- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
valla anlayamadım ama onu şuna itafen söyledim: bilirsiniz köyle küçük yerlerdir.Bazı komşularımız ciddi ciddi buda okudu ama bir şey olamadı diyor. Ve bir tansei iyikide oğlumu okutmadım okusaydı iş bulamazdı senin gibi dediSonraki 20 sayfanın özetini şimdiden geçiyorum okumak istemeyenler için:
"Sen kim... sen.. bu... köydeki cahil... sen bu 500 milyon köydeki cahil... sen bu köydekileri ne ettin"
valla anlayamadım ama onu şuna itafen söyledim: bilirsiniz köyle küçük yerlerdir.Bazı komşularımız ciddi ciddi buda okudu ama bir şey olamadı diyor. Ve bir tansei iyikide oğlumu okutmadım okusaydı iş bulamazdı senin gibi dedi
konu uzamasın diye . bir genelleme yaptım yani köylü olanlar cahil olmuyor anlatmak istediğim şu : köyde yaşıyorum ve burada iki üç cahil kendini bilmez insanKoydeki cahil insanlarla! ne alaka?
hakikatten yorum attın senden sonraki ilk yorum bu oldu. Oysaki bende köylüyüm ve çok üzüldümBu konuda "köydeki cahil" lafından başka bir şey tartışılmayacak ha şuraya yazıyorum işin iş arada 2-3 yanıt bulursan şanslısın
Büyük ihtimalle köydeki cahil kelimesinden linç yiyeceksin onun için yazılmışvalla anlayamadım ama onu şuna itafen söyledim: bilirsiniz köyle küçük yerlerdir.Bazı komşularımız ciddi ciddi buda okudu ama bir şey olamadı diyor. Ve bir tansei iyikide oğlumu okutmadım okusaydı iş bulamazdı senin gibi dedi
Bu mesaja ve altindakine kahkaha attım :))))Sonraki 20 sayfanın özetini şimdiden geçiyorum okumak istemeyenler için:
"Sen kim... sen.. bu... köydeki cahil... sen bu 500 milyon köydeki cahil... sen bu köydekileri ne ettin"
o kadar haklısınızki durum içler acısıBüyük ihtimalle köydeki cahil kelimesinden linç yiyeceksin onun için yazılmış
Ama ben anladım seni
Durum malesef bu okumanın hiç bir değeri yok artık ekmek aslanın ağzında bile değil Ortada bir ekmek yok
nasıl düzeltebiliriz hocam ?Psikolojin iyi değil
en güzel mesaj sen gercekten iyi birisin . Teşekkür ederimmm :)Başlık ile anlattıgınız uymuyor
Allah hastalarınıza şifa size de çalışmak için imkan versin
O kadar emek verdim sonuç alamadım psikolojisio kadar haklısınızki durum içler acısı
köylü insanlara asla bir yakıştırma yok. Konu uzamasın başlık sığmıyor diye farkındaysanız 'KÖYDEKİ CAHİL İNSANLAR YAZDIM. VE BU BENİ ÇOKK ÜZDÜÜÜÜÜÜKimseyi kırmam üzmem deyip köylü insanlara cahil sıfatını yakıştırman fazla tezat değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?