Üniversitelerde okul 1. Olunuyor mu?

Bu tipler afedersiniz sıçarken bile böyle konuşuyorlar maalesef benimde çok rastladığım oldu :KK70:
Tam olarak tanimiyor ayagina yatip uzaklasmalik tip 😂😂😂

Evlenmeden once daha cok boburlenmistir aslinda konu sahibi neden boyle bi adamla evlendi ki

Tam olarak tanimiyor ayagina yatip uzaklasmalik tip 😂😂😂

Evlenmeden once daha cok boburlenmistir aslinda konu sahibi neden boyle bi adamla evlendi ki
Kesinlikle egolarını göstermeden duramaz bunlar içi içine sığmaz mutlaka patlak vermiştir adam ama işte konu sahibi aşıksa demek ki :) Benim liseden arkadaşımın 4 cümlesinden 3 ü kendini övmekle geçer. Bunu yüzüne söyleyip çok itici olduğunu ve asıl karakterini, duruşunu yakınen bildiğim halde bana bunları saçma bi şekilde övmemesi gerektiğini söylediğim halde devam ediyor çocuk. Astsubay olmuştu şimdi farklı sınavla daha yüksek bi mevkiden yerlere gelmiş tam bilmiyorum askeri işleri açıkçası :D Şimdide diyor ki '' napiyim ben o alt sınıfta ki mesleği ya '' :DD Ya bu tarz insanlar zatenn 7/24 böyleler durduramıyorsun.

Kızlar eşim sürekli 2 üniversite okudum diye böbürleniyor halbu ki 1 önlisans okumuş ve 1 de Balıkesir ünv lisans okumuş okul 2. Diyor üniversitelerde okul 1. 2. Vs oluyor mu böyle ? Ben lise ve ilkokulda oluyor diye biliyorum..
Eşinizin düşmana ihtiyacı yok biliyor musunuz? Siz yetersiniz ona. Hadi adam çocuk çocuk böbürleniyor da siz neden kocanızla ciddi ciddi konuşmuyorsunuz?

Her an adamın yalanını yakalamayı istemek yormuyor mu sizi?

Eşinizin düşmana ihtiyacı yok biliyor musunuz? Siz yetersiniz ona. Hadi adam çocuk çocuk böbürleniyor da siz neden kocanızla ciddi ciddi konuşmuyorsunuz?

Her an adamın yalanını yakalamayı istemek yormuyor mu sizi?
Heh iste tam olarak aradigim vizyon buydu 😍

Eşin kompleksli, bu açıkça belli. Buna ek olarak geçimsiz, kavgacı, anormal biri. Evliliğinizde kavga dövüş şiddet eksik değil, bunların çoğu da yine bu kompleksten kaynaklanıyor.
Sana gelince, sen de normal değilsin. Aranızda sevgi, saygı, güven, bağlılık yok ve evliliğin bi onuru kalmamış.
Bu şekilde birbirinizi aşağılayarak, birbirine üstün gelmeye çalışarak, açığını kollayarak nasıl "eş" olduğunuzu iddia edebilirsiniz, benim aklım almıyor.
Tavsiye veremiyorum, çünkü dikkate alınmayacağı ortada.

İnsan 30 yaşında bunu bilmez mi? Hiç mi okul yüzü görmediniz hayret. Elbette her bölümün bir sıralaması var,ayrıca hepsi için geçerli olan fakülte sıralaması da var. Her sokakta üni olduğu bir devirde hala okumamışların olması da ayrı bir trajedi.

Back
X