üniversitede yeni bir hayat için gitsin kilolar

Supernaturaaaallll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
32
33
3
27
bu yıl inşallah üniversiteye gidicem derslere çalışırken baya kilo aldım vermem şart oldu
Yeni ortam yeni başlangıçlara yeni vcutla girelim bir kerede fit girelim bee
boy:168
kilo:65.8
Hedef 56-57
buraya her gün olmasada yazmaya çalışacağım
spor olarak koşu bandında koşuyorum
yapacağım kür sodalı yeşil çay malzemeleri bugün aldım yarın yapıcam
O zaman sre başlasın bakalım üniversiteye ilk adımımı atana kadar zayıflıcam

Hayatının en güzel günleri inşallah çok iyi arkadaşlıklar edinirsin, üniversite hayatın ve sonraki hayatında başarılar. Ve tabii ki diyetinde de...

Bugun sodali cayin 2. Gunu yalniz adet oldum birakicam gibi adetimi kesmesinden korkuyorum . Tadina gelince fena değil cuma gunu tartilicam bakalim ne kadar eksilecek

10 kg yi 2 ayda verirseniz en iyi ihtimalle 5 kg'sini hemen geri alırsınız, bakın en iyi ihtimalle diyorum çünkü büyük ihtimalle hepsini geri alırsınız. Ben de aynı boyda ve kilodaydım rejime başladığımda 5 sene önce, 3-4 ayda verdim kiloları her gün spor yapmama ve rejim yapmama rağmen. Ama iyi ki de öyle olmuş 5 sene içinde sadece bu kışın 5 kilosunu geri aldım onu da geri verdim şu an 56 kg'yum ve her istediğimi yiyorum.

tabiki hemen verilmez en azından üniye kadar -6 kilosunu vesem gerisini o zamanda hallederim
bende spor yapıyorum daha şimdi 4 kilometre koştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…