Üniversitede sürünüp mezun olunca nişanlanan arkadaşım

Sordum cevap bekliyorum. Hala anlamadiniz. 4 senede baba parasiyla okuyup ( ben de baba parasiyla okudum elestiri değil ) ya da cogu öğrenci gibi parttime calisarak okusa tamam okey hic sorun yok. İsterse okulu terk etsin o kadar zorluk çektikten sonra önce iş bulmasını kendini garantiye almasini isterdim onun için.

Cok köklü üniversiteler zor oluyor ya. Gazi, Dokuz Eylül gibi. Bizim kötü hicalar cok kötüydü ama onlardan da 2-3 tane vardi gerisi kıyak hocalardı :) Genelde de öyledir egitim mezunları.
Kuzum sana tez elden zengin koca bulalım ya kıyamam sana

7 yıl boyunca yaşadığı zorluklar olabilir mi?Evet evlilik çözüm değil,Ama bi yerde pes etmiş de olabilir ,belki sirtindaki yükü hayatına aldığı kişiyle paylaşmak istedi,Bazen hayat tek başına yorucu oluyor, belli ki yanına can yoldaşı istedi.

Valla çok iyi olur ya ben yoruldum sabahları öğlene dek deliksiz uyumak gün boyu evimde olmak istiyorum

Belki de öyledir umarım çok mutlu olur ben hatalı çıkarım. Beni üzen o zorlukları yok sayması.

Mezun olunca 10 ay bende avukatlık stajını bile başlatmamıştım. Kendimi dinlemek, ne yapmak istediğime karar vermek için; 17 sene koştur koştur zor geçen bir okul hayatından sonra bir senemi kendime hobilerime ayırmak istedim oda öyle birşey düşünmüştür belki. Sonuçta sizin değiminizle zor bir eğitim hayatı olmuş.

Benim de arkadaşım vardı. Çok da zeki başarılıydı ailesinin durumu yoktu, minibüs şoförü sevgilisi vardı(asla aşağılamıyorum lütfen yanlış anlamayın) adam sürekli aldatıyordu. Kız krizler geçiriyordu. Sanırım birlikte olmuşlardı evlenmek zorunda mı hissediyordu bilemiyorum. İlkaki onunla evlenicem diyordu. Ne kadar yalvardıysam çalış diye Olmadı. Hayır yine evlenseydi ama kpss ye girip atansaydı. 4 yıl eğitim okumuşsun. Çöp oldu onca emek. Şimdi görüyorum sosyal medyada. İçim acıyor.

Maddi sıkıntı çeken biri 4 yıllık okulu 7 senede bitirmez. Başka bir iş var bu işin içinde.

böle birine zeki mi diyorsun?
aşk insana aptallık yapar...

başkalarının hayatini yaşamayin. kendi hayatini unutursun....
kız 7 senede bitirp evleniyorsa neler olduğu bilemezsinki..

İçimden aniden gelen milletin derdi seni niye gerdi deme isteği tamam neyse, evlendikten sonra da çalışılabiliyo bundan haberin varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…