Üniversitede ne giyilir?

Üni.yi kazandıgımda hiç böyle sorular gelmemişti aklıma..Yeri geldi marka çantamı da taktım,yeri geldi sosyete pazarından aldıgım çantamı da.İnsanların ne dediği nasıl düşündüğü umrumda bile olmaz ben bana göre yaşarım kurallarımı da kendim belirlerim,içinden geldiği davran bence,o günkü ruh halin nasıl giyinmeye müsaitse o şekilde giyin yani

İstediğin gibi gidebilirsin..
Ben Marmara'da okudum, düğüne gider gibi gelen de vardı, uyumaya gelen gibi de...
Bana sorarsan, ağır da oldu, spor da, eşortmanla bile gittim..
Arkadaşlar yazmış. Değişir bu..
Ama kimse kimseyi yadırgamaz..

Son düzenleme:
ilk 1 ay topuklu, etek, süper saçlar falan...
sonrasında kot tişört ve eline geçen ilk şeyleri giymece olacak

Çok teşekkürler kızlar ama şunu belirtmek istiyorum ben etek topuklu bir arada giymem zaten bide etek dediğim mini etek değil diz civarı mini abartı oluyo bence hepiniz öyle yazmışsınızda ondan söyledim.

İstersen mini etek giy istersen çarşafa bürün ama kesinlikle dizi izlemeyi minimuma indir. :) Dizilerde gördüğün durumla alakası yok üniversitelerin. Herkes kendi halinde. Devlet okulu devletin baktığı kimsesiz fakir fukaranın gittiği bir yer değildir. Böyle bir ayrım komik olmuş. Senden çok daha pahalı markalar kullananlar da olacak sosyete pazarından giyinenler de. Evet özel üniversiteye gidenler genelde aynı tip insanlardır ama devlet üniversitelerinde her telden var. Hiç kasma kimse sana bakmayacak. Arkandan of şu kızın çantasına bak ne kadar da pahalı demeyecek. Zaten sen de bir iki gün giyeceksin üçüncü gün altında solmuş bir kot solgun bir yüz dağınık saçlarla tıpış tıpış okuluna gideceksin. Çünkü anlayacaksın ki seni sen yapan üstündeki bez parçaları değildir. Karakterinle, davranışlarınla belirleyeceksin insanların gözündeki saygınlığını.

çok teşekkürler.Çok güzel yazmışsın :114:

Marmara Göztepedeymişsin sanırım.
Orada her çeşit insan var. Spor giyinen, havalı bol makyaj yapan vs. Ama bölümüne göre değişiyor.
Sen ilk zaman sade bi çanta kot bluz git. Ortama bir bak. Sonra yavaş yavaş ne yapman gerektiğini anlarsın.
Bir çoğu özel okullardan gelmiş kişiler zaten. Sadece ilk zamanlar çok iddalı olunca dikkat çekiyorsun hakkında konuşan çok oluyor.
O nedenle tarzını sonra göstermelisin.:)

Erkek/kız tavlama amaçlı gidenler de var ki onlar kendini belli ediyor.
Hal hareket tavırlar vs vs.
Veya böyleyMİŞ gibi gözükenlerde olur sonra arkandan kötü konuşulur
Yani o pahalı çantan değilde çantayı taşıyan sen konuşulursun hemde kötü olarak adın dilden dile dolaşır.
Bide şöyleleri var giyer marka takılır ama iyi konuşulur.
Devlet üniversiteside eziklerin olduğu bi yer değil..
Liselerde fark oluyor ama ünide olmaz o kadar.
Bi kaç kişi popüler olmak için uğraşır ama sadece bu kadardır.
Konu sahibiarkadaşım birine uzayda yaşamıyorsan bilirsin demisin ama
Dünyaya davet ediyoruz seni..

Fakir diye birşey demedim hem fakirde olabilir ben insanları öyle ayırmıyorum ama böyle bir devlet-özel farkı var kusura bakma uzayda yaşamıyosan bilirsin

istanbulda özel bir üniversitede burslu okudum.Devlet -özel arasındaki fark ne çok merak ettim cidden bı yazda benım okuyupta farkedemediğim ayrımı sen bana anlat.Burslu okuduğun için bilmiyorsun dıye de düşünme sakın çevremdekiler ben mezun olurken burslu oldugumu öğrendi not ortalamama göre dereceye girmem anons edildiğinde.

Arkadaş kolejli o daha iyi bilir

Fakir diye birşey demedim hem fakirde olabilir ben insanları öyle ayırmıyorum ama böyle bir devlet-özel farkı var kusura bakma uzayda yaşamıyosan bilirsin

Ne yaman bi çelişki bu cümle

ben kötü birşey söylemedim ki.Devlet ünileri bence daha prestijli ailemde böyle düşündüğü için seçtim iş hayatında devlet okulundan mezun olmak daha iyi benim mesleğim için.Ama etkinlikler olsun sosyallik olsun devletlerde daha sınırlı.Fakir-zengin oalrak söylemiyorum bu kadar sığ düşünücek birisi değilim.

yukarda açıkladım arkadaşım.Çelişkili bir durum yok ortada.Özel okulların birçok artı yönü var sosyal açıdan.Benim gözlemim bu şekilde devlet okulu kötü diye birşey mi dedim.Kötü olsa niye gidiyim.
Ayrıca arkadaş kolejli daha iyi bilir ne demek ? Seni ne ilgilendiriyo?

Son düzenleme:
ne mi giyilir?
tarzın neyse onu giy
ama gençsin üniversitelisin ona göre giy
ben solcuydum parka felan giyerdim saçlar belimde kıvır kıvırdı
boynumuza yemeni felan dolardık hey gidi günler hey

Daha dikkatli gözlem yap o zaman.
Arkadaş kolejli demek anlamade sorunun yoksa rahatça anlarsın.
Burda gel devlettekileri küçümse bide tepki çekmemek içinde yok ayrım yapmam falan de
sonra pahalı çanta dikkat çeker mi de.
Ordan bakınca devlette okuyanlar ne olarak gözüküyo.
Özel okulun imkanları evet fazla ama bu durum devlet okulunu küçümsemenide gerektirebilir çünkü ilgi yok o kadar ama devlette okuyanları küçümsemeni gerektirmez.
Kimse aa çantaya bak ne pahalı demez korkma !
Sen git okuluna daha rahat anlarsın demek istediğimizi.

İyi günleerr !!

Son düzenleme:

niye tartışıyonuz ki
puanı yetse odtü de olurdu
o okul da devletlü

Çatıcak yer arıyosun bence.AAAAA pahalı çanta diycekler diye bişey demedim ben sormaz olaydım keşke.
Devlettekileri ne diye küçümsiym benim bütün ailem devlet üni mezunu nasıl küçümseyebilirim ki?
Dikkat edersen daha birsürü soru sordum ama herkes ona takıldı nedense.Kavga çıkarmak için yer arıyosunuz çünkü
Sen kompleksiyliysen ben bişey yapamam.Bu dediklerimden devlet okulu küçümsüyo gibi bişey çıkarıyosan dahada bişey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…