Üniversitede ne giyilir?

Ozaman şöyle diyelim.
Devlette her kesimden insan var.
Yataktan kalktığı gibi geleni de görürsün sabahın köründe 10 cm topuklular ve fönlü saçlarıyla arabasını parkedip "ayy geç kaldım hocam" diyenini de.
Üniversite orası istediğini giy yani. Zaten o özenme evresi başlarda oluyo sonradan bi'kot bi'tişört tamamdır diyosun.

canım benim tek derdin o olsun :))

kıyafet konusunda da çok takıntı yapma zaten görüceksin herkes spor takılıyor :)

bunlar çok modaa

ortama göre giyinirsin yav ama ilk haftalar göze batmamaya çalış :)

Tarzını hiç bozma, nasıl seviyorsan öyle giyin çünkü üniversite kendini rahat hissedeceğin yegane yer...

bence olabildiğince sade gözükmeye çalış Nisancım. sade=bakımsızlık değil elbette. ben dört+bir yıl boyunca okula sırt çantasıyla ve spor ayakkabılarla filan gittim hep, ama makyajsız ve dağınık saçlı bir günümü hatırlamam :) zaten kıyafet meselesi arkadaşların da dediği gibi bi yerden sonra otomatiğe bağlıyor, gözün görmüyor kıyafet falan,eline geleni giyiyorsun. topuklu ayakkabıyı filan ilerleyen aylara sakla bence, ilk izlenimin " ay ne kokoş" olmasın

Bende istanbulda bir devlet okulunda okuyorum. Herkes kafasına göre giyniyo. Millet pek dikkat etmiyo giydiğimiz şeylere. Ama ben kendimi iyi hissetmek için görüntüme dikkat ediyorm. Kot pantolon giyerim hep. Hiç etek giymedim. Üstünede yaşıma uygun cıvıl cıvıl renkli şeyler giyerim. Ve mutlaka aksesuar kullanırım.kışın topuklu bot ayakkabılar giyiyodum bazen

bak okuldan okula değişir bu durum ama ben devlet okulundayım ve son sınıfım bizim sınıftada devamlı topuklu giyen bi hatun var herkes dikkat çekmeye çalıştığını düşünüyor..
üniversitede genelde pantolon tshirt cıkar herkes ve lisede ki gibi kimse kimsenin umrunda değildir.. başlayınca anlarsın kimse senın cantana bakmaz ayakkabına bakmaz..
etegıne bakar topukluna bakar cunku bunlar dikkat eceker devamlı giyersen kimse ayy bu kız ne kokos demez bu kız aranıyor der..
şimdi forumda ne sacmalıyo bu kız diye üşüşenler olacaktır ama inan bana eğer kazandıgın yer küçük bi ilse ve devlet okuluysa benden söylemesi.. çanta önemli değil ama etek boyuna ve ayakkabına dikkat et devamlı topuklu giyme ve makyajına dikkat et kırmız ruj sürünce bi acayip gözle görüüyolar.. yani benden söylemesi ben 5 yılda bunları tecrübe ettim..
benim kendi arkdaşlarım dahi yanımızdan öyle bi kız geçince tanısınlar tanımasınlar saçma sapan yorum yapıyolar..
spor takılmaya bak derim ben.

bence spor giyin genelde canım.
diğer türlü göze batabilirsin bence,
hani topuklu ayakkabı mini etek giyersen ilk günden sıkıntı yaşayabilirsin..
hem proje ödevleri falan oluyo sunumlar oluyo o zaman süslen istediğin kadar...
kot pantolon,kot etek tişört spor babet falan ideal bence.

oraya okumaya değilde süslenip püslenmeye gidiyorlarsa hiç gitmesinler lafım topik sahibesi arkadaşıma değil aklıma Ferihadaki sarı çiyan geldide hiçbi derse girmeyip süs bebeği gibi dolanan kızlarr ıyyk diyorum :)

İstanbulda okulum canım.Bende sevmem zaten çok kısa şeyler genelde diz civarı giyerim etek..Topuk çok seviyorum ama devamlı giymem tabi ki.Teşekkürler :))

hahahah :) Ben de sevmem o tipleri :)

İstanbulda okulum canım.Bende sevmem zaten çok kısa şeyler genelde diz civarı giyerim etek..Topuk çok seviyorum ama devamlı giymem tabi ki.Teşekkürler :))

yok istanbulda dert olmaz diye düşünüyorum ama yinede dikkatli olmakta fayda var..
ilk günden kokoş bu kız diye konuşmalarına fırsat verme ilk hafta gözlem yap sonra kafana göre takılırsın :)
başarılar

Gittiğin üniversiteye bağlı. Bizde hippi, yalın ayak tipler bile vardı
Eğer ortam rahatsa, özgürse şu mu bu mu diye düşünmezsin zaten
Tarzın neyse onu devam ettir, dışarı çıkarken nasılsan öyle
Başta çok özenirsin saçım, başım, makyajım diye
Zamanla kot tişört olursun merak etme

Ben de bu sene universiteye basliyorum ama bana oyle topuklu,etek vs abarti geliyor. Ne biliyim pantolon tshirt kazak trenckot vs daha cok kullanirim tabi ki tarzina gore degisir ama benim okudgum lise universiteye cok yakindi hic oyle etekli topuklu ayakkabili tipler gormedim gorsem bana tuhaf gelir. Ayrica pahali cantalar vs kimsenin gozune batmaz. Millet elinde 2 milyarlik telefonlarla geziyor.. alisik insanlar marka aksesuarlar gormeye.

Ahh diziler ah Çağatay ulusoy filan yok şimdiden söyleyimde hayal kırıklığı olmasın sonra
4 senedir kim ne giymiş ne çanta takmış diye ne biriyle konuştum nede konuşanı gördüm

İstediğini giy herkesin bir tarzı stili var zaten
ayrıca neden devlet okulu diye pahalı çantaların göze batsın?
ister kot giy ister etek yani dolabında ne varsa onları
eşofmanla giden bile var

kendimi gordum siz anlatinca :) sevgili konu sahibi 2.sinifim genelde kot tshirt spor ayakkabi uclusu takildim.Oyle asiri bir cevrem de yok.Kimse de cikip aa niye oylesin boylesin demiyor.Tabi topuklular guzel elbiseler ile gelenler de var.Nasil rahat ediyorsan oyle ol.Okul icin biseyler alayim diye ciktim kurukafali tshirt aldim hos bisey diye :) bi tarzin vardir kafanda illa resmi olmans gerek yok.ozellikle ilk senelerinde spor giyinmen iyi olur duzen kurana kadar ordan oraya kosturmaktan zaman kalmiyor.son sene daha ofis modasina gecebilirsin malum staj mulakat ve is gorusmelerine hazirlik.benim icin de erken daha pek hazirligim yok.basarilar dilerimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…