- Konu Sahibi Nisan.umut
-
Eki Görüntüle 804283 bunlar çok modaa
ortama göre giyinirsin yav ama ilk haftalar göze batmamaya çalış :)
bak okuldan okula değişir bu durum ama ben devlet okulundayım ve son sınıfım bizim sınıftada devamlı topuklu giyen bi hatun var herkes dikkat çekmeye çalıştığını düşünüyor..
üniversitede genelde pantolon tshirt cıkar herkes ve lisede ki gibi kimse kimsenin umrunda değildir.. başlayınca anlarsın kimse senın cantana bakmaz ayakkabına bakmaz..
etegıne bakar topukluna bakar cunku bunlar dikkat eceker devamlı giyersen kimse ayy bu kız ne kokos demez bu kız aranıyor der..
şimdi forumda ne sacmalıyo bu kız diye üşüşenler olacaktır ama inan bana eğer kazandıgın yer küçük bi ilse ve devlet okuluysa benden söylemesi.. çanta önemli değil ama etek boyuna ve ayakkabına dikkat et devamlı topuklu giyme ve makyajına dikkat et kırmız ruj sürünce bi acayip gözle görüüyolar.. yani benden söylemesi ben 5 yılda bunları tecrübe ettim..
benim kendi arkdaşlarım dahi yanımızdan öyle bi kız geçince tanısınlar tanımasınlar saçma sapan yorum yapıyolar..
spor takılmaya bak derim ben.
oraya okumaya değilde süslenip püslenmeye gidiyorlarsa hiç gitmesinler lafım topik sahibesi arkadaşıma değil aklıma Ferihadaki sarı çiyan geldide hiçbi derse girmeyip süs bebeği gibi dolanan kızlarr ıyyk diyorum :)
İstanbulda okulum canım.Bende sevmem zaten çok kısa şeyler genelde diz civarı giyerim etek..Topuk çok seviyorum ama devamlı giymem tabi ki.Teşekkürler :))
Merhaba kızlar :)
Üniversiteye başliycam haftaya.Üniversiteli ya da mezun olmuş sizlerden yardım istiyorum
Her gün serbest kıyafet olucak ben daha şimdiden gerilmeye başladım
Sizlere sorum üniversitede ne giyilir?Yani mesela ben topuklu çok severim etek çok severim bunlar üniversitede aşırıya kaçan şeylermidir?(Topuklu etek dediysem öyle süslü püslü bişey gelmesin aklınıza sportif gözükmesine özen gösteririm)
Ya da ne bileyim her ünili kızın dolabında bulunması gereken şeyler varmıdır?
Ben çanta ve ayakkabıya çok önem veririm.Çantalarım genelde pahalı markalardır.Devlet okulunda çok dikkat çeker mi bu durum?
Kendi tarzım ve stilim var ama sizlerdende fikir almak istiyorum zırt pırt alışverişe çıkmayı sevmiyorum.Önerebileceğiniz kullanışlı parçaları söylerseniz sevinirim
Şimdiden teşekkürler
Canımcım orası okul, yani giyimine bakmıyor kimse. Ben 4 sene boyunca kot, tişört, spor ayakkabı vs takıldım. Kimse de 'ayy sen bizim üni'nin modasına uymuyosun.' demedi
Tabi yanına al bikaç hanım hanımcık şey. Sunum olur, seminer olur bulunsun yanında.
Ama ne giyeceğim diye kasma o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?