Üniversitelerde okul 1. Olunuyor mu?

Google'a yazınca cevabı çıkacak olan soruyu bize niye sordunuz anlamadım. Evet, oluyor okul veya bölüm birincisi, eee ?

Hem bölüm hem de fakülte birincisi oluyor üniversitede ama eşiniz 2 yıllık mezunsa bölüm 1. si olmuştur. Ben de fakülte 1. si olarak mezun oldum ama biri söyleyince hatırlıyorum. Eşiniz maşallah dilinden düşürmüyor demek ki. :)

Kızlar eşim sürekli 2 üniversite okudum diye böbürleniyor halbu ki 1 önlisans okumuş ve 1 de Balıkesir ünv lisans okumuş okul 2. Diyor üniversitelerde okul 1. 2. Vs oluyor mu böyle ? Ben lise ve ilkokulda oluyor diye biliyorum..
Evet var. 1-2-3. Bunlara mezuniyette plaket verilir.

Ee yani.. Kırmızı kurdele takalım ikinize de seninde içinde kalmasın. :sampiyon:

Hem bölüm hem de fakülte birincisi oluyor üniversitede ama eşiniz 2 yıllık mezunsa bölüm 1. si olmuştur. Ben de fakülte 1. si olarak mezun oldum ama biri söyleyince hatırlıyorum. Eşiniz maşallah dilinden düşürmüyor demek ki. :)
Çünkü siz Burhan Altintop değilsiniz burhan hep böyleydi ben üniversite mezunuyum İngiliz beyazı tenim var ve Nişantaşı çocuğuyum:)

Kızlar eşim sürekli 2 üniversite okudum diye böbürleniyor halbu ki 1 önlisans okumuş ve 1 de Balıkesir ünv lisans okumuş okul 2. Diyor üniversitelerde okul 1. 2. Vs oluyor mu böyle ? Ben lise ve ilkokulda oluyor diye biliyorum..
Konu nasil oraya geliyor? Yani kavga ediyorsunuz diyelim ve adam durduk yere “bana oyle diyemezsin ben okul 1. Siyim mi?” Diyor

Son düzenleme:
Eşinizin böbürlenmesi trajikomik sizin bu soruyu soruyor olmanız daha komik

Üniversitede bölüm 1. si olarak söylüyorum evet oluyor :))

Back
X