar.

Öyle yapicam bende ingilizce kurslarına gitmeyi düşünüyorum mezun olana kadar fakat tereddutluyum açıkçası Matematik konusunda :)

Back
X