- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
peki nereyi kazandın hangi bölüm hangi üni yani:)
Ahh diziler ahÇağatay ulusoy filan yok şimdiden söyleyimde hayal kırıklığı olmasın sonra
4 senedir kim ne giymiş ne çanta takmış diye ne biriyle konuştum nede konuşanı gördüm
İstersen mini etek giy istersen çarşafa bürün ama kesinlikle dizi izlemeyi minimuma indir. :) Dizilerde gördüğün durumla alakası yok üniversitelerin. Herkes kendi halinde. Devlet okulu devletin baktığı kimsesiz fakir fukaranın gittiği bir yer değildir. Böyle bir ayrım komik olmuş. Senden çok daha pahalı markalar kullananlar da olacak sosyete pazarından giyinenler de. Evet özel üniversiteye gidenler genelde aynı tip insanlardır ama devlet üniversitelerinde her telden var. Hiç kasma kimse sana bakmayacak. Arkandan of şu kızın çantasına bak ne kadar da pahalı demeyecek. Zaten sen de bir iki gün giyeceksin üçüncü gün altında solmuş bir kot solgun bir yüz dağınık saçlarla tıpış tıpış okuluna gideceksin. Çünkü anlayacaksın ki seni sen yapan üstündeki bez parçaları değildir. Karakterinle, davranışlarınla belirleyeceksin insanların gözündeki saygınlığını.
Fakir diye birşey demedim hem fakirde olabilir ben insanları öyle ayırmıyorum ama böyle bir devlet-özel farkı var kusura bakma uzayda yaşamıyosan bilirsin
istanbulda özel bir üniversitede burslu okudum.Devlet -özel arasındaki fark ne çok merak ettim cidden bı yazda benım okuyupta farkedemediğim ayrımı sen bana anlat.Burslu okuduğun için bilmiyorsun dıye de düşünme sakın çevremdekiler ben mezun olurken burslu oldugumu öğrendi not ortalamama göre dereceye girmem anons edildiğinde.
istanbulda özel bir üniversitede burslu okudum.Devlet -özel arasındaki fark ne çok merak ettim cidden bı yazda benım okuyupta farkedemediğim ayrımı sen bana anlat.Burslu okuduğun için bilmiyorsun dıye de düşünme sakın çevremdekiler ben mezun olurken burslu oldugumu öğrendi not ortalamama göre dereceye girmem anons edildiğinde.
Arkadaş kolejli o daha iyi bilir
Fakir diye birşey demedim hem fakirde olabilir ben insanları öyle ayırmıyorum ama böyle bir devlet-özel farkı var kusura bakma uzayda yaşamıyosan bilirsin
Ne yaman bi çelişki bu cümle
yukarda açıkladım arkadaşım.Çelişkili bir durum yok ortada.Özel okulların birçok artı yönü var sosyal açıdan.Benim gözlemim bu şekilde devlet okulu kötü diye birşey mi dedim.Kötü olsa niye gidiyim.
Ayrıca arkadaş kolejli daha iyi bilir ne demek ? Seni ne ilgilendiriyo?
Daha dikkatli gözlem yap o zaman.
Arkadaş kolejli demek anlamade sorunun yoksa rahatça anlarsın.
Burda gel devlettekileri küçümse bide tepki çekmemek içinde yok ayrım yapmam falan de
sonra pahalı çanta dikkat çeker mi de.
Ordan bakınca devlette okuyanlar ne olarak gözüküyo.
Özel okulun imkanları evet fazla ama bu durum devlet okulunu küçümsemenide gerektirebilir çünkü ilgi yok o kadar ama devlette okuyanları küçümsemeni gerektirmez.
Kimse aa çantaya bak ne pahalı demez korkma !
Sen git okuluna daha rahat anlarsın demek istediğimizi.
İyi günleerr !!
Daha dikkatli gözlem yap o zaman.
Arkadaş kolejli demek anlamade sorunun yoksa rahatça anlarsın.
Burda gel devlettekileri küçümse bide tepki çekmemek içinde yok ayrım yapmam falan de
sonra pahalı çanta dikkat çeker mi de.
Ordan bakınca devlette okuyanlar ne olarak gözüküyo.
Özel okulun imkanları evet fazla ama bu durum devlet okulunu küçümsemenide gerektirebilir çünkü ilgi yok o kadar ama devlette okuyanları küçümsemeni gerektirmez.
Kimse aa çantaya bak ne pahalı demez korkma !
Sen git okuluna daha rahat anlarsın demek istediğimizi.
İyi günleerr !!
niye tartışıyonuz ki
puanı yetse odtü de olurdu
o okul da devletlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?