üniversitede evlenme kararı çıkmazı

Evlenmek için çok erken. Ailenizi üzmeyin. Sevgiliniz askerliğini yapmamış, siz daha okulu bitirmemişsiniz. Evlilik düşünüyorsunuz. Evlilik duygular kadar mantık işidir ve bu vile sizin daha evlenmeye hazır olmadığınızı gösteriyor. Hangi parayla geçiminizi sağlayacaksınız? O kadar büyük bir sevgi 3 sene daha bekler. Beklemezse o da gerçek değildir zaten. Genç evlenmek mantıksız değil ama henüz iş okul hayat boyutunda hazır değilken evlenmek 30 olsan da mantıksız.

Her şeyi layıkıyla, kazandığınız parayla rahat rahat yapmak, güzelce yuva kurmak varken; kendinizi yıllarca kapatamıyacağınız zorlukların içine atmış olursunuz. Az mantıklı davranın. Burada severek, öğrenciyken, henüz hazır değilken evlenmiş pek çok kişi vardır. Pek çoğu da çektikleri sıkıntılardan bahseder. Evet, rahatım, hem ev hem okul yapıyorum diyen de vardır ama ya eşinin işi hazırdır, ya gelen para vardır, ya da normalde çekmek sorunda olmadığı şeyleri yapmak zorundadır. Ne lüzumu var? Zaten bir ömür boyu evli olacaksınız. 3-4 sene dişinizi sıkın, rahat edin ve güzelce yuvanızı kurun.

bir gaflete düşüp sakın evlenme. bak ben okul bitince bile evliliğe karşıyım. ne zaman elin ekmek tutar hah işte o zaman evlenmelisin.
sen sabaha kadar uyumayıp ağlıyorsun. inan o çocuk senin için yapmaz bunu.
ha madem çok seviyorsa bekler seni. sakın aileni karşına alma. bak ne güzel imkansızlık içinde imkan oluşturmuşlar sana. aklını kullan fırsatını değerlendir.

öncelikle okulunu bitir, işini ekmeğini eline al ki iş bulacağının da garantisi yok bu devirde, eş adayın da senin yaşlarında sanırım okuyorsa o da okulu bitirip askerliğini halletsin ve sağlam bir işe girmeden kesinlikle velenmeyi düşünmeyin, öğrencilikteki bakı açısı ile emzun olduktan sonraki bakış açınız her anlamda değişiyor....
ve benden size tavsiye yaşınız daha çok küçük 25 ten önce evlenmeyin... illa çok isterseniz söz falan yapın ama henüz aileleri katmayın işin içine...

21 yasinda bir universite ogrencisinin hayali evlilik olmamali
Keske ev kizi olarak kalsaydiniz madem. Yazik degil mi ana babaniza insanlar okutup emek veriyorlar sonuca bakin,fiyasko

bak 22 de evlendim 21 de nişanlandım yeni memur olmuştum, aşk gözümü kör etti evlendim şimdiki aklım olsa 30 dan önce evlenmezdim ne o sorumluğa gireceksin işine gir çek altına arabanı ye iç gez tatile git o ailen seni okuttu sende onlara hayatlarını yaşat kendini heder etme aşk geçici

Üstünden 10 sene geçmiş niye hatirlatayim millete illa ki taniyan çıkar ..

Kariyerini babanın evinde yap, kocanın değil!
Henüz evlilik yaşı için çok erken önce okulunu bitir sonra iş bul çalış, sonra kendi kazancının tadına bak, biraz kendine güvenin otursun, sende heryönden olgunlaş, düğün kurmakla bitmiyor olay daha bunun kaynanası var kayinpederi var amcası yengesi elti si carti curtu var, evlilik iki kişiyle değil 7 sülaleyle oluyor, önce gençliğini yaşa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…