Merhaba arkadaşlar yardımınıza ve desteğinize çok ihtiyacım var.Bu yıl üniversiteye başladım 2 yıl lys ye hazırlandım ve 1 yıl da hazırlık okudum.Hazırlıkta iyi kötü iki arakadaşım vardı tenefüslerde gezerdik.1. sınıfa başlayınca herkes dağıldı ne arıyolar ne soruyolar.Hep ben mesaj atıyorum boş dersiniz ne zaman buluşalım diye..Ama onlardan hiç ses seda yok...Ben bir özel ünide okuyorum..Paralı okuyorum ama sakın sanmayın zengin sımarık diye.Gerçekten alçakgönüllüyüm kimseyi kırmamaya çalışırım ve çok hassasım.Bu okulada aslında hiç istemeyerek geldim.Evime yakın diye seçtim daha çok çünkü ayrıca yurt parasıda ödetmek istemedim babama.Parayla okuduğum için nefret ediyorum kendimden.Hiç sevemedim okulu hazırlıktada sevmemiştim demiştim belki 1. sınıfta değişir durum ama hiç de öle olmadı..Çok yalnızım çevremde çok şımarık tipler ve kendini bişi sanan tipler var onların içinde kendimi berbat hissediyorum.Hiç arkadaşım yok bi kaç kişiyle sohbet etmeye çalıştım arkadaşlık kurmaya çalıştım ama onlarda derste konusuyolar ama ders aralarına girince kendi arkadaşlarıyla bulusuyolar ben yine yalnız kalıyorum
.Mesafeli çünkü aslında onlar benim kafama göre diil ben biras daha sakinim sigara alkolum yok.Derslerime aileme çok önem veririm.Kafama göre kimse yok okulda böyle olunca derslerimede konsantre olamıyorum eve gelince ders çalışmıyorum sırf zaman geçmesinde okula gitme zamanı çabuk gelmesin diye.Ben napıcam bi 4 yıl daha nası mezun olucam.Tekrar lys ye mi girsem diye düşünüyorum.Siz ne dersiniz 3 yıl kayıptan sonra...Ama ben bu okulda dayanamıcam zanax kullanmaya başladım her sabah ağlaya ağlaya gidiyorum okula.Yalnız yemek yerken yemekhanede ezik gibi hissediyorum.Lys ye bir daha girersem başarılı olcağımı düşünüyorum.Devlete gitmek istiyorum hayalim benim devlet üniydi..İstanbul biyolojiye gidebilirdim ama endüstri mühendisliğini tercih ettim özel bir okulda.Mezun olunca iyi yerlere gelceğimi biliyorum...Ama okulda mutsuzum yalnızım..Ders aralarında yalnız gezmekten bıktım...Nolur akıl verin bana..