- 2 Ağustos 2015
- 926
- 709
- 33
- 29
- Konu Sahibi Paul Stanley
-
Sen sadece kaçınılmaz sonu önceden yasiyorsun. Üniversitede insanlar kalabaliklar içinde yalnizdir ve bunu son sınıfta anlarlar. Sen onceden anladigina gore artik kariyerine yönelik kendini gelistirmek için kurslara falan gidip idealist olsan daha iyi hissedersin kendiniMerhaba Sevgili Hanımlar,
Üniversite öğrencisiyim.Sınıfımdakileri hiç sevmiyorum.Çıkarcı ve Allah korkusu olmayan insanlar.Bu yüzden bende çoğunluğun oturduğu A sırasından B sırasına geçtim.3 kız arkadaşımda benimle geçtiler.Üçünüde çok sevdim.İçlerinden biri biraz baskın bir tip.Ailevi sorunları fazlaca olan ve ailesine çok yalan söyleyen biri.Bu arkadaşın her şeyinde yanında oldum,kitabımı verdim kaybettim dedi babamla bu yüzden çok sorun yaşadık.Ailem o kızlarla arkadaşlık etmemi istemedi hiç.Bende "en zor zamanlarımda yanımda oldular" deyip karşı çıktım hep ama ne yazık ki kendimi kandırmışım.
O bahsettiğim baskın olan arkadaşım önceden sürekli arardı.Ne olduysa-sanırım işi bitti-artık hiç aramamaya başladı.Ben kendimi kullanılmış gibi hissediyorum kendime çok kızıyorum arkadaşlığımı kesinlikle bitirdim ama onlara buna dair bir konuşma yapmadım.Artık yanımda oturmalarını da istemiyorum.Başka sınıflarda bir iki arkadaşım var.
Sizce yalnız takılarak yanlış mı yapıyorum?Birde sınıftakiler ben tek kaldım diye sevinecek insanlar.
Dersime giren öğretmenlerin çoğu ailemin tanıdığı kişiler.Telefon numaralarıda mevcut üstelik...Ne yazık ki aileme onların arkadaşlığının kötü olduğunu söylüyor.On yargılı olduğum doğru çünkü lisede ön yargılı olmadığım zamanlarda yaşadıklarım çok acı şeylerdi.Banada çok abes gelen şeyler var mesela bir gün önce "kardeşim" deyip ertesi gün "sevgili olmak" bana çok abes geliyor ama onlara bu görüşümü söyleme hakkını kendimde bulmuyorum sonuçta herkes istediğini yapabilir ve kimseninde buna müdahele etmeye hakkı yoktur.Takıldığım yerler var konunda mesela "Ailesine yalan söylüyor" demişsin tamam bu sitede herkes üniversite döneminde ailesine mutlaka yalan söylemiştir inanmam söylemedim diyene. Bende söyledim zamanında izin almak için vs. Herkes her şeyi ailesine söylemiyor.
Ailen o kızın kötü biri olduğunu nasıl anlamış hemen??
Ayrıca bu devirde sevdiği sanatçının fotoğrafını defterde taşımak abes gelebilir insanlara, sonuçta cep telefonu ekranı, laptop ekranı gibi bir sürü dijital ortam var oralara koyabilirsin
Nedense kafamda okulda her olanı ailesine söyleyen, insanlara önyargılı bir kız tipi canlandı gözümde
Baskaları sevinecek diye mutsuz oldugun bir hayatı yasama.Merhaba Sevgili Hanımlar,
Üniversite öğrencisiyim.Sınıfımdakileri hiç sevmiyorum.Çıkarcı ve Allah korkusu olmayan insanlar.Bu yüzden bende çoğunluğun oturduğu A sırasından B sırasına geçtim.3 kız arkadaşımda benimle geçtiler.Üçünüde çok sevdim.İçlerinden biri biraz baskın bir tip.Ailevi sorunları fazlaca olan ve ailesine çok yalan söyleyen biri.Bu arkadaşın her şeyinde yanında oldum,kitabımı verdim kaybettim dedi babamla bu yüzden çok sorun yaşadık.Ailem o kızlarla arkadaşlık etmemi istemedi hiç.Bende "en zor zamanlarımda yanımda oldular" deyip karşı çıktım hep ama ne yazık ki kendimi kandırmışım.
O bahsettiğim baskın olan arkadaşım önceden sürekli arardı.Ne olduysa-sanırım işi bitti-artık hiç aramamaya başladı.Ben kendimi kullanılmış gibi hissediyorum kendime çok kızıyorum arkadaşlığımı kesinlikle bitirdim ama onlara buna dair bir konuşma yapmadım.Artık yanımda oturmalarını da istemiyorum.Başka sınıflarda bir iki arkadaşım var.
Sizce yalnız takılarak yanlış mı yapıyorum?Birde sınıftakiler ben tek kaldım diye sevinecek insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?