Üniversiteden mezun olalı 1.5 yıldır evdeyim.Hayatımda hiç bu kadar bomboş hissetmemiştim.Köydeki cahil insanlar arkadaşlarımın işe başlamaları...

yalnizlikcaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
593
399
33
Duygularım bile karışık artık. Biliyorum kiminiz evlisiniz kiminizin ailevi problemleri oluyor Kiminizin sevgilisiyle. Peki bu meslek hayatının içine nasıl girecegız arkadaşlar.Şimdi bana diye olacaktır özel sektörde başlayın ,evde iki tane yatağa bağımlı hastamız var ve bizden başka kimseleri yok. Babane ağır alzheımer ve sürekli ıhlıyor aşırı yüksek sesle. İnanın kafam kalmadı artık. İnsanın bir tane bile arkadaşı olmazmı yok işte. Aslında o kadar cana yakın bir insanımki kimseyi kırmam üzmem. Ama dostum olanda dert anlatır hep ben daha çok bunalıyorum.İnanın çok yoruldum hep buraya konuyu açıyorum. Kimilerinizin ilgisini çekmiyor biliyorum.. insan bu günlerin geçecegını bilmek istiyor. 2 yıldır birlikte olduğum sevgilim var. 1 yıldır uzak bir ilişki yaşıyoruz onunlada sürekli tartışmalıyız belki benden kaynaklıdır.Psikolojımın şu durumda pek iyi olmasını beklemiyorum kendimden elbette. Bir örnek vereyim mesela.Bu çocuk beni arıyor saatlerce konuşur ama gelipte bana bugün nasılsın. Neler yaptın? hastalar nasıl ? annenler nasıl ? ki annemle tanıştırdım. Yani bu şekil bir merakı yok . Olmuyorda . Başta anlatıyordum bunaldım felan diye artık anlatmıyorum.Hatta ona bu ilişkiyi istemediğimi söyledim.Başta direnirken seni seviyorum diye. Artık oda pes etti. Çünkü aradığında beni mutlu etmiyor. Diyelim 1 hafta çok iyiyse 2 hafta tartışma yaşıyoruz.İnanın Rabbim herkese sağlık versin. Bir hastan var ise sende onunla hasta oluyorsun. Kpss çalışmaya başlıyorum yine bırakıyorum sınıfımızdan mezun olan arkadaşlarım iş buldu ve şimdi atananlar var 30 kişi felan. Ben muhtemelen evdeyim yine. Allah aşkına ben napacağım. Bu sureç ne zaman bitecek ? Teşekkür ederim okuduğunuz için

Sonraki 20 sayfanın özetini şimdiden geçiyorum okumak istemeyenler için:

"Sen kim... sen.. bu... köydeki cahil... sen bu 500 milyon köydeki cahil... sen bu köydekileri ne ettin"
valla anlayamadım ama onu şuna itafen söyledim: bilirsiniz köyle küçük yerlerdir.Bazı komşularımız ciddi ciddi buda okudu ama bir şey olamadı diyor. Ve bir tansei iyikide oğlumu okutmadım okusaydı iş bulamazdı senin gibi dedi

Bu konuda "köydeki cahil" lafından başka bir şey tartışılmayacak ha şuraya yazıyorum işin iş arada 2-3 yanıt bulursan şanslısın

Bu konuda "köydeki cahil" lafından başka bir şey tartışılmayacak ha şuraya yazıyorum işin iş arada 2-3 yanıt bulursan şanslısın
hakikatten yorum attın senden sonraki ilk yorum bu oldu. Oysaki bende köylüyüm ve çok üzüldüm

Büyük ihtimalle köydeki cahil kelimesinden linç yiyeceksin onun için yazılmış
Ama ben anladım seni
Durum malesef bu okumanın hiç bir değeri yok artık ekmek aslanın ağzında bile değil Ortada bir ekmek yok

o kadar haklısınızki durum içler acısı

başlığınız içeriğiniz bakış açınız
duble depresyon
cahillik gider de girisini biliyorsunuz
hastalarınıza ise nihayet dilerim

Kimseyi kırmam üzmem deyip köylü insanlara cahil sıfatını yakıştırman fazla tezat değil mi?
köylü insanlara asla bir yakıştırma yok. Konu uzamasın başlık sığmıyor diye farkındaysanız 'KÖYDEKİ CAHİL İNSANLAR YAZDIM. VE BU BENİ ÇOKK ÜZDÜÜÜÜÜÜ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…