Burs alıyorum ve onunla geçiniyorum. Babam emekli onlara yük olmamak için de gizlice garson olarak çalişiyorum işten yeni geldim cevap yazamadım. Beyfendiye okul bitmeden evlenmek istemediğimi söyledim karşı çıktı her şeyi bitirdim. Babamı üzmektense 1-2 sene ben üzülürüm daha iyi. Köydeyim filan deyince cahil sanmayın ben ilk okulu birincilikle bitirince ailem il merkezine taşındı liseyi orda okudum 4 dil biliyorum. Şu an da iyi sayılabilecek bir bölümdeyim ve takdir toplayan iyi öğrencilerdenim. Çok isteyen de oldu çok teklif eden de ama kabul etmemiştim. Bunda böyle oldu. Gerçekten seviyorsa ilerde illa olur eğer sevmiyorsa dediğimiz gibi ömrüm çürüyeceğine bir iki yılım ziyan olsun. Zararın neresinden dönülse kardır. Ona niye acele ettiğini sordum beni kaybetmek istemediğini çok sevdiğini korktuğunu filan söyledi. Aklımı başıma tekrar getirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım bu yolda azimle devam edebilirim bu da bana ders olsun
Sanki aynı yerde yaşıyormuşuz hissine kapıldım. Tam da dediğiniz gibi ağızlarına ne gelirse diyorlar. Güya biz ahlaksısız ama asıl ahlaksızlık bu cehalet değilde nedir. Çok teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alıcamBabanı incitme, aldığın evlenmeme kararında da ısrarlı ol.
Seni üniversiteye gönderdi diye adam kimbilir etrafından ne laflar yekistir. Belki de simdi senin arkandan "bak tee nerelere gitti namussuz olmustur o" bile diyorlardır.. var malesef bu kafadakiler.. şimdi bir de evlenmeye kalkarsan "bak bak okumaya gitti ama elin herifleriyle fingirdemis koca bile bilmus, kimbilir neden bu kadar acele ediyolardır hamile midir nedir" diye konusurlardı. Yazık babacıgına bu yükü yükleme.
Seni düşünen ailene saygısı olan adam zaten yangından mal kaçırır gibi evlenmek istemez.. 21 yaşındasn daha, bir bak işe girince bir çevren değişsin. Başarılı da bir kızmışsın maşallah, daha kimler kimler çıkar karşına.
Tozpembe gözlüklerini bu tarz ciddi konularda çıkar olur mu canım. Babacığının boynunu bükme, az bulunur böylesi bir baba
Sanki
Sanki aynı yerde yaşıyormuşuz hissine kapıldım. Tam da dediğiniz gibi ağızlarına ne gelirse diyorlar. Güya biz ahlaksısız ama asıl ahlaksızlık bu cehalet değilde nedir. Çok teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alıcam
Nasıl gecineceksiniz evlenirseniz. Aileleriniz mi gecindirecek bunlar zor gerçekten. Ikinizde bitirin okulunuzu alin elinize mesleginizi kacmiyo ya evlilik. Daha yasin cok küçükAskere de gitmedi. Dediklerinizde çok haklısınız. İşin her yönünü düşünüyorum ama ne aklımla hareket edebiliyorum ne de kalbimle. üniversite okurken evlenince okulumu bitirebilir miyim acaba ve ailem çok üzülür mü
helal kız! aklı başında bir gençsin, aferin sana.. zaten gerçekten seviyorsa korkmasına gerek yoktu, beklemesi lazımdı, kaybetmezdi.. kaç yıl süren ilişkiler var.. keşke hayat gerçekten böyle hayallerdeki gibi tozpembe olsa güzel kardeşim, ama sen de biliyorsun zorlukları.. erkenden gözünü açmana sevindim. seviyorum seniBurs alıyorum ve onunla geçiniyorum. Babam emekli onlara yük olmamak için de gizlice garson olarak çalişiyorum işten yeni geldim cevap yazamadım. Beyfendiye okul bitmeden evlenmek istemediğimi söyledim karşı çıktı her şeyi bitirdim. Babamı üzmektense 1-2 sene ben üzülürüm daha iyi. Köydeyim filan deyince cahil sanmayın ben ilk okulu birincilikle bitirince ailem il merkezine taşındı liseyi orda okudum 4 dil biliyorum. Şu an da iyi sayılabilecek bir bölümdeyim ve takdir toplayan iyi öğrencilerdenim. Çok isteyen de oldu çok teklif eden de ama kabul etmemiştim. Bunda böyle oldu. Gerçekten seviyorsa ilerde illa olur eğer sevmiyorsa dediğimiz gibi ömrüm çürüyeceğine bir iki yılım ziyan olsun. Zararın neresinden dönülse kardır. Ona niye acele ettiğini sordum beni kaybetmek istemediğini çok sevdiğini korktuğunu filan söyledi. Aklımı başıma tekrar getirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım bu yolda azimle devam edebilirim bu da bana ders olsun
Burs alıyorum ve onunla geçiniyorum. Babam emekli onlara yük olmamak için de gizlice garson olarak çalişiyorum işten yeni geldim cevap yazamadım. Beyfendiye okul bitmeden evlenmek istemediğimi söyledim karşı çıktı her şeyi bitirdim. Babamı üzmektense 1-2 sene ben üzülürüm daha iyi. Köydeyim filan deyince cahil sanmayın ben ilk okulu birincilikle bitirince ailem il merkezine taşındı liseyi orda okudum 4 dil biliyorum. Şu an da iyi sayılabilecek bir bölümdeyim ve takdir toplayan iyi öğrencilerdenim. Çok isteyen de oldu çok teklif eden de ama kabul etmemiştim. Bunda böyle oldu. Gerçekten seviyorsa ilerde illa olur eğer sevmiyorsa dediğimiz gibi ömrüm çürüyeceğine bir iki yılım ziyan olsun. Zararın neresinden dönülse kardır. Ona niye acele ettiğini sordum beni kaybetmek istemediğini çok sevdiğini korktuğunu filan söyledi. Aklımı başıma tekrar getirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım bu yolda azimle devam edebilirim bu da bana ders olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?