Üniversitede ne giyilir?

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
337
323
Merhaba kızlar :)
Üniversiteye başliycam haftaya.Üniversiteli ya da mezun olmuş sizlerden yardım istiyorum
Her gün serbest kıyafet olucak ben daha şimdiden gerilmeye başladım
Sizlere sorum üniversitede ne giyilir?Yani mesela ben topuklu çok severim etek çok severim bunlar üniversitede aşırıya kaçan şeylermidir?(Topuklu etek dediysem öyle süslü püslü bişey gelmesin aklınıza sportif gözükmesine özen gösteririm)
Ya da ne bileyim her ünili kızın dolabında bulunması gereken şeyler varmıdır?
Ben çanta ve ayakkabıya çok önem veririm.Çantalarım genelde pahalı markalardır.Devlet okulunda çok dikkat çeker mi bu durum?
Kendi tarzım ve stilim var ama sizlerdende fikir almak istiyorum zırt pırt alışverişe çıkmayı sevmiyorum.Önerebileceğiniz kullanışlı parçaları söylerseniz sevinirim
Şimdiden teşekkürler

:) cok alemsin :))) yogun gunlerde en paspal halimle bile gittim okula ki tum sinifim o haldeydi ama normalde canim ne istiyorsa giyyrm topuklu duz bot cizme vb. Kot tayt etek sort... icinden ne geliyorsa giy ama suda var tabi gittigin yerin gozu korse kor ol ki goze batma yoksa insanlar cok acimassz ve sadce dis gorunusune gore seni cok kolay yargilayabiliyorlar. Ilk gun kot tshirt giy ve git :) etrafini gozlemle bi sure sonra oturur hepsi :)

üniversite öyle sandığınız kadar da kasılacak bir yer değil kimse kimsenin ne giydiğine bakmaz bir şey demez öyle kolay kolay da dikkat çekmezsin herkes sanki kendine bakılıyormuş gibi hisseder ama emin ol herkes kendi derdinde olur şuana kadar hiç rastlamadım topuklu giydi marka taktı etekli diye bir kızın dikkat çektiğine sonuçta giyilebilir makul şeyler gözünde büyütme o kadar.He dikkat çeken tipler var ama onlarda çok çok aşırı farklı tarzlar kafana takma yani.Gözünde büyütme çünkü hayal kırıklığı yaşayabilirsin her hangi bir konu bile olabilir bu

Son düzenleme:
canım takma kafana ne istersen giyebilirsin
kimse tuhaf karşılamaz ama çok böyle kadın gibi de giyinme bence
ben çoğunlukla topuklu giyerdim onda sorun yok
converse filan da çok giyilir
zaten genelde hep kot giyilir ona göre de kombin yapılır

Yanlış anlama ama konularından anladığım kadarıyla kafanda özel okul, devlet okulu diye kocaman bi'ayrım var.
Devlet okulundakiler fakir değil arkadaşım niye pahalı çantalar göze batsın?
İstediğini giyebilirsin.

Canımcım orası okul, yani giyimine bakmıyor kimse. Ben 4 sene boyunca kot, tişört, spor ayakkabı vs takıldım. Kimse de 'ayy sen bizim üni'nin modasına uymuyosun.' demedi
Tabi yanına al bikaç hanım hanımcık şey. Sunum olur, seminer olur bulunsun yanında.
Ama ne giyeceğim diye kasma o kadar.

Fakir diye birşey demedim hem fakirde olabilir ben insanları öyle ayırmıyorum ama böyle bir devlet-özel farkı var kusura bakma uzayda yaşamıyosan bilirsin

Olacakları söyleyim mi sana? Önce gaza gelip her gün güzel bakımlı şıkır şıkır gitmeye çalışcaksın , sonra kot tişört spor ayakkabıya döncek bu, vize dönemi bi gelcek...yıkanmamış saçlar,eşofman ve yeniden spor ayakkabı Yaşanmış bir olaydan alınmıştır

Canim ben seni anladim :) brz yanls anlasildin ama gittiginde dedgm gbi brz dikkat edersn ilk gun sorun olmaz. Ozel universitede ve lisede okudgum icin anladim demek istedgini ama ole seyler olmuyr cok kafana takma :) simdi bende devlettym. Ama birazda ayak uydurmak gerekiyor mesela herkes ayni gelir gucunde olmadgi icin kirici olmamaya dikkat edersn hic sorun yasamssn

Fakir diye birşey demedim hem fakirde olabilir ben insanları öyle ayırmıyorum ama böyle bir devlet-özel farkı var kusura bakma uzayda yaşamıyosan bilirsin

Uzay mı pardon?
Valla İstanbul'da iyi bir devlet okulunda okudum özel ünili de dolu arkadaşım var o farkı ben göremedim.
Farktan kastın özeldeki gösteriş merakıysa bilemiycem.
Ama sorduğun soruya göre devletteki kimse "aa çantası markaa" demez.
Neyse gittiğin zaman görür neyi kastettiğimi anlarsın.

Ya ama bazıları o vize, final zamanı bile makyaj yapıp şıkır şıkır giyinmeyi başarıyodu
Ben gözümü zor açıp geliyorum sınava , kızlar dersini çalışmış makyajını bilem yapmış

ya hakikaten vize döneminde öyle paspal hale geliyoduk ki anlatamam

Ya tabi ki öyle demezler belki yanlış ifade etmiş olabilirim

:) evet ya ben dusumu alirdimda uyumadgim icin esofmanla gidrdim onlar fonlu saclarla :))

ben özeldeyim kendi okulum fakültem adına rahatlıkla söyleyebilirimki senin düşündüğün gibi özel devlet ayrımı yok uzayda yaşamıyorsan sende bunu bilmelisin bence insanları yanıltmayalım devletde nasıl herkes fakir değilse özelde de herkes süper zengin değil bazı insanlar sırf çocuğu şehir dışına çıkmasın yada istediği bölümü okusun diye ne zorluklarla gönderiyorlar o okullara soruna gelince genele göre aşırı bir tarzın varsa dikkat çekersin yoksa çekmezsin bunu anlamak için ilk gün kot t-shirt git zaten ilk başlarda herkes kendi derdine düşer kimse kimseye dikkat etmez

Dizilerdeki okullarla karıştırma yani canım
Okul okuldur, özel devlet farketmez.
Tabi bikaç kokoş çıkar her yerde :108:
Sen de bakımlı ol tabi ki fakat abartıya kaçma. Topuklu çok abartı okul için :26:

fakir-zengin olayına getirmeyelim durumu.Ben devlet okulunu bilmiyorum lise ve öncesinde özel okulda okudum o yüzden bilmiyorum belkide bilmememden kaynaklı sizlere soruyorum..

Kot, t-shirt çekersin. Altına da spor ayakkabılarını giyersin. Sırtına da bir sırt çantası... Al sana dünyayı takmıyorum görüntüsü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…