- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
YA sen nasıl güzel insansın . Allaha şükür senin gibi düşünenler olduğu için. Başlıyorum hemde bugün. HERKESE HER ŞEYE RAĞMENBen de köylüyüm ve köydeki cahiller lafına alınmadım,çünkü üniversite okuyup köye geri döndüğünüzde çok zor zamanlar geçiriyorsunuz .Sürekli sorulan sorular ,alınır mı üzülür mü düşünülmeden yapılan yorumlar insanı yıpratıyor .Ben de çok kötü hissetmiştim ,çok korkmuştum köyde kalacağımdan .Yanlış olmasın köy güzeldir ,severim ama insan ayakları üstünde durmak ,okuduğunun karşılığını almak istiyor .Ben de bu söylemler ,bu psikoloji, itici güç oldu ve KPSS ye kendimi adadım desem yeridir,iyi bir puanla atandım .Sen de başkalarının söylediklerine üzülmeyi bırakıp bir an önce çalışmaya başladı ,mazeret üretme ,her konuyu çalış elinden geleni yap ,umarım herşey senin için güzel olur .İnsanları da kafana takma ,onları da kırma ,kötülüklerinden değil bilmediklerinden düşünemediklerinden yapıyorlar ..
YANIMA tam 6 kez geldi 4 ünde pek uygun buluşma istemiyor artık niyetini başka anladım . şimdi yine görüşmek istiyor bende istemiyorumMaddi durumunuz nasıl bilemiyorum....
Belki ufak çaplı bir iş bulup yurda çıkabilirsiniz(yurt diyorum çünkü normal eve çıkmak zor olur)
Orada çalışabilirsiniz farklı ortamlar iyidir...
ya da abiniz ablanız falan yok mu?
Bekar tek yaşayan onun yanında çalışsanız evli de olabilir de belki eş için sıkıntı olur diye dedim...
Sevgili içinde zor durumda uzaktan ilişki yürütmek daha da zorlaşıyor....
Gözden ırak gönülden ırak mantığı bir de artık o da sizin depresif hallerinize dayanamıyormuş...
Bitirmek en doğrusu....
Sizde mutlu olmuyormussunuz zaten
ama 1 yıl içinde yanınıza hiç mi gelmedi?
bizim tek sıkıntımız KABULENEMEMEKYahu su cahil kelimesine bu kadar takilanlari da ben anlamiyorum.. sanki tüm Türkiye okumus da cehalet die bisey kalmamis, masallah vallahi 41 kere hem de... cahil diye bir kelime de, ülkemizde bolca cahil de var kabullenin artik
Yanıma kısmını neden büyük harf yazdınız ki?YANIMA tam 6 kez geldi 4 ünde pek uygun buluşma istemiyor artık niyetini başka anladım . şimdi yine görüşmek istiyor bende istemiyorum
öle deme bilgi teknoloji aydınlanma mıçıyoruzYahu su cahil kelimesine bu kadar takilanlari da ben anlamiyorum.. sanki tüm Türkiye okumus da cehalet die bisey kalmamis, masallah vallahi 41 kere hem de... cahil diye bir kelime de, ülkemizde bolca cahil de var kabullenin artik
CANIM SIKILDIKÇA MORALİM BOZUK OLDUKÇA AÇIYORUM. derstleşmek iyi geliyor . siz dejavu yaşamadınızDaha önce de ayni konu icerigi ile konu acmadiniz mi? Yoksa ben deja-vu mu yasiyorum.
Baslik daha farkliydi, konu ayni
bilgisayardan dolayı büyük yazmışım. sonra farkedip küçüğe çevirdim. ben bu durumdayken böyle yapıyor işte . Doğum günümü bile kutlamadı bir mesaaj atmadı o günden beri tartışmalıyız. Şimdi yine konuşmuyoruz çok özür diledi ama ne yapacagımı bilmiyorum inanın bilmiyoruummYanıma kısmını neden büyük harf yazdınız ki?
Niyeti başka mı bilinmez ama ilginçmiş siz bu durumdayken
Okuduk zaten büyük harfle yazmana gerek yok ve sana hak verdiğimi yazmışımBenim cahil tanımım başlıkta şuydu: KÖYDEKİ CAHİL diyorum bakın... Köyde yaşadığım için buradaki patavatsız nerede ne konuştuğunu bilmeyen kişiliklere sözüm.. Ama öyle bir anlaşıldıkı SSANKI TUM TURKIYEDEKİ KÖYDEKİLER CAHİL. YAHUU YANLIŞ ANLAMAYIN YAAAAAA OKUYUN OKUYUUUNNNNN
kusura bakmayın hanımlar üniversite bitirmişimiz bile cahil kaldiki köylümüz
çoğu köylümüz çok cahil
aydın mi köylülerimiz
ispatlayın hayde
Bu konuda "köydeki cahil" lafından başka bir şey tartışılmayacak ha şuraya yazıyorum işin iş arada 2-3 yanıt bulursan şanslısın
okumak cahilliği gidermez .. İnsanlığın vasıflarına sahip olan insanlar cahill değildir. Örnegin hoşgörü.. sevgi merhamet gibikusura bakmayın hanımlar üniversite bitirmişimiz bile cahil kaldiki köylümüz
çoğu köylümüz çok cahil
aydın mi köylülerimiz
ispatlayın hayde
aa öylemiHaklisin ama "koydeki cahil insanlar bile ise basladi,ama ben"gibi durmuyor mu baslik:))
yaa cansınnCahil baska patavatsiz baska cnm cahil bilmez konusur patavatsiz bilsede bilmesede incitmek icin konusmak icin konusur laf olsun diye konusur seninkilerde sana konusmak icin konuşmuş gönüllü çalış bence afadda falan kızılayda sen biraz kafa dağıt döndüğünde de hero desinler
merak etme hiçbirimizin oyu sayılmayacak yakındaEvet haklısın , “köyde ki çobanla oyumuzu bir sayıyorlar ya” olacak iş değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?