- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 338
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
ooo çok acele karar veriyosun ...
kayıt günü görmüşsün sadece
okul bi başlasın hele bak herkes gayet konuşkan olucaktır emin ol
NOT: en azından popüler olmak için herkesle muhabbet kurmaya çalışan ergen tipler olucaktır ortalıkta keşke olmasalar ama olucaklar emin ol : )
İnşallah canım ya...Etkinlik yönüde zayıf okulun bi düzgün kaynaştırma etkinliğide yok..Okulun açıldığı ilk günler moron gibi takılmak istemiyorum
moron mu : )
ilk günler herkes sürü gibi dolaşıyor canım genelde : )
tanışma etkinliği olur büyük ihtimalle ama okul başladığı bi direk olmuyo bi süre sonra olur tabi hangi okul senin bilemiyorum
ama bence buna gerek bile kalmaz boşver bunları tadını çıkar
Hangi okul ki çok merak ettim ?
haklısın canım ama ilk görüşte ısınamadım işteüniversiteye gidebildiğine şükür et tatlım bence , ayrıca sen baya aktif birine benziyosun ortamını sen kurarsın zaten tanıdıkça arkadaşların oldukçada seveceğine eminim özel yada devlet ünv gibi düşünme bunu özeldede olsan pat diye arkadaş olmıcaktın zaten dimi
ohooo daha okul başlamamış bile dur bi Bismillah
Tatlım korkmasın gözün öyle kayıt günü kim kime dum duma.. okulun açılsın bi sınıf arkadaşların gelsin ki çoğu şehir dışından geleceği için herkes birbirine tutunacak kafa degi arkadaş arayışında olacak.
Marmara üni canım
Biliyordum işte tahmin etmiştimben de geçen sene aynı şekilde düşünmüştüm kayıtta. Okula alıştım ama düşüncelerim değişmedi.
Ciddimisin((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ciddimisin((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
ciddiyim. ben beklentimi yüksek tutmuştum feci bir hayal kırıklığı yaşadım.
beklentini yüksek tutma mutlu olursun
Beklentim yüksek vallaYatay geçiş kasarım belki ama dolu dolu bi üni hayatı istiyorum ben
hangi bölüm göztepedeki kampüsü mü?
evet göztepedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?