- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
BEN DEPRESYONDAN NASIL ÇIKARIM HOCAM ?başlığınız içeriğiniz bakış açınız
duble depresyon
cahillik gider de girisini biliyorsunuz
hastalarınıza ise nihayet dilerim
İNANIN COK TEŞEKKÜRLER ŞEHİRDE YAŞASAYDIM O ZAMAN BAŞLIĞIM ŞU OLURDU apartmandaki cahil insanlarBen anladım seni.
Mezun olan herkesin yasadığı sıkıntıları yasıyorsun.
Otur en iyi şekilde KPSS çalış inş bu sene atama olur Allah büyük.
Bu arada cahil Şehirde de çok var etrafa kulak asma.
Evdeki hastalardan kaynaklı olabilir iş bulamıyorsanız spor yapın yürüyün kitap okuyun parkta oturun şehrimiz neresi bilmiyorum belediyenin ücretsiz kursları var onlara yazılım ve sakin olunnasıl düzeltebiliriz hocam ?
hadi yeme biziköylü insanlara asla bir yakıştırma yok. Konu uzamasın başlık sığmıyor diye farkındaysanız 'KÖYDEKİ CAHİL İNSANLAR YAZDIM. VE BU BENİ ÇOKK ÜZDÜÜÜÜÜÜ
çok küçük bir il birde köy yeri bağ bahçe hayvan derken taşınmak çok zor inannınÖncelikle Allah hastalarıniza acil şifalar versin. Hasta bakan bilir ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu. Allah size ve ailenize güç kuvvet versin.
Is konusuna gelince: küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz? Hastalarıniz varsa tasinma imkanınız da yoktur tahminen
tam anlamıyla haklıyım. Köylüleride köyleride severim. Tatlı babaneler neneler dedeler amcalar hepsi ilgi alanım . Lütfen yanlış anlamayın . ANLAŞTIRMAYINhadi yeme bizi
bildiğin cahil demişsin
tam anlamıyla haksızmısın değilsin
EN GÜZE TAVSİYE TEŞEKKÜR EDERİMMM :)Evdeki hastalardan kaynaklı olabilir iş bulamıyorsanız spor yapın yürüyün kitap okuyun parkta oturun şehrimiz neresi bilmiyorum belediyenin ücretsiz kursları var onlara yazılım ve sakin olun
niye köydeki adam cahil olmaz mıSizi bu kafa ve yapıyla daha çok hatta1000 sene evde kalırsınız! Çok boş bir insansınız. Siz kimsiniz ki köy ve cahil diyorsunuz?!
Midem kalktı resmen yazış şeklinizden bile
Bende bekliyorumSonraki 20 sayfanın özetini şimdiden geçiyorum okumak istemeyenler için:
"Sen kim... sen.. bu... köydeki cahil... sen bu 500 milyon köydeki cahil... sen bu köydekileri ne ettin"
Bağ bahçe işi iiyi gelir toprakla uğraş ne biliyim yeşillik yetiştirip şehirde satabiirsin organik ürüne hasret herkesçok küçük bir il birde köy yeri bağ bahçe hayvan derken taşınmak çok zor inannın
BAKIN BEN OKUMAMIŞLAR CAHİL DEMEDİM. ASLA DA TAKMIYORUM TAKTIĞIM KONU KENDİNİ BİLMEDEN KONUŞAN PATAVATSIZ İNSANLAR. BEN MEZUN OLSAM NOLUCAK BİLGİ KÜPÜ ELBETTE DEĞİLİM BENDE DAHA CAHİLİM TOYUM ... sİZ BU KELİMEYE BU KADAR TAKILMAYIN LÜTENNNN YAAAAAATakmis durumdasın cahil insanlara, pardon da iş bulabiliyorlarsa cahil değiller demek, üniversite mezunu olmak, bilgi ahını olmak anlamına gelmiyor, etrafımızda okumuş öküz çok annemin tabiri ile de, derdiniz ne cabalayin önünüzde daha cokk sınav var
Ben hala şüpheliyim cidden sen üniversite mezunu musun diye, senin şu kelimeleri yaya yaya konuşman sanki kulağımda cinlandiBAKIN BEN OKUMAMIŞLAR CAHİL DEMEDİM. ASLA DA TAKMIYORUM TAKTIĞIM KONU KENDİNİ BİLMEDEN KONUŞAN PATAVATSIZ İNSANLAR. BEN MEZUN OLSAM NOLUCAK BİLGİ KÜPÜ ELBETTE DEĞİLİM BENDE DAHA CAHİLİM TOYUM ... sİZ BU KELİMEYE BU KADAR TAKILMAYIN LÜTENNNN YAAAAAA
İnsanları sınıflandırılması hiç bir zaman hoş değildir. Bende karşıdakine “ayna”tutarak yani kendi üslubuyla cevap veren biriyimniye köydeki adam cahil olmaz mı
sen kimsin peki karşıdakine boş diyorsun
Benim cahil tanımım başlıkta şuydu: KÖYDEKİ CAHİL diyorum bakın... Köyde yaşadığım için buradaki patavatsız nerede ne konuştuğunu bilmeyen kişiliklere sözüm.. Ama öyle bir anlaşıldıkı SSANKI TUM TURKIYEDEKİ KÖYDEKİLER CAHİL. YAHUU YANLIŞ ANLAMAYIN YAAAAAA OKUYUN OKUYUUUNNNNNBende bekliyorum
Neden bu kadar duyar kasılır anlamadım
Cahile cahil denir
Ha sadece kafasını bilgiyle doldurup ilimden zerre nasip almamış çok okumuş cahil var orası ayrı
Zaten cahilli öve öve bu hale gelmedik mi toplum olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?