- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 338
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
aynen.gerçekten mutsuzum.Eve aşırı yakın üstelik.Avantaj diyeceksiniz ama ben hala lise talebesi gibi hissediyorum.Of Allahım inşallah düşüncelerim değişirevet orası gerçekten bir garip apartman gibi binalar.eski püskü.ama marmara ünisi işte
aynen.gerçekten mutsuzum.Eve aşırı yakın üstelik.Avantaj diyeceksiniz ama ben hala lise talebesi gibi hissediyorum.Of Allahım inşallah düşüncelerim değişir
değişir merak etme:) hem evinde yakınmış bu çok önemli diğer okulları gezdiysen taa istanbulun öbür ucunda hep.bütün günün yollarda geçerdi o zamanda öğrenciliğini yaşayamazdın.zaten okulda takılmazsın etrafında bir sürü güzel yerler var.olmadı bir otobüs kadıköydesin zaten 10 dk da.bir ayda da arkadaş ortamını oluşturursun.
Kızlar okulumu sevemedim.Daha açılmadı ama kayıt ve sınav için gittim bikaç kere.İnsanlar çok garip geldi.Kimse birbiriyle konuşmak istemiyo gibi böyle garip tipler :S.Ben liseyi özel bi okulda okudum şimdi istediğim bölüm için devlet üni tercih ettim ama özel tercih etmediğime de pişmanım açıkçasıAnlaşabileceğim biri olmiycak o okulda hissettim bunu.Sizce hislerim yanıltıyomudur? Korkuyorum ama gerçekten çünkü üni yaşamı benim için çok önemli ((
Canım çok teşekkürler.Tavsiyelerini mutlaka dinliycem.Dediğin gibi öğrenci klüpleri işe yarayabilir banada öyle geldi.selam
çok hayırlı olsun öncelikle
valla tatlım "arkadaş edinemez miyim ?" falan diye hiiiçç dert etme. bak taze bir mezun olarak sana üniversitedeki arkadaşlık evrimini anlatayım. kayıtta herkes gergin olur, kimse birbirini tanımıyor bu ayrı mesele,bir de gelenlerin yarısı,belki daha fazlası şehri tanımıyor. yabancı bir ortam falan. sen bu açıdan çok şanslısın. çok rahat ol. eğer benim gibi şanslıysan kayıtta sırada beklerken bir iki kişiyle tanışır muhabbet edersin.değilsen de aman boşver. ( bak mesela benim kayıtta tanıştığım kızlar başka sınıfa düştü, tanışmamız boşa gitti). okulun ilk günü zaten yalnız kalmamak için herkes bi tanışma çabasında olacak içten içe. yanına oturduğun kişiye direkt git tanıt kendini. şaka yapmıyorum. emin ol çok sevinir :) sonra zaten yavaş yavaş tanışa tanışa o halka büyüyor. bir arkadaş daha demiş, ilk birkaç hafta kabile gibi gezmeye başlıyosun. işte bunlar hep yalnız kalmama çabası
sonra son sınıfa gelene kadar yavaş yavaş samimi olduğun kişiler azalıyor. hepsiyle merhabalaşıyorsun muhabbet ediyorsun ama sağlam birkaç arkadaşınla takılıyorsun. ama sana şöyle bir tavsiyede bulunayım. mutlaka bir öğrenci kulübüne katıl. üniversite hayatımda geri dönüp baktığımda bana kalan en önemli şey bu oldu. hem oradaki arkadaşlıklar da çok farklı,çok güzel oluyor.sonuçta zoraki olarak o kulüpte değilsin. sınıf arkadaşı gibi değil yani. çevreni genişletmek için en güzel adım bu
Köklü üniversitelerden yeni binalar çok beklenemiyo açıkcası.
Marmara Üniversitesi'ne defalarca gittim arkadaşım veya sınav başvuruları için güzel bi'okul bence çok abuk sabuk tip öğrencileri de yok. İlk kayıtta mutlu dönen çok azdır çünkü üni dedin mi kafamızda çok çok yüksek şeyler belirir ve hayal olarak kalmaya devam eder. Binalar soğuktur ama arkadaş edindiğinde çok güzel gözükür gözüne (tecrübeyle sabit) Demek ki İst.Üni'yi görsen ne diyecektin
Kızlar okulumu sevemedim.Daha açılmadı ama kayıt ve sınav için gittim bikaç kere.İnsanlar çok garip geldi.Kimse birbiriyle konuşmak istemiyo gibi böyle garip tipler :S.Ben liseyi özel bi okulda okudum şimdi istediğim bölüm için devlet üni tercih ettim ama özel tercih etmediğime de pişmanım açıkçasıAnlaşabileceğim biri olmiycak o okulda hissettim bunu.Sizce hislerim yanıltıyomudur? Korkuyorum ama gerçekten çünkü üni yaşamı benim için çok önemli ((
Bende Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde okudum.
İlk günler biraz yalnızlık oluyor ama daha sonra arkadaş ortamı kurunca süper oluyor.
Kulüplere katılmıştım. Bir haftaya kalmadan kafa dengi arkadaşlar bulmuştum bile ve kampüsteki kafelerde vakit geçiyor.
Benim zamanımda simit kafe yeni açılmıştı.
Ben mezun olduktan sonra gittim daha da güzel olmuş kampüs.
Bir de okulun içindeki yurtta kalınca arkadaş çevrem baya geniş olmuştu.
Can sıkılacak bir durum değil merak etmeyin.
Mutlaka güzel dostluklar edinirsiniz.
İnşallah öyle olur canım ya.Kendimi kulüplere atıcam.
Bide hocalar parayla sınavdan geçiriyo gibi şeyler duydum.Sen öyle şeyler gördün mü hiç?
Ben bunu hiç duymadım. Aksine sınav konusunda çok katı hocalar gördüm.
49 ile bir arkadaşım kalmıştı bütünlemeye ( şimdi çan eğrisi sistemi olması lazım )
Hangi bölümde okuyacaksın ?
özelden söyliyim.İyice kimliğim çıkmasın
haklısın canım ama ilk görüşte ısınamadım işte
hımm anladım tatlım seni ama ben güzel olacağına inanıyorum :) sorması ayıp bölümün ne okulun falan
İst üni Beyazıt kampüsüne gitmiştim beğenmiştim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?