- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
Yanlış anlama ama konularından anladığım kadarıyla kafanda özel okul, devlet okulu diye kocaman bi'ayrım var.
Devlet okulundakiler fakir değil arkadaşım niye pahalı çantalar göze batsın?
İstediğini giyebilirsin.
Fakir diye birşey demedim hem fakirde olabilir ben insanları öyle ayırmıyorum ama böyle bir devlet-özel farkı var kusura bakma uzayda yaşamıyosan bilirsin
Olacakları söyleyim mi sana? Önce gaza gelip her gün güzel bakımlı şıkır şıkır gitmeye çalışcaksın , sonra kot tişört spor ayakkabıya döncek bu, vize dönemi bi gelcek...yıkanmamış saçlar,eşofman ve yeniden spor ayakkabıYaşanmış bir olaydan alınmıştır
Olacakları söyleyim mi sana? Önce gaza gelip her gün güzel bakımlı şıkır şıkır gitmeye çalışcaksın , sonra kot tişört spor ayakkabıya döncek bu, vize dönemi bi gelcek...yıkanmamış saçlar,eşofman ve yeniden spor ayakkabıYaşanmış bir olaydan alınmıştır
Uzay mı pardon?
Valla İstanbul'da iyi bir devlet okulunda okudum özel ünili de dolu arkadaşım var o farkı ben göremedim.
Farktan kastın özeldeki gösteriş merakıysa bilemiycem.
Ama sorduğun soruya göre devletteki kimse "aa çantası markaa" demez.
Neyse gittiğin zaman görür neyi kastettiğimi anlarsın.
Ya ama bazıları o vize, final zamanı bile makyaj yapıp şıkır şıkır giyinmeyi başarıyodu
Ben gözümü zor açıp geliyorum sınava , kızlar dersini çalışmış makyajını bilem yapmış
Baloya gitmediğin bil de sonrasında artık ne giyersen giy:)
Fakir diye birşey demedim hem fakirde olabilir ben insanları öyle ayırmıyorum ama böyle bir devlet-özel farkı var kusura bakma uzayda yaşamıyosan bilirsin
ben özeldeyim kendi okulum fakültem adına rahatlıkla söyleyebilirimki senin düşündüğün gibi özel devlet ayrımı yok uzayda yaşamıyorsan sende bunu bilmelisin benceinsanları yanıltmayalım devletde nasıl herkes fakir değilse özelde de herkes süper zengin değil bazı insanlar sırf çocuğu şehir dışına çıkmasın yada istediği bölümü okusun diye ne zorluklarla gönderiyorlar o okullara soruna gelince genele göre aşırı bir tarzın varsa dikkat çekersin yoksa çekmezsin bunu anlamak için ilk gün kot t-shirt git zaten ilk başlarda herkes kendi derdine düşer kimse kimseye dikkat etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?