- 3 Mayıs 2011
- 13.813
- 49.055
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
45 dakilık yol içn ayrı eve, yurda vs çıkılmaz. ben ankaranın bi ilçesinden gaziye 1,5-2 saatte gidiyodum. okulun parasını da sadece babanız vereceği için başkasına laf düşmez.
yanlız şunu anlamadım. 16k sıralama iyi mi oluyor? eğer öyle ise neden vakıf üniversitesi, bi de burssuz? gereksiz geldi bana.
ooooooy bilkent mezunu olacaksin demek ki :) cok tebrik ederim. bosver tika kulaklarini. tek yapacagin derlerine konsantre olup yil kaybetmeden mezun olmak. Hatta birkac arkadasim ilk yil yuksek ortalama tutturup basari bursu aldilar. belki sen de oyle yapabilirsin. Baban cok hakli Bilkent e o para verilir. Tek bina ishani gibi universitelere gitmiyorsun sonucta. Anneler vizyonsuz olabiliyor biraz eger okumamislar ve sektoru bilmiyorlarsa. Benimki de memlekette okusa ya ne isi var uzakta deyip tutacakti beni evde. Iyi bi devlet universitesinde okudum ama bilkentte okumadigima pismanim :) cunku inanilmaz bir networkleri var ve mezunlari o kadar kolay is buluyor ki. icini ferah tut. cok tebrik ederim.ya ödeyecek durumumuz var babamın market zinciri var benim ama annem işte hep diğer kardeşlerimi söylüyor,onlar da okula dershaneye gidecek sen neden devlet üniversitesine gitmiyorsun diyor pek bilmiyor böyle şeyleri. babam da bilkentten mezun olman daha iyi ben öderim sıkıntı yapma diyor. amcam falan da gereksiz masraf diyor kimse susmuyor ki. okulun yurtları hesaplı gibi onlara bakıcaz sanırım.
ya ödeyecek durumumuz var babamın market zinciri var benim ama annem işte hep diğer kardeşlerimi söylüyor,onlar da okula dershaneye gidecek sen neden devlet üniversitesine gitmiyorsun diyor pek bilmiyor böyle şeyleri. babam da bilkentten mezun olman daha iyi ben öderim sıkıntı yapma diyor. amcam falan da gereksiz masraf diyor kimse susmuyor ki. okulun yurtları hesaplı gibi onlara bakıcaz sanırım.